- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.721
Günaydın baağyyannlaarrr
Super o zaman cnm takmaValla beslenmemde bisey degistirmedim canim ilk 3 ay kilo almamak hedefim az yiyorum hala tek degisen sey aksam 6 dan sonra bisey yemiyodum simdi bi porsiyon meyve yiyorum yoksa hep az az yiyorum ve yediklerimi saglikli besinlerden seciyorum
Folik asit kullaniyor musunGunaydin kizlaraz yiyorum cok istahim yok ama kilom çıkıyor anlamadim valla elimi zor kapıyorum bu sabah ödem var galiba kiloma takmadan edemiyorum
Gunaydin canimmGunaydin minik kuslarim
Ayy yok kuzum yaa kullanmadim geri korunmaya gecmiştik olmaz heralde hamilelik diye almamıştım kullanamadim hamilelik oncesi ama pazartesi doktora gittigimde doktor mu yazsin ben aliyim miFolik asit kullaniyor musun
Ee doktora gidiceksin madem ona soyle hangisini verirseGunaydin canimm
Ayy yok kuzum yaa kullanmadim geri korunmaya gecmiştik olmaz heralde hamilelik diye almamıştım kullanamadim hamilelik oncesi ama pazartesi doktora gittigimde doktor mu yazsin ben aliyim mi
Kiz senin süpriz neydi?Gunaydin minik kuslarim
Du bakalim doktora ne zaman gidebilcem bilmiyorum bu hafta esim oglen işe gidip gece geliyo izni de haftasonu keske haftaici olsaydiEe doktora gidiceksin madem ona soyle hangisini verirse
Gunaydin bukisGünaydin kizlar
Gunaydin canimGünaydın
Çıkar odem oluyorya hamılelıkte :)) olsun takma kafana gıder sonraGunaydin kizlaraz yiyorum cok istahim yok ama kilom çıkıyor anlamadim valla elimi zor kapıyorum bu sabah ödem var galiba kiloma takmadan edemiyorum
Aynen canim esimde diyo artik tartilmayi bile birakmalisin takma kiloyu diyoÇıkar odem oluyorya hamılelıkte :)) olsun takma kafana gıder sonra
Gunaydin kuzumGünaydın kızlar Pazar gününü çok seviyorum
Bencede yanı.hele son zamanlar haftada bı kılo nerdeyse :)) mıde bulantın olursa zayıflarsın bıle bana olmuştuAynen canim esimde diyo artik tartilmayi bile birakmalisin takma kiloyu diyo
Evet kaptanımGunaydin kuzum58 olmussun
Ayy bende hic bulanti olmuyo sıfırBencede yanı.hele son zamanlar haftada bı kılo nerdeyse :)) mıde bulantın olursa zayıflarsın bıle bana olmuştu
Aynen ya çok duyuyorum ilk iki ay zayıflıyor hamileler genelde kusmaktanBencede yanı.hele son zamanlar haftada bı kılo nerdeyse :)) mıde bulantın olursa zayıflarsın bıle bana olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?