- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.741
Kacirma sakin okula 57 yle baslicaksin unutmaEvet kaptanımbugün düğün var yemekliymiş inşallah çok kaçırmam da geri bir kaç yüz gram da olsa almam düğünden sonra hedef 57 bir hafta içinde inşallah ulaşırsam izini bitirip mezun olmaya geleceğim
Ye vallahi tereyağı ye bol bol benim içinKacirma sakin okula 57 yle baslicaksin unutmakben yerim senin yerine hadi bakalim mezun edelim seni
Pek istahim yok midem kazininca anliyorum acıktığımı ama hep saglikli yiyorumYe vallahi tereyağı ye bol bol benim içinbebiş için de balık ye bol bol hem sezon açıldı çok güzel taze taze
Zaten sağlıklı besleniyordun sen kriz günleri hariç kaptanımPek istahim yok midem kazininca anliyorum acıktığımı ama hep saglikli yiyorumevet balik stoklucam her hafta yicem
Aynen canim vitaminlerime baktirdim hepsi cok iyiZaten sağlıklı besleniyordun sen kriz günleri hariç kaptanımstokla valla balık on numara besin kaynağı
Ahhh canimmm sen cok uzak kalmissin ahahahKiz senin süpriz neydi?
Brn 32 yaşındayım hiç konusmayım o zamanBen unumu eledim elegimi astım kuzum darısı isteyen herkeze baştaSchonerDuft e sonra grupta kim istiyorsa ve benim arkadaşlarım var tedavi görüyorlar Rabbim onlara ve isteyen hasretiyle yanan herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin benim ne sabrım var çocuk büyütmeye nede gücüm yaş 31ama kafam o kadar doluki içimde heves kalmadı kuzum
Yıllardır yapmıyorum ıslak kek yapıyorum ıslak zatenKekte ölçü önemli kuzu sıvı yapıyodursun bigün yaparken ben sana tarif veririm bide öyle dene ben Trabzon ekmegi gibi yuvarlak aldım tam bugday kuzum bayramdan önce almıştım yarın bitiyor yeni bitane daha aldım
Normal de biliyorum nasıl besleneyim ama şaşarsın ya şuan öyleyim haftada bir balık yeyim en azından 2 hafta hamile gibi besleneyim dimi yoksa kilo mu koruyum ne kararsız kaldım .. günlük meyvem badem standart bitki çayı rezene içiyordum onu da içmem artık okudum içme dediğiniYani bu sureci bilemiyorum yanlis birsey soylemek istemem ama hamilelikte beslenmekle ilgili yazabilirim. Sen diyeti unut ozaman sabah cok guzel bol bir kahvalti 1 dilim ekmek ile..
Oglen badem tarzi faydali seyler
Sonra mevsim meyveleri
Aksam
Et suyuyla corbalar
Guzel etli yemekler ,sebze yemekleriii,balik, bolll yesillikli salataaa
Biliyosun lezzetli faydali seyleri cok duzenli guzel beslenenbilirsin canim zarari olcagini sanmam bu sekilde. Ama vitamini bol olsun
Off en sevdiklerim pişi olacak içine kıyma harika olurrahmetli nenem yapardı sabah uyanırdım neneme koşardım bakıyorum pişi kıymalı börek yapıyor ne güzel günlerdiYemek yemeyı çok sevdığımden becerıyorum ama yapmıyorm hiç hamırişi dayanamama yoksa çok guzel oluyor şimdi kaşarlı kıymalı poğaca olsada yesek :))
Ok kuzum bol suBitki cayini uyarcaktim iyi ki hatirlattin
SchonerDuft bu surede hicc bitki cayi tuketme. Cok Sicak dus alma.
Evet ben hamilelikte cevizi esimin zorla agzima tikmasiyla yiyodum
Yumurta yogurt zaten olmazsa olmaaazz
Yormasaydın kendini birden eline sağlık domatesi konserve mi yaptın difrize mi attın doğrayıpSlm kızlarsonunda bamyayi hallettim attim derin dondurucuya 5 kilo da domates vardi onu da hallettim koydum sonra bi baktim benim bel gitmisss cok yorulmuşum haberim yohh kasıklarim belim agriyo uyucimm
Ay sonunda belli olur 15 gün sonra test olacakSuper olur cnm insallahh :) ne zaman belli olacak peki
Ödem berbat bisi bol su ile atarsın.... bende öyleyim bugun 69.60 çıktım alıp veriyorum ayaklar ellerde şiş wc de ikisi de sorun çok almazsın sen ama sporda yapacan 3 aydan sonra fit hamile olursunGunaydin kizlaraz yiyorum cok istahim yok ama kilom çıkıyor anlamadim valla elimi zor kapıyorum bu sabah ödem var galiba kiloma takmadan edemiyorum
Valla onemli pazartesi gideceksen o zaman alirisn cnm :)Gunaydin canimm
Ayy yok kuzum yaa kullanmadim geri korunmaya gecmiştik olmaz heralde hamilelik diye almamıştım kullanamadim hamilelik oncesi ama pazartesi doktora gittigimde doktor mu yazsin ben aliyim mi
Tünaydın kızlar iyi pazarlar .....
Dün çatlama vuruldum heyecan birşey kalmadı pozitiflik te kalmadı korku saldı kalbimi
Geliciigim az kaldii kuzularrr. Dombalak oldum ibre 90 a vurdu vurcekkkken önemliside inanc zaten
SchonerDuft i de munter gibi doğum sonrası kilolarını vermk için geri alcaz takıma
Dogurcemmm daha doguramadimmmherkeste bi heyecanmunter de de böyle olduktu
nirdesiiiinnnnnn dogurdun mu dogurcan mı bi haber et bizeeee
Kuzummm doguramadim dahaaa gunler yaklastikca heyecanim artiyorrrrtest yapsada rahat etsek
munter kuzum haberlerini bekliyoruz ..
doğumuna vardı sanki son aya girmişti
Kuzummm doguramadim dahaaa gunler yaklastikca heyecanim artiyorrrrtest yapsada rahat etsek
munter kuzum haberlerini bekliyoruz ..
doğumuna vardı sanki son aya girmişti
Iyi babyy gezmeye gidiyorm bi yandan buraya laf yetistiriyim dedim@ParteMoralll naber bebekk
Enerjim yüksek olacak gözü ile bakıyorum sakin kalmaya bakıyorum ama annem beni çok gerecek bugünden başladı amniyosentez ne zaman diyeEskisinden cokcok daha enerjiksin canimmm senin enerjin dusukken bana geciyodu biliyosunheycaaan guzeldir bolbol dua ett. Ve diger yazin icin bencede su surecte hamile gibi saglikli beslen suan kiloyu bosver (gidip tatli makarna borek ye anlaminda degil)
Nuffiun kız nick değiştirdimGeliciigim az kaldii kuzularrr. Dombalak oldum ibre 90 a vurdu vurcekkkkdenetim kim ben taniyom muuu denetim hayirli olsun bebiskooo ins benim kadar kilo almazsin
Dogurcemmm daha doguramadimmm
Sen naptinn kuzum evlendin mii ne zamandi dugunnnn
Kaç kilo oldun kuzum son günler zaten tadını çıkarKuzummm doguramadim dahaaa gunler yaklastikca heyecanim artiyorrrr
Hele bi doguram yazcam sizeee hemencecik gelicimm o aydir yedim yedimm
Evlenemedim ben dahaaaGeliciigim az kaldii kuzularrr. Dombalak oldum ibre 90 a vurdu vurcekkkkdenetim kim ben taniyom muuu denetim hayirli olsun bebiskooo ins benim kadar kilo almazsin
Dogurcemmm daha doguramadimmm
Sen naptinn kuzum evlendin mii ne zamandi dugunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?