Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kacirma sakin okula 57 yle baslicaksin unutma ben yerim senin yerine hadi bakalim mezun edelim seni

Ye vallahi tereyağı ye bol bol benim için bebiş için de balık ye bol bol hem sezon açıldı çok güzel taze taze
Pek istahim yok midem kazininca anliyorum acıktığımı ama hep saglikli yiyorum evet balik stoklucam her hafta yicem

Kızlar bu vücudun yağ kas oranlarını ölçtürmek için illa diyetisyene gitmem mi gerekir başka bir Yolu yöntemi var mıdır ki yoksa valla diyetisyene gideceğim gitmişken son 6 kilo diyeti yazdırırım hem

Brn 32 yaşındayım hiç konusmayım o zaman ruhumuz genç olsun kuzum sorunlar hep devam edecek bitmiyor ki

Yıllardır yapmıyorum ıslak kek yapıyorum ıslak zaten birde pandispanyayı kendim yaparım güzelde olur
Normal de biliyorum nasıl besleneyim ama şaşarsın ya şuan öyleyim haftada bir balık yeyim en azından 2 hafta hamile gibi besleneyim dimi yoksa kilo mu koruyum ne kararsız kaldım .. günlük meyvem badem standart bitki çayı rezene içiyordum onu da içmem artık okudum içme dediğini
Yemek yemeyı çok sevdığımden becerıyorum ama yapmıyorm hiç hamırişi dayanamama yoksa çok guzel oluyor şimdi kaşarlı kıymalı poğaca olsada yesek :))
Off en sevdiklerim pişi olacak içine kıyma harika olurrahmetli nenem yapardı sabah uyanırdım neneme koşardım bakıyorum pişi kıymalı börek yapıyor ne güzel günlerdi
Bitki cayini uyarcaktim iyi ki hatirlattin
SchonerDuft bu surede hicc bitki cayi tuketme. Cok Sicak dus alma.
Evet ben hamilelikte cevizi esimin zorla agzima tikmasiyla yiyodum
Yumurta yogurt zaten olmazsa olmaaazz
Ok kuzum bol su

Slm kızlar sonunda bamyayi hallettim attim derin dondurucuya 5 kilo da domates vardi onu da hallettim koydum sonra bi baktim benim bel gitmisss cok yorulmuşum haberim yohh kasıklarim belim agriyo uyucimm
Yormasaydın kendini birden eline sağlık domatesi konserve mi yaptın difrize mi attın doğrayıp

Super olur cnm insallahh :) ne zaman belli olacak peki
Ay sonunda belli olur 15 gün sonra test olacak

Gunaydin kizlar az yiyorum cok istahim yok ama kilom çıkıyor anlamadim valla elimi zor kapıyorum bu sabah ödem var galiba kiloma takmadan edemiyorum
Ödem berbat bisi bol su ile atarsın.... bende öyleyim bugun 69.60 çıktım alıp veriyorum ayaklar ellerde şiş wc de ikisi de sorun çok almazsın sen ama sporda yapacan 3 aydan sonra fit hamile olursun

Tünaydın kızlar iyi pazarlar .....
Dün çatlama vuruldum heyecan birşey kalmadı pozitiflik te kalmadı korku saldı kalbimi
Eskisinden cokcok daha enerjiksin canimmm senin enerjin dusukken bana geciyodu biliyosun heycaaan guzeldir bolbol dua ett. Ve diger yazin icin bencede su surecte hamile gibi saglikli beslen suan kiloyu bosver (gidip tatli makarna borek ye anlaminda degil)

en önemliside inanc zaten
SchonerDuft i de munter gibi doğum sonrası kilolarını vermk için geri alcaz takıma
Geliciigim az kaldii kuzularrr. Dombalak oldum ibre 90 a vurdu vurcekkkk denetim kim ben taniyom muuu denetim hayirli olsun bebiskooo ins benim kadar kilo almazsin

herkeste bi heyecan munter de de böyle olduktu
nirdesiiiinnnnnn dogurdun mu dogurcan mı bi haber et bizeeee
Dogurcemmm daha doguramadimmm
Sen naptinn kuzum evlendin mii ne zamandi dugunnnn

test yapsada rahat etsek
munter kuzum haberlerini bekliyoruz ..
doğumuna vardı sanki son aya girmişti
Kuzummm doguramadim dahaaa gunler yaklastikca heyecanim artiyorrrr
Hele bi doguram yazcam sizeee hemencecik gelicimm o aydir yedim yedimm bu killar nasil gitcek bilmiyommm

Enerjim yüksek olacak gözü ile bakıyorum sakin kalmaya bakıyorum ama annem beni çok gerecek bugünden başladı amniyosentez ne zaman diye sanki hamileyim de amniyo kaldı ev yanlız kalma diyor sürekli hemen geçer umarım 3 ay
Yok kuzum bu kadar vermişken börekten makarnadan pilavdan kilo almak istemem

Geliciigim az kaldii kuzularrr. Dombalak oldum ibre 90 a vurdu vurcekkkk denetim kim ben taniyom muuu denetim hayirli olsun bebiskooo ins benim kadar kilo almazsin

Nuffiun kız nick değiştirdim

Kuzummm doguramadim dahaaa gunler yaklastikca heyecanim artiyorrrr
Hele bi doguram yazcam sizeee hemencecik gelicimm o aydir yedim yedimm
Kaç kilo oldun kuzum son günler zaten tadını çıkar

Evlenemedim ben dahaaa dur bakam seninle aynı gidiyoz sen dogurcan ben evlencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…