- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.761
Eveeeeett
Bende uyumus kalmışımKızlar nabersinizz evcagizima gittim bakindim perdeleri taktik falan şimdi geldim eve daha yemek yicem
Evi yerleştiriyo msnz artikKızlar nabersinizz evcagizima gittim bakindim perdeleri taktik falan şimdi geldim eve daha yemek yicem
Artik bitiriyim dedim kuzum attim rahatladim bamyayiBrn 32 yaşındayım hiç konusmayım o zamanruhumuz genç olsun kuzum sorunlar hep devam edecek bitmiyor ki
Yıllardır yapmıyorum ıslak kek yapıyorum ıslak zatenbirde pandispanyayı kendim yaparım güzelde olur
Normal de biliyorum nasıl besleneyim ama şaşarsın ya şuan öyleyim haftada bir balık yeyim en azından 2 hafta hamile gibi besleneyim dimi yoksa kilo mu koruyum ne kararsız kaldım .. günlük meyvem badem standart bitki çayı rezene içiyordum onu da içmem artık okudum içme dediğini
Off en sevdiklerim pişi olacak içine kıyma harika olurrahmetli nenem yapardı sabah uyanırdım neneme koşardım bakıyorum pişi kıymalı börek yapıyor ne güzel günlerdi
Ok kuzum bol su
Yormasaydın kendini birden eline sağlık domatesi konserve mi yaptın difrize mi attın doğrayıp
Ay sonunda belli olur 15 gün sonra test olacak
Ödem berbat bisi bol su ile atarsın.... bende öyleyim bugun 69.60 çıktım alıp veriyorum ayaklar ellerde şiş wc de ikisi de sorun çok almazsın sen ama sporda yapacan 3 aydan sonra fit hamile olursun
Düşünmemek en guzeli bi bakmissin zaman gelmis olur inşallah hemencik gecer de pozitifi goruruzTünaydın kızlar iyi pazarlar .....
Dün çatlama vuruldum heyecan birşey kalmadı pozitiflik te kalmadı korku saldı kalbimi
Ayyyy oda heycanlaniyodur takma bosver cnmmmEnerjim yüksek olacak gözü ile bakıyorum sakin kalmaya bakıyorum ama annem beni çok gerecek bugünden başladı amniyosentez ne zaman diyesanki hamileyim de amniyo kaldı ev yanlız kalma diyor sürekli hemen geçer umarım 3 ay
Yok kuzum bu kadar vermişken börekten makarnadan pilavdan kilo almak istemem
Nuffiun kız nick değiştirdim
Kaç kilo oldun kuzum son günler zaten tadını çıkar
Mesaj attim saaana heycnli heycanli cvp ver cabuk laf yetistirmeDüşünmemek en guzeli bi bakmissin zaman gelmis olur inşallah hemencik gecer de pozitifi goruruz
Ay hadi dolsunda başla bana da öğretirsin beraber takılırız fit anneler oluruz ben nasıl fit kalacaksamArtik bitiriyim dedim kuzum attim rahatladim bamyayi
Domatesi doğrayıp koydum dondurucuya canim
Evet benimde oyle ellerimi zor kapadim bugun sisimbende onu bekliyorum 3 aya giriyim hemen pilatese başlıyorum
Valla nasıl düşünmeden edecem bilmiyorum derse gomerim kendimiDüşünmemek en guzeli bi bakmissin zaman gelmis olur inşallah hemencik gecer de pozitifi goruruz
Evet o benden heyecanlı sürekli aynı şeyi soruyor yarın gelir yanıma muhtemelenAyyyy oda heycanlaniyodur takma bosver cnmmm
Bebeimmmm sende mi hamissin o kismi cok idrak eedemedimmmm dee parca parca okudugum icin yazilanlari anlayamuyommEnerjim yüksek olacak gözü ile bakıyorum sakin kalmaya bakıyorum ama annem beni çok gerecek bugünden başladı amniyosentez ne zaman diyesanki hamileyim de amniyo kaldı ev yanlız kalma diyor sürekli hemen geçer umarım 3 ay
Yok kuzum bu kadar vermişken börekten makarnadan pilavdan kilo almak istemem
Nuffiun kız nick değiştirdim
Kaç kilo oldun kuzum son günler zaten tadını çıkar
Yaa kiz ayji zamanda sen evlenicen ben dogurcem bu gidisleEvlenemedim ben dahaaadur bakam seninle aynı gidiyoz sen dogurcan ben evlencem
Ayyyy canimmmm cookkk sevibdimmm kiz ben hamis testi yparkene sende yaptitdin o zaman gelmedin pesimden amasonuna yetistinEveeeeettSen doguracan ben yeni hamis oldum kuzum kizz az kaldi seninkii nasilsin
Tedavi surecindeyim ben kuzum dua et pozitifi göreyimBebeimmmm sende mi hamissin o kismi cok idrak eedemedimmmm dee parca parca okudugum icin yazilanlari anlayamuyomm
85.5 ciktim sabah
Yaa kiz ayji zamanda sen evlenicen ben dogurcem bu gidislehazieliklar nasil gidiyor her sey tamam mii balayina nereye giduyojuzzz
Ayyyy canimmmm cookkk sevibdimmm kiz ben hamis testi yparkene sende yaptitdin o zaman gelmedin pesimden amasonuna yetistinnasil giduyir isteyerek mi olduu kizinin haberi var mooo doktora gittin miiii ben cok fenayimmm bildigin kocaman bir kar topunun yuruyen haliyimm daha dogrusu paytal paytak yuruyen yureyemeyen yurumeye caisan
Geçmiş olsun canım nasıl şimdi kızın...İyi akşamlar canlar ancak müsayit oldum bi günaydın msj yaza bildim size temizlik yaptım kızı acile götürdüm serum taktılar tahlil falan nöbetçi eczane eve gel saat 17oldu eve geldim yemek hazırla ye topla çocukları yıkadım şimdi yattılar bende size döndüm nasılım bakalım bugün
İyi gibi şükür sabaha kadar karın agrısı ve kusma sabah 6da yattık 6kadar uyumadık kuzum Allah razı olsunGeçmiş olsun canım nasıl şimdi kızın...
Hastanede acilde yer yoktu biz sandalyede serum bitene kadar oturduk kuzum hep aynı ishal kusma ateş karın agrısı bütün çocuklar perişan ya sanada çok geçmiş olsun Allahı sabır versin çekenede bakanada çok zor hele bebek olunca derdini anlatamıyo daha bi kötü oluyo salgın fenaKizlar oglum cok hasta
3 aylık bebege antıbıyotık baslamak zorunda kaldık
Moralım bozuk
Bırde dun aksam yedıgım sulu kofte dokundu
Dr abartmadan yıyebılırsın demıstı
Ama kakasında kan vardı
Off
Aa senın kızında mesela hastaHastanede acilde yer yoktu biz sandalyede serum bitene kadar oturduk kuzum hep aynı ishal kusma ateş karın agrısı bütün çocuklar perişan ya sanada çok geçmiş olsun Allahı sabır versin çekenede bakanada çok zor hele bebek olunca derdini anlatamıyo daha bi kötü oluyo salgın fena
Hastami olduu ya cok gecmis olsunnnnn gecen kizimda oldu atlattik hafiften salgin var yaaİyi akşamlar canlar ancak müsayit oldum bi günaydın msj yaza bildim size temizlik yaptım kızı acile götürdüm serum taktılar tahlil falan nöbetçi eczane eve gel saat 17oldu eve geldim yemek hazırla ye topla çocukları yıkadım şimdi yattılar bende size döndüm nasılım bakalım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?