Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Artik bitiriyim dedim kuzum attim rahatladim bamyayi
Domatesi doğrayıp koydum dondurucuya canim
Evet benimde oyle ellerimi zor kapadim bugun sisim bende onu bekliyorum 3 aya giriyim hemen pilatese başlıyorum

Tünaydın kızlar iyi pazarlar .....
Dün çatlama vuruldum heyecan birşey kalmadı pozitiflik te kalmadı korku saldı kalbimi
Düşünmemek en guzeli bi bakmissin zaman gelmis olur inşallah hemencik gecer de pozitifi goruruz

Ayyyy oda heycanlaniyodur takma bosver cnmmm

Artik bitiriyim dedim kuzum attim rahatladim bamyayi
Domatesi doğrayıp koydum dondurucuya canim
Evet benimde oyle ellerimi zor kapadim bugun sisim bende onu bekliyorum 3 aya giriyim hemen pilatese başlıyorum
Ay hadi dolsunda başla bana da öğretirsin beraber takılırız fit anneler oluruz ben nasıl fit kalacaksam

Düşünmemek en guzeli bi bakmissin zaman gelmis olur inşallah hemencik gecer de pozitifi goruruz
Valla nasıl düşünmeden edecem bilmiyorum derse gomerim kendimi olmadı size sararım
Ayyyy oda heycanlaniyodur takma bosver cnmmm
Evet o benden heyecanlı sürekli aynı şeyi soruyor yarın gelir yanıma muhtemelen

İyi akşamlar canlar ancak müsayit oldum bi günaydın msj yaza bildim size temizlik yaptım kızı acile götürdüm serum taktılar tahlil falan nöbetçi eczane eve gel saat 17oldu eve geldim yemek hazırla ye topla çocukları yıkadım şimdi yattılar bende size döndüm nasılım bakalım bugün

Bebeimmmm sende mi hamissin o kismi cok idrak eedemedimmmm dee parca parca okudugum icin yazilanlari anlayamuyomm
85.5 ciktim sabah

Evlenemedim ben dahaaa dur bakam seninle aynı gidiyoz sen dogurcan ben evlencem
Yaa kiz ayji zamanda sen evlenicen ben dogurcem bu gidisle hazieliklar nasil gidiyor her sey tamam mii balayina nereye giduyojuzzz

Eveeeeett Sen doguracan ben yeni hamis oldum kuzum kizz az kaldi seninkii nasilsin
Ayyyy canimmmm cookkk sevibdimmm kiz ben hamis testi yparkene sende yaptitdin o zaman gelmedin pesimden amasonuna yetistin nasil giduyir isteyerek mi olduu kizinin haberi var mooo doktora gittin miiii ben cok fenayimmm bildigin kocaman bir kar topunun yuruyen haliyimm daha dogrusu paytal paytak yuruyen yureyemeyen yurumeye caisan

Tedavi surecindeyim ben kuzum dua et pozitifi göreyim

Geçmiş olsun canım nasıl şimdi kızın...

Kuzular menum

Sabah
1 yumurta domates maydanoz
2 bardak cay

Öğle
Mercimek corbasi
Domates salatasi
2 ısırık lavas
1 avuc çekirdek

Akşam
Tavuk izgara
1 domates
1 bardak cola zero

Kizlar oglum cok hasta
3 aylık bebege antıbıyotık baslamak zorunda kaldık
Moralım bozuk
Bırde dun aksam yedıgım sulu kofte dokundu
Dr abartmadan yıyebılırsın demıstı
Ama kakasında kan vardı
Off
Hastanede acilde yer yoktu biz sandalyede serum bitene kadar oturduk kuzum hep aynı ishal kusma ateş karın agrısı bütün çocuklar perişan ya sanada çok geçmiş olsun Allahı sabır versin çekenede bakanada çok zor hele bebek olunca derdini anlatamıyo daha bi kötü oluyo salgın fena

Aa senın kızında mesela hasta
Gecmis olsun

Hastami olduu ya cok gecmis olsunnnnn gecen kizimda oldu atlattik hafiften salgin var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…