- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.781
Senindemi hay allah cok gecmis olsunnKizlar oglum cok hasta
3 aylık bebege antıbıyotık baslamak zorunda kaldık
Moralım bozuk
Bırde dun aksam yedıgım sulu kofte dokundu
Dr abartmadan yıyebılırsın demıstı
Ama kakasında kan vardı
Off
Hafiften degil baya saldın hastaneler ful yer yok acilde ki hemşireler çıldırmış resmen herkez mi acil ya bu ne kalabalık nefes alamıyoruz artık diyorlar onlarada yazık baya yorulmuşlardı serum da sonra ilaçlar iyi geldi şükür inş gecede iyi yatar ikimizde rahat ederiz canım yaHastami olduu ya cok gecmis olsunnnnn gecen kizimda oldu atlattik hafiften salgin var yaa
Canim cok gecmis olsunKizlar oglum cok hasta
Moralım bozuk
Ama kakasında kan vardı
Off
Geçmiş olsun cnmya et doknuyor yanı bebişe tavuk dene bırde.geçer cabucak inşKizlar oglum cok hasta
Moralım bozuk
Ama kakasında kan vardı
Off
Geçmiş olsun havalr çok garıp ya salgında var bende çokdıkkat edıyorm annem grıp kızıma geçmesın dıye inş geçmezİyi akşamlar canlar ancak müsayit oldum bi günaydın msj yaza bildim size temizlik yaptım kızı acile götürdüm serum taktılar tahlil falan nöbetçi eczane eve gel saat 17oldu eve geldim yemek hazırla ye topla çocukları yıkadım şimdi yattılar bende size döndüm nasılım bakalım bugün
Insallah insallah cidden kimi duysam hasta ya :/ aman bunada sukur allah beterinden korusunHafiften degil baya saldın hastaneler ful yer yok acilde ki hemşireler çıldırmış resmen herkez mi acil ya bu ne kalabalık nefes alamıyoruz artık diyorlar onlarada yazık baya yorulmuşlardı serum da sonra ilaçlar iyi geldi şükür inş gecede iyi yatar ikimizde rahat ederiz canım ya
Vallah bide evde giremedigim icib hic takip edemedim:) dünden beri oluo ama internetim yineAhhh canimmm sen cok uzak kalmissin ahahah
Artık netsiz insan kendini elsiz kolsuz hissedio dimiVallah bide evde giremedigim icib hic takip edemedim:) dünden beri oluo ama internetim yine
Sagol kuzum Allah razı olsunCanim cok gecmis olsun( ins duzelir tez zamanda
Gulumse24 canim senin kizinada cok gecmis olsun Allah sifalar versin bebislerinize
Ayy hadi ins kuzumm dua edicem dogumdaaaa gelsin bebiskolarrTedavi surecindeyim ben kuzum dua et pozitifi göreyim
bi bebik daha geliyoBen hala Regl olmadım
Sagol bacım tşk ederimKizlar yavruslariniz hastaymis cok gecmis olsunnnn. Allah acil sifalar versin.
Yok ya gelmesin beyaz akıntı var olacakmışım gibi gidiyorum wc bişey yok sinir oldum hiç böyle olmazdım spormu yeşil çay mı böyle yaptı anlamadım dengem bozuldubi bebik daha geliyo
Proteın dokunuyor cnmGeçmiş olsun cnmya et doknuyor yanı bebişe tavuk dene bırde.geçer cabucak inş
Hamıle mısın kıBen hala Regl olmadım
Beyaz akıntı belirti arasındaYok ya gelmesin beyaz akıntı var olacakmışım gibi gidiyorum wc bişey yok sinir oldum hiç böyle olmazdım spormu yeşil çay mı böyle yaptı anlamadım dengem bozuldu
Oglun nasıl oldu kuzumProteın dokunuyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?