Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar oglum cok hasta
3 aylık bebege antıbıyotık baslamak zorunda kaldık
Moralım bozuk
Bırde dun aksam yedıgım sulu kofte dokundu
Dr abartmadan yıyebılırsın demıstı
Ama kakasında kan vardı
Off
Senindemi hay allah cok gecmis olsunn
Nye dokunuyomus ki oyle hic duymamistim

Sabah kahvaltım
2kaşık lor
Domates
Salatalık
6tane zeytin
1dilim tam bugday ekmegi

Ara ögün
Yok

Öglen yemegi
1tabak kabak yemegi
1kase yogurt çorbası
1dilim tam bugday ekmegi

Ara ögün
Yok

Akşam yemegi
Öglen geç yendiği için akşam sadece meyve yiyorum üzüm şeftali mandalina armut hepsinden tadımlık kadar

Hastami olduu ya cok gecmis olsunnnnn gecen kizimda oldu atlattik hafiften salgin var yaa
Hafiften degil baya saldın hastaneler ful yer yok acilde ki hemşireler çıldırmış resmen herkez mi acil ya bu ne kalabalık nefes alamıyoruz artık diyorlar onlarada yazık baya yorulmuşlardı serum da sonra ilaçlar iyi geldi şükür inş gecede iyi yatar ikimizde rahat ederiz canım ya

Kizlar oglum cok hasta
3 aylık bebege antıbıyotık baslamak zorunda kaldık
Moralım bozuk
Bırde dun aksam yedıgım sulu kofte dokundu
Dr abartmadan yıyebılırsın demıstı
Ama kakasında kan vardı
Off
Canim cok gecmis olsun ( ins duzelir tez zamanda

Gulumse24 canim senin kizinada cok gecmis olsun Allah sifalar versin bebislerinize

Geçmiş olsun havalr çok garıp ya salgında var bende çokdıkkat edıyorm annem grıp kızıma geçmesın dıye inş geçmez

Insallah insallah cidden kimi duysam hasta ya :/ aman bunada sukur allah beterinden korusun

Vallah bide evde giremedigim icib hic takip edemedim:) dünden beri oluo ama internetim yine
Artık netsiz insan kendini elsiz kolsuz hissedio dimi benim hayalim 10 15 sene sonra ciftlikte yasamak, netden ondan bundan uzakta. Kendimi tum internetden arindirmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…