Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Fitness yapıyorsanız hamilelik öncesi 3 ay dolunca devam edebilirsiniz diyolar 3 aya kadar iyce arastiriyim da ben fitness yapcam galiba Tabi 10 kiloyla degil 2 kilo 4 kilo ağırlıkla ozellikle squat cok faydalıymış cok sasırdım
Bize sar sen burda vakit cabuk gecer

Gecmis olsun canim nesi var kızıningrip mi oldu

İsteyerek oldu canim ikinci aydan kaldim hemen reglimi bir gün gecti hemen test yaptim pozitif çıktı zaten esimle biz anlamiştik belirtilerinden cok sevindik ennn cok kizim sevindi o gün dışarı çıktık kardesim olacakk diye bagira bagira gezdi disarda daha doktora gitmedim kuzum bi iki gün oldu ogreneli bu hafta icinde gidicem inşallah Olsun bebegim az kaldi bebisini alcaksin kucağına hepsi geride kalacak sonra buraya gelirsin hemen

Kizlar oglum cok hasta
3 aylık bebege antıbıyotık baslamak zorunda kaldık
Moralım bozuk
Bırde dun aksam yedıgım sulu kofte dokundu
Dr abartmadan yıyebılırsın demıstı
Ama kakasında kan vardı
Off
Ayy canim benimm yaa cok gecmis olsun inşallah hemen iyileşir

Afiyet olsun canım

Evi yerleştiriyo msnz artik
evet kuzuuumm mobilyalar geldi koltuklarla beyaz esyları bekliyoruz hafta sonuda ceyiz gitcek

Kızlar bir buçuk kilo vermişim bi hafta da nasıl oldu anlamadım
o nasıl oldu gı

canıııım cok geçmiş olsun ya nesi var kuzunun

Yaa kiz ayji zamanda sen evlenicen ben dogurcem bu gidisle hazieliklar nasil gidiyor her sey tamam mii balayina nereye giduyojuzzz
he sen dogurcan haftasına bnm düğün olcak erken dogurmazsn
balayına alanyaya gidiyoruz herseyler hazırlanıyo nişanlım ve ben yetişmeye çalışıyoruz

Kizlar oglum cok hasta
3 aylık bebege antıbıyotık baslamak zorunda kaldık
Moralım bozuk
Bırde dun aksam yedıgım sulu kofte dokundu
Dr abartmadan yıyebılırsın demıstı
Ama kakasında kan vardı
Off
ya cok geçmi olsnnn ama noluyo böyle herkese

Ayy cok guzellllll ev yerlesince at fotosunu temem mi

temem şimdi bile cok güzell tv geldi kuruldu bazen gidip sandalye tepesinde sallama cay yapıp içiyoruz boş evde
bizim evimiz diye hayran hayran bakıyoruz boş odalara
Ahahahha ayy cok heycanli seyler dimiii yaa az kaldi kiz evleniyon farkinda msn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…