- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.801
Mesaj attim saaana heycnli heycanli cvp ver cabuk laf yetistirme
Fitness yapıyorsanız hamilelik öncesi 3 ay dolunca devam edebilirsiniz diyolar 3 aya kadar iyce arastiriyim da ben fitness yapcam galibaAy hadi dolsunda başla bana da öğretirsin beraber takılırız fit anneler oluruz ben nasıl fit kalacaksam
Valla nasıl düşünmeden edecem bilmiyorum derse gomerim kendimiolmadı size sararım
Evet o benden heyecanlı sürekli aynı şeyi soruyor yarın gelir yanıma muhtemelen
Gecmis olsun canim nesi var kızıninİyi akşamlar canlar ancak müsayit oldum bi günaydın msj yaza bildim size temizlik yaptım kızı acile götürdüm serum taktılar tahlil falan nöbetçi eczane eve gel saat 17oldu eve geldim yemek hazırla ye topla çocukları yıkadım şimdi yattılar bende size döndüm nasılım bakalım bugün
Gunaydin tatlisgünaydınnnnnnşükür kavuştum size
İsteyerek oldu canim ikinci aydan kaldim hemenBebeimmmm sende mi hamissin o kismi cok idrak eedemedimmmm dee parca parca okudugum icin yazilanlari anlayamuyomm
85.5 ciktim sabah
Yaa kiz ayji zamanda sen evlenicen ben dogurcem bu gidislehazieliklar nasil gidiyor her sey tamam mii balayina nereye giduyojuzzz
Ayyyy canimmmm cookkk sevibdimmm kiz ben hamis testi yparkene sende yaptitdin o zaman gelmedin pesimden amasonuna yetistinnasil giduyir isteyerek mi olduu kizinin haberi var mooo doktora gittin miiii ben cok fenayimmm bildigin kocaman bir kar topunun yuruyen haliyimm daha dogrusu paytal paytak yuruyen yureyemeyen yurumeye caisan
Afiyet olsun canımKuzular menum
Sabah
1 yumurta domates maydanoz
2 bardak cay
Öğle
Mercimek corbasi
Domates salatasi
2 ısırık lavas
1 avuc çekirdek
Akşam
Tavuk izgara
1 domates
1 bardak cola zero
Ayy canim benimm yaaKizlar oglum cok hasta
3 aylık bebege antıbıyotık baslamak zorunda kaldık
Moralım bozuk
Bırde dun aksam yedıgım sulu kofte dokundu
Dr abartmadan yıyebılırsın demıstı
Ama kakasında kan vardı
Off
Afiyet olsun canımSabah kahvaltım
2kaşık lor
Domates
Salatalık
6tane zeytin
1dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün
Yok
Öglen yemegi
1tabak kabak yemegi
1kase yogurt çorbası
1dilim tam bugday ekmegi
Ara ögün
Yok
Akşam yemegi
Öglen geç yendiği için akşam sadece meyve yiyorum üzüm şeftali mandalina armut hepsinden tadımlık kadar
YoksaaaBen hala Regl olmadım
İsim buldunuz mu kuzumAyy hadi ins kuzumm dua edicem dogumdaaaa gelsin bebiskolarr
Gunaydin canimmGünaydın kızlar
evet kuzuuumm mobilyalar geldi koltuklarla beyaz esyları bekliyoruz hafta sonuda ceyiz gitcekEvi yerleştiriyo msnz artik
o nasıl oldu gıKızlar bir buçuk kilo vermişim bi hafta da nasıl oldu anlamadım
canıııım cok geçmiş olsun ya nesi var kuzununİyi akşamlar canlar ancak müsayit oldum bi günaydın msj yaza bildim size temizlik yaptım kızı acile götürdüm serum taktılar tahlil falan nöbetçi eczane eve gel saat 17oldu eve geldim yemek hazırla ye topla çocukları yıkadım şimdi yattılar bende size döndüm nasılım bakalım bugün
he sen dogurcan haftasına bnm düğün olcak erken dogurmazsnYaa kiz ayji zamanda sen evlenicen ben dogurcem bu gidislehazieliklar nasil gidiyor her sey tamam mii balayina nereye giduyojuzzz
ya cok geçmi olsnnnKizlar oglum cok hasta
3 aylık bebege antıbıyotık baslamak zorunda kaldık
Moralım bozuk
Bırde dun aksam yedıgım sulu kofte dokundu
Dr abartmadan yıyebılırsın demıstı
Ama kakasında kan vardı
Off
Ayy cok guzellllllevet kuzuuumm mobilyalar geldi koltuklarla beyaz esyları bekliyoruz hafta sonuda ceyiz gitcek
o nasıl oldu gı
canıııım cok geçmiş olsun ya nesi var kuzunun
he sen dogurcan haftasına bnm düğün olcak erken dogurmazsn
balayına alanyaya gidiyoruz herseyler hazırlanıyo nişanlım ve ben yetişmeye çalışıyoruz
ya cok geçmi olsnnnama noluyo böyle herkese
tememAyy cok guzellllllev yerlesince at fotosunu temem mi
Ahahahhatememşimdi bile cok güzell tv geldi kuruldu bazen gidip sandalye tepesinde sallama cay yapıp içiyoruz boş evde
bizim evimiz diye hayran hayran bakıyoruz boş odalara
Gunaydin canimGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?