- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.821
günaydın beybiiiGünaydın
valla eve girince pek heyecanlı cidden ama böyle burdan hiç heyecanı yokAhahahhaayy cok heycanli seyler dimiii yaa az kaldi kiz evleniyon farkinda msn
Ayy evlilik cok farkli bisey yaa Rabbim herkese mutlu bi yuva nasip etsin kendi evinin olmasi cok guzell kendi evin kendi duzenin kendi mutfagingünaydın beybiiidenk gelemiyoruz hiçççç
valla eve girince pek heyecanlı cidden ama böyle burdan hiç heyecanı yok18 gün kaldı ama bende cidden heyecan yok
PincikGünaydın kızlaaaaar
Pinciknerdesin sen kayboluyon arada
kendi evim değil ma içindeki eşyalar düzen bnm olcak buna da sükürAyy evlilik cok farkli bisey yaa Rabbim herkese mutlu bi yuva nasip etsin kendi evinin olmasi cok guzell kendi evin kendi duzenin kendi mutfagindugun gunu elin ayagina dolanir merahlanma
Haa pağdon unutmusumdedim ya sehir disina cıkıyorum yokum diye görmedin mi
Olsun kuzum o da nasip olur inşallahkendi evim değil ma içindeki eşyalar düzen bnm olcak buna da sükür
şaka maka önmüzdeki ay bugün balayından dönmüş evimde yayılıyo olcam
amiinnn kuzuummOlsun kuzum o da nasip olur inşallah
Hee kiz balayinda yorgun dönünce bi yayilma istegi gelecek tabikac gün iznin var giz
Ayy keske 1 ay izin verseler kizamiinnn kuzuumm
2 hafta izin kullancam nikah izni vs birleştirip
düğünden bigün önce izine cıkıp 2 hafta sonra döncem unutmazlar bni inşallah
Gelemıyoruzmu haftasonu sen olmuyosun ben geceleri daha çok burdayım kızı yatırıp keyıf yapıomgünaydın beybiiidenk gelemiyoruz hiçççç
valla eve girince pek heyecanlı cidden ama böyle burdan hiç heyecanı yok18 gün kaldı ama bende cidden heyecan yok
Nere gıdıyordun cnm balayına benım yakın arkadaşımda bu hafta evlendı kıbrısa gıttı oda sen gıbı kıvırcık ve bıraz kısa boylu aklıma sen geldın :))kendi evim değil ma içindeki eşyalar düzen bnm olcak buna da sükür
şaka maka önmüzdeki ay bugün balayından dönmüş evimde yayılıyo olcam
Squat rahim kaslarını çalıştırıyor spor hocası söylemişti sürekli de yapıyordum...Fitness yapıyorsanız hamilelik öncesi 3 ay dolunca devam edebilirsiniz diyolar 3 aya kadar iyce arastiriyim da ben fitness yapcam galibaTabi 10 kiloyla degil 2 kilo 4 kilo ağırlıkla ozellikle squat cok faydalıymış cok sasırdım
Bize sar sen burda vakit cabuk gecer
Ayy zor gececek gibi kuzum ne kadar da dusunmemeye calissan heyecan oluyo demi bi uğraş bulsan kendine eve gelince kizSquat rahim kaslarını çalıştırıyor spor hocası söylemişti sürekli de yapıyordum...
Umarım kolay geçer zaman gece uyku tutmadı hiç
Haa pağdon unutmusumhamilelik unutkanlık yapiyi
Regl mi olcaksin kuzumKızlar artı 300 um karın agrım var bu arada ya
Ayy sen duymadindi demineeee aaaaaytebrik ederimm hayırlı olsun kuzum çok mutlu oldummmm
Yok olmıcam wc ye gıdıp bıda tartılcm :) uşuttum heraldeRegl mi olcaksin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?