Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın beybiii denk gelemiyoruz hiçççç

valla eve girince pek heyecanlı cidden ama böyle burdan hiç heyecanı yok 18 gün kaldı ama bende cidden heyecan yok
Ayy evlilik cok farkli bisey yaa Rabbim herkese mutlu bi yuva nasip etsin kendi evinin olmasi cok guzell kendi evin kendi duzenin kendi mutfagin dugun gunu elin ayagina dolanir merahlanma

Ayy evlilik cok farkli bisey yaa Rabbim herkese mutlu bi yuva nasip etsin kendi evinin olmasi cok guzell kendi evin kendi duzenin kendi mutfagin dugun gunu elin ayagina dolanir merahlanma
kendi evim değil ma içindeki eşyalar düzen bnm olcak buna da sükür
şaka maka önmüzdeki ay bugün balayından dönmüş evimde yayılıyo olcam

Olsun kuzum o da nasip olur inşallah
Hee kiz balayinda yorgun dönünce bi yayilma istegi gelecek tabi kac gün iznin var giz

Olsun kuzum o da nasip olur inşallah
Hee kiz balayinda yorgun dönünce bi yayilma istegi gelecek tabi kac gün iznin var giz
amiinnn kuzuumm
2 hafta izin kullancam nikah izni vs birleştirip
düğünden bigün önce izine cıkıp 2 hafta sonra döncem unutmazlar bni inşallah

Nere gıdıyordun cnm balayına benım yakın arkadaşımda bu hafta evlendı kıbrısa gıttı oda sen gıbı kıvırcık ve bıraz kısa boylu aklıma sen geldın :))

Squat rahim kaslarını çalıştırıyor spor hocası söylemişti sürekli de yapıyordum...
Umarım kolay geçer zaman gece uyku tutmadı hiç

Squat rahim kaslarını çalıştırıyor spor hocası söylemişti sürekli de yapıyordum...
Umarım kolay geçer zaman gece uyku tutmadı hiç
Ayy zor gececek gibi kuzum ne kadar da dusunmemeye calissan heyecan oluyo demi bi uğraş bulsan kendine eve gelince kiz ayy bugun cok sicakti gece hic uyyamadim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…