Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy zor gececek gibi kuzum ne kadar da dusunmemeye calissan heyecan oluyo demi bi uğraş bulsan kendine eve gelince kiz ayy bugun cok sicakti gece hic uyyamadim bende
Evet sıcaktı gece ...
Ders calısıcam kardeşimin pcyi getirdim ders dinlerim film izlerim belki hızlanır zaman

yeni duydum canım valla çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen bekleyen herkese versin inşallah
bende dün kapandım
Saol canimm aminn
Nee kapandin mi ayy hayirli olsun kuzum bu aralar benimde gönlüme düşmeye basladi kapanmak inşallah bana da nasip olur nasil karar verdin

Ayy keske 1 ay izin verseler kiz ossun bu da iyi
aslında istesem 1 aya tamamlarımda iznim kalmaz hiç ve kalanını maaşımdan keserler

Gelemıyoruzmu haftasonu sen olmuyosun ben geceleri daha çok burdayım kızı yatırıp keyıf yapıom
bende hafta içi ve 8-5 arası burdayım kuzu akşam işlerim oluyo tam tersiz yani

Nere gıdıyordun cnm balayına benım yakın arkadaşımda bu hafta evlendı kıbrısa gıttı oda sen gıbı kıvırcık ve bıraz kısa boylu aklıma sen geldın :))
alanya kuzuumm kıbrıs bende istiyodm valla merak ediyodum oraları başka zaman artık
balayından sonraki planım turlara katılıp venedike gitmek nasıl yapcaksam

Hayırlı olsun cnm rabbım daım etsın
amin inşallah canım teşekkür ederim
Saol canimm aminn
Nee kapandin mi ayy hayirli olsun kuzum bu aralar benimde gönlüme düşmeye basladi kapanmak inşallah bana da nasip olur nasil karar verdin

sağol bibiğim İnşallah Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin Ben 1 senedir falan içten içe istiyodum ama cesaretlenip yapamıyodum sürekli erteliyodum sonra 2 hafta önce karar verdim gidip geleyim gelince kapancam diye gelirken yolda kapandım çok güzel ama daha alışamadm sürekli örtüme falan bakıyorum oldu mu yamuk mu yampirik mi inşallah alışırım

hadi bahaallııımmm hayırlı ossuuunnn

Gıt canım sonradan hep bişey çıkıyor gıdılmıyor ılk başta gitmek en ıyısı

Alışırsın cnm bende ılk başlarda zorlanmıştm her anlamda. Elın pratıkleşir şimdi aynaya bakmadan bıle yapıyorm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…