- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.841
Ayy sen duymadindi demibebis geliyo saol canim 3 4 gun oluyo öğreneli
Evet sıcaktı gece ...Ayy zor gececek gibi kuzum ne kadar da dusunmemeye calissan heyecan oluyo demi bi uğraş bulsan kendine eve gelince kizayy bugun cok sicakti gece hic uyyamadim bende
Ayy tam hastalik zamani mevsim geçişi ya dikkat et canimYok olmıcam wc ye gıdıp bıda tartılcm :) uşuttum heralde
Hayırlı olsun cnm rabbım daım etsınyeni duydum canım valla çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen bekleyen herkese versin inşallah
bende dün kapandım
Aynen kızıma geçıyor dırek benım olmam neysede oyle olunca çok zor wallaAyy tam hastalik zamani mevsim geçişi ya dikkat et canim
Saol canimm aminnyeni duydum canım valla çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyen bekleyen herkese versin inşallah
bende dün kapandım
Aynen kuzum film falan izle buraya gel sohbet muhabbet gecer zamanEvet sıcaktı gece ...
Ders calısıcam kardeşimin pcyi getirdim ders dinlerim film izlerim belki hızlanır zaman
Aynen canim keske onlar hic hasta olmasaAynen kızıma geçıyor dırek benım olmam neysede oyle olunca çok zor walla
aslında istesem 1 aya tamamlarımda iznim kalmaz hiç ve kalanını maaşımdan keserlerAyy keske 1 ay izin verseler kizossun bu da iyi
bende hafta içi ve 8-5 arası burdayım kuzu akşam işlerim oluyo tam tersiz yaniGelemıyoruzmu haftasonu sen olmuyosun ben geceleri daha çok burdayım kızı yatırıp keyıf yapıom
alanya kuzuummNere gıdıyordun cnm balayına benım yakın arkadaşımda bu hafta evlendı kıbrısa gıttı oda sen gıbı kıvırcık ve bıraz kısa boylu aklıma sen geldın :))
amin inşallah canım teşekkür ederimHayırlı olsun cnm rabbım daım etsın
Saol canimm aminn
Nee kapandin mi ayy hayirli olsun kuzum bu aralar benimde gönlüme düşmeye basladi kapanmak inşallah bana da nasip olurnasil karar verdin
amin inşallah canım teşekkür ederim
sağol bibiğimİnşallah Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin Ben 1 senedir falan içten içe istiyodum ama cesaretlenip yapamıyodum sürekli erteliyodum sonra 2 hafta önce karar verdim gidip geleyim gelince kapancam diye gelirken yolda kapandım çok güzel ama daha alışamadm sürekli örtüme falan bakıyorum oldu mu yamuk mu yampirik mi inşallah alışırım
Gıt canım sonradan hep bişey çıkıyor gıdılmıyor ılk başta gitmek en ıyısıaslında istesem 1 aya tamamlarımda iznim kalmaz hiç ve kalanını maaşımdan keserler
bende hafta içi ve 8-5 arası burdayım kuzu akşam işlerim oluyo tam tersiz yani
alanya kuzuummkıbrıs bende istiyodm valla merak ediyodum oraları başka zaman artık
balayından sonraki planım turlara katılıp venedike gitmek nasıl yapcaksam
Zero amaAfiyet olsun canımkola icmissin
Alışırsın cnm bende ılk başlarda zorlanmıştm her anlamda. Elın pratıkleşir şimdi aynaya bakmadan bıle yapıyorm :))amin inşallah canım teşekkür ederim
sağol bibiğimİnşallah Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin Ben 1 senedir falan içten içe istiyodum ama cesaretlenip yapamıyodum sürekli erteliyodum sonra 2 hafta önce karar verdim gidip geleyim gelince kapancam diye gelirken yolda kapandım çok güzel ama daha alışamadm sürekli örtüme falan bakıyorum oldu mu yamuk mu yampirik mi inşallah alışırım
Alışırsın cnm bende ılk başlarda zorlanmıştm her anlamda. Elın pratıkleşir şimdi aynaya bakmadan bıle yapıyorm :))
diğmiii hayat mücadelesine daldın mı aklına bile gelmez tadını cıkartmak lazımGıt canım sonradan hep bişey çıkıyor gıdılmıyor ılk başta gitmek en ıyısı
Burdymm babyyy kizimla ilgileniyodm simdi kendim3 kahve yaptim@ParteMoralll nerdesin kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?