- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.861
Hayirli olsun poncihhhimsağol bebeğim
Evet canım sonradan tatıle gıtmek için şartları zorlamak gerekıyordiğmiii hayat mücadelesine daldın mı aklına bile gelmez tadını cıkartmak lazım
Hayirli olsun poncihhhim
Hayırlı olsun kuzum Allah daim etsin kararınıamin inşallah canım teşekkür ederim
sağol bibiğimİnşallah Allah sana ve isteyen herkese nasip etsin Ben 1 senedir falan içten içe istiyodum ama cesaretlenip yapamıyodum sürekli erteliyodum sonra 2 hafta önce karar verdim gidip geleyim gelince kapancam diye gelirken yolda kapandım çok güzel ama daha alışamadm sürekli örtüme falan bakıyorum oldu mu yamuk mu yampirik mi inşallah alışırım
Ay ben sanki regl oluyorumBurdymm babyyy kizimla ilgileniyodm simdi kendim3 kahve yaptimnapiyosnnnnn kuzum
Zorlarm gibime geliyoEvet canım sonradan tatıle gıtmek için şartları zorlamak gerekıyor
Ay ben sanki regl oluyorumhafif kanamam var acaba test yanliş miydi ki onlar regl oncesi belirtiler miydi ki esim ise gidicek birazdan doktora da gidemem tek yarini beklicem
Gitsene hemenn kiz kanaman vardir belki biye gitmiyosunAy ben sanki regl oluyorumhafif kanamam var acaba test yanliş miydi ki onlar regl oncesi belirtiler miydi ki esim ise gidicek birazdan doktora da gidemem tek yarini beklicem
kız yok test o konuda yanılır mı ki
Saglik ocagina gitsem olur mu kiGitsene hemenn kiz kanaman vardir belki biye gitmiyosun
Hayırlı olsun kuzum Allah daim etsin kararını
Hastane cok uzakk saglik ocagina gitsemSekerPancarii esinle gitme sende tek git yarini beklemeeeeee
Cnaim bekleme hemen git mutlaka vardir beklemeeeeeeeeee olmadi hastaneye gidersinSaglik ocagina gitsem olur mu ki
sn sağlık ocagına git onlar seni yönlendirirSaglik ocagina gitsem olur mu ki
Git git test cift cizmi gosterdi yanilma olurmu bilmiyorm duymadim ama yarina beklemen hata olur ya hamileysen kanaman varsa? Oyuzden durmaHastane cok uzakk saglik ocagina gitsem
Canım doktora gıt ne olur ne olmaz yaAy ben sanki regl oluyorumhafif kanamam var acaba test yanliş miydi ki onlar regl oncesi belirtiler miydi ki esim ise gidicek birazdan doktora da gidemem tek yarini beklicem
BilmemHamıle mısın kı
İyi uyudu kuzum hamdolsun okulada gitti şükür gelsin bakalım nasıl geçmişBeyaz akıntı belirti arasında
Kızın nasıl oldu rahat uyudu mu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?