Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sagol canım benim geçti şükür bugün iyi hamdolsun

Ay ben sanki regl oluyorum hafif kanamam var acaba test yanliş miydi ki onlar regl oncesi belirtiler miydi ki esim ise gidicek birazdan doktora da gidemem tek yarini beklicem
Kuzum gebelikte leke görüle bilir ama bazen tehlikeli ola biliyo bence hemen doktora git erken müdahale her zaman iyidir benim düşükte 4ay boyunca lekeli geçmişti sonunda da düştü ama ben iş yapınca leke geliyordu ben rahat durmadım sonunda da başını yedim şimdi agustosta 2yaşını doldurmuş du düşmeseydi sende ihmal etme bence hemen git ya test bizi yanılttı yada ters giden bişeyler var saglık ocağında bişey yapmaz direk hastaneye git bence hemde hemen

Ayy cok sevindimm kucaginiza almayida nasip etsin Rabbim. Kizina masallah hemen benimsedii kardesini aferin ona ayni ben
Doktor kontrolunde de bir skinti cikmaz Allah in izni ile haber et bende merak ederimm.

Ohh oh masallah keyifler yerindr evi hazirlamak esinle o eve gitmek falan cok guzel duygularr tadini cikarinn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…