- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.881
Karın agrısı kusma sabaha kadar çıkardı dün kuzum acile götürdük serum taktılar ilaçlar iyi geldi bugün iyi uyudu şükürGecmis olsun canim nesi var kızıningrip mi oldu
Sagol canım benim geçti şükür bugün iyi hamdolsunevet kuzuuumm mobilyalar geldi koltuklarla beyaz esyları bekliyoruz hafta sonuda ceyiz gitcek
o nasıl oldu gı
canıııım cok geçmiş olsun ya nesi var kuzunun
he sen dogurcan haftasına bnm düğün olcak erken dogurmazsn
balayına alanyaya gidiyoruz herseyler hazırlanıyo nişanlım ve ben yetişmeye çalışıyoruz
ya cok geçmi olsnnnama noluyo böyle herkese
Kuzum gebelikte leke görüle bilir ama bazen tehlikeli ola biliyo bence hemen doktora git erken müdahale her zaman iyidir benim düşükte 4ay boyunca lekeli geçmişti sonunda da düştü ama ben iş yapınca leke geliyordu ben rahat durmadım sonunda da başını yedim şimdi agustosta 2yaşını doldurmuş du düşmeseydi sende ihmal etme bence hemen git ya test bizi yanılttı yada ters giden bişeyler var saglık ocağında bişey yapmaz direk hastaneye git bence hemde hemenAy ben sanki regl oluyorumhafif kanamam var acaba test yanliş miydi ki onlar regl oncesi belirtiler miydi ki esim ise gidicek birazdan doktora da gidemem tek yarini beklicem
rabim şifa versin miniklereSagol canım benim geçti şükür bugün iyi hamdolsun
Bende girip çıkıp bakıyorum haber varmı diyeSekerPancarii cok merk ettm ya
GİTMİŞTİR HASTAneyeee eşi bırakmaz öyle evde bi başınaSekerPancarii cok merk ettm ya
Bende girip çıkıp bakıyorum haber varmı diye
PfffGİTMİŞTİR HASTAneyeee eşi bırakmaz öyle evde bi başına
bende merak ediyorumda malesef simdlik beklicez
Ay bendemerak ettimKimsede numarası yok ya kızlarSekerPancarii nin
Nasıl yani regli mi ...yerleşme kanaması olmasın ilk aylarda oluyor... sen yarin drye git kuzumAy ben sanki regl oluyorumhafif kanamam var acaba test yanliş miydi ki onlar regl oncesi belirtiler miydi ki esim ise gidicek birazdan doktora da gidemem tek yarini beklicem
Ayy cok sevindimm kucaginiza almayida nasip etsin Rabbim. Kizina masallah hemen benimsedii kardesini aferin ona ayni benİsteyerek oldu canim ikinci aydan kaldim hemenreglimi bir gün gecti hemen test yaptim pozitif çıktı zaten esimle biz anlamiştik belirtilerinden cok sevindik ennn cok kizim sevindi o gün dışarı çıktık kardesim olacakk diye bagira bagira gezdi disarda daha doktora gitmedim kuzum bi iki gün oldu ogreneli bu hafta icinde gidicem inşallah Olsun bebegim az kaldi bebisini alcaksin kucağına hepsi geride kalacak sonra buraya gelirsin hemen
Ohh oh masallah keyifler yerindr evi hazirlamak esinle o eve gitmek falan cok guzel duygularr tadini cikarinn.evet kuzuuumm mobilyalar geldi koltuklarla beyaz esyları bekliyoruz hafta sonuda ceyiz gitcek
o nasıl oldu gı
canıııım cok geçmiş olsun ya nesi var kuzunun
he sen dogurcan haftasına bnm düğün olcak erken dogurmazsn
balayına alanyaya gidiyoruz herseyler hazırlanıyo nişanlım ve ben yetişmeye çalışıyoruz
ya cok geçmi olsnnnama noluyo böyle herkese
Fena fikir degilmis:) kesinlikle daha mutlu yasar insan:))))Artık netsiz insan kendini elsiz kolsuz hissedio dimibenim hayalim 10 15 sene sonra ciftlikte yasamak, netden ondan bundan uzakta. Kendimi tum internetden arindirmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?