Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar haber var mı pancardan
yok bebeğiiim siteye girince yazar inşallah

kaptinn napıyosun cnm çıktınmı işten mısafır trafığı yaşıyorum bugunde arkadşlr gelck akşam pızza yemeye dun kvalıdemler vardı
yok kuzumm daha 2 saat var bende eve gideyim ceyiz kutularımı hazırlıcam baya toz oldular dura dura onların tozunu alır süslerim falan salonda hazır dursunlar sonra yatak odasına gircem dolapları silcem temizliğe ordan başlıyaym diyorum anacıgımın evide pis kalmasın

Temızle cnm bende her gıttığımde anneme birşey yapmak istyrm kızım sagolsun ızın vermıyor kadıncağız da aglatma sen ona bak ben yaprm dıyor. Çok gusel ozukuyor ya kurdalelı fln

Temızle cnm bende her gıttığımde anneme birşey yapmak istyrm kızım sagolsun ızın vermıyor kadıncağız da aglatma sen ona bak ben yaprm dıyor. Çok gusel ozukuyor ya kurdalelı fln
benimde canım hiç yapmak istemiyo
ama evet ablamda mesela evlendikten sonra her geldiğinde bulaşık fln yıkıyo bizde siz cocuklara bakın yeter diyo

Kizlar eşime söyledim hemen hastaneye gidelim dedi büyük ablam annemlere gelmişti aradim geldi ablamla gittik acilden giris yaptik hemen doktor muayene etti ultrasonla kese göründü düşük riskim varmiş ilac ve igne verdi

Aaaa cok gecmis olsun canimmmm insAllah dusmez yaaa (( dikkat et kendine

Çok üzüldüm iğneler ve istirahat ile bugünleri hiçbir şey olmadan atlatacağımızı düşünüyorum

Geçmiş olsun kuzum dikkat et bol bol dinlen sen bu ara çok ayakta kaldın onun etkisi var bence ilk 3ay çok önemli progestan vermiştir büyük ihtimal onu kullan ihmal etme moralini de yüksek tut işten güçten elini çek bende yarın gidicem hastaneye bklım bize ne olmuş regl gelmiyor

Aaaa cok gecmis olsun canimmmm insAllah dusmez yaaa (( dikkat et kendine
Çok üzüldüm iğneler ve istirahat ile bugünleri hiçbir şey olmadan atlatacağımızı düşünüyorum
Cok korkuyorum inşallah düşmez bebegim ilacimi ictim yarinda igneye basla dedi dinleniyorum uzandim

Cok korkuyorum inşallah düşmez bebegim ilacimi ictim yarinda igneye basla dedi dinleniyorum uzandim
Yok kuzum kötüyü düşünme bişey olmayacak Allahın izniyle korkma bebişin seni bırakmıycak bol bol dua et dinlen ilacını ihmal etme wc dışında ayakta kalkma sırt üstü yat kanamanın miktarını kontrol et sürekli çogalırsa yine git ama inş geçecek kuzum dualarım seninle kendine çok iyi bak tabi yegenimizede

Ahhh tahmin ettigim sey olmus iyi ki yarini beklemedin yaaa korkmaaaa hic bir sey olmaz allahin izniyleee ama bu ara cok hirpaladin kendini her hamillelik bir degil ki dikkat etmen gerekiyosa uzanip yatcaksin. Annenlerden biri gelsin yanina bi kac gun ya da sen git annenlere degisiklik olsun sanada canimmmm. Uzulmeeee lutfennnnn hemen gitmen iyi oldu yarin cok gec olabilirdi igne ve hap iyi gelecek genelde oluyo bu durum

İnşallah canimm uzaniyorum ablamda burda
Aynen kuzum her hamilelik ayni olmuyomus hic boyle bisey olmamisti digerinde insallah minigime bisey olmaz evde daha rahat olurum kuzum annemgilin evde ablamda geldi cocuk cok var yorar beni kizim hic yormuyo zaten oynuyo kendi kendine esim de yok bu hafta gunduz ise gidip gece geliyo bende yatarim evde boll boll

Bol bol dinlen kuzum ...
Progestoren mu verdi kalçadan mı göbekten mi vuracaksın
Progestan ilac verdi bide proluton igne verdi ama sormadim kalcadan mi gobekten mi diye bi kagit verdi bunu da gotur igne vurdururken dedi yarin vurdurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…