- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.901
yok bebeğiiim siteye girince yazar inşallahKızlar haber var mı pancardan
Ayy cok sevindimm kucaginiza almayida nasip etsin Rabbim. Kizina masallah hemen benimsedii kardesini aferin ona ayni ben
Doktor kontrolunde de bir skinti cikmaz Allah in izni ile haber et bende merak ederimm.
Ohh oh masallah keyifler yerindr evi hazirlamak esinle o eve gitmek falan cok guzel duygularr tadini cikarinn.
yok kuzumm daha 2 saat var bende eve gideyim ceyiz kutularımı hazırlıcam baya toz oldular dura dura onların tozunu alır süslerim falan salonda hazır dursunlarkaptinn napıyosun cnm çıktınmı işten mısafır trafığı yaşıyorum bugunde arkadşlr gelck akşam pızza yemeye dun kvalıdemler vardı
Temızle cnm bende her gıttığımde anneme birşey yapmak istyrm kızım sagolsun ızın vermıyor kadıncağız da aglatma sen ona bak ben yaprm dıyor. Çok gusel ozukuyor ya kurdalelı flnyok kuzumm daha 2 saat var bende eve gideyim ceyiz kutularımı hazırlıcam baya toz oldular dura dura onların tozunu alır süslerim falan salonda hazır dursunlarsonra yatak odasına gircem dolapları silcem temizliğe ordan başlıyaym diyorum anacıgımın evide pis kalmasın
benimde canım hiç yapmak istemiyoTemızle cnm bende her gıttığımde anneme birşey yapmak istyrm kızım sagolsun ızın vermıyor kadıncağız da aglatma sen ona bak ben yaprm dıyor. Çok gusel ozukuyor ya kurdalelı fln
Pancarim noldu ya haber varmiAy ben sanki regl oluyorumhafif kanamam var acaba test yanliş miydi ki onlar regl oncesi belirtiler miydi ki esim ise gidicek birazdan doktora da gidemem tek yarini beklicem
yok bebeğiimm daha ugramadı malesefPancarim noldu ya haber varmi
Aa uzuldum simdi insAllah birsey yoktur. Bazen hamile olmalarina ragmen regl olan kadinlar varmis ondandir insAllahyok bebeğiimm daha ugramadı malesef
evet onu bende duymuştum baya 2 3 ay oluyomuslar cok sasırmıstımAa uzuldum simdi insAllah birsey yoktur. Bazen hamile olmalarina ragmen regl olan kadinlar varmis ondandir insAllah
Aaaa cok gecmis olsun canimmmm insAllah dusmez yaaaKizlar eşime söyledim hemen hastaneye gidelim dedi büyük ablam annemlere gelmişti aradim geldi ablamla gittik acilden giris yaptik hemen doktor muayene etti ultrasonla kese göründü düşük riskim varmişilac ve igne verdi
Çok üzüldümKizlar eşime söyledim hemen hastaneye gidelim dedi büyük ablam annemlere gelmişti aradim geldi ablamla gittik acilden giris yaptik hemen doktor muayene etti ultrasonla kese göründü düşük riskim varmişilac ve igne verdi
Geçmiş olsun kuzum dikkat et bol bol dinlen sen bu ara çok ayakta kaldın onun etkisi var bence ilk 3ay çok önemli progestan vermiştir büyük ihtimal onu kullan ihmal etme moralini de yüksek tut işten güçten elini çek bende yarın gidicem hastaneye bklım bize ne olmuş regl gelmiyorKizlar eşime söyledim hemen hastaneye gidelim dedi büyük ablam annemlere gelmişti aradim geldi ablamla gittik acilden giris yaptik hemen doktor muayene etti ultrasonla kese göründü düşük riskim varmişilac ve igne verdi
Aaaa cok gecmis olsun canimmmm insAllah dusmez yaaa(( dikkat et kendine
Çok üzüldümiğneler ve istirahat ile bugünleri hiçbir şey olmadan atlatacağımızı düşünüyorum
Cok korkuyorum inşallah düşmez bebegimGeçmiş olsun kuzum dikkat et bol bol dinlen sen bu ara çok ayakta kaldın onun etkisi var bence ilk 3ay çok önemli progestan vermiştir büyük ihtimal onu kullan ihmal etme moralini de yüksek tut işten güçten elini çek bende yarın gidicem hastaneye bklım bize ne olmuş regl gelmiyor
Allahin izniyle birsey olmaz canimmCok korkuyorum inşallah düşmez bebegimilacimi ictim yarinda igneye basla dedi dinleniyorum uzandim
Dua edin lutfen dinleniyorum bendeAllahin izniyle birsey olmaz canimmaa bende cok kotu oldum simdi fazla hareket etme. Aklim sende kusummm dua edicem bebisin icin
Yok kuzum kötüyü düşünme bişey olmayacak Allahın izniyle korkma bebişin seni bırakmıycak bol bol dua et dinlen ilacını ihmal etme wc dışında ayakta kalkma sırt üstü yat kanamanın miktarını kontrol et sürekli çogalırsa yine git ama inş geçecek kuzum dualarım seninle kendine çok iyi bak tabi yegenimizedeCok korkuyorum inşallah düşmez bebegimilacimi ictim yarinda igneye basla dedi dinleniyorum uzandim
Ahhh tahmin ettigim sey olmusKizlar eşime söyledim hemen hastaneye gidelim dedi büyük ablam annemlere gelmişti aradim geldi ablamla gittik acilden giris yaptik hemen doktor muayene etti ultrasonla kese göründü düşük riskim varmişilac ve igne verdi
Bol bol dinlen kuzum ...Cok korkuyorum inşallah düşmez bebegimilacimi ictim yarinda igneye basla dedi dinleniyorum uzandim
İnşallah canimm uzaniyorum ablamda burdaYok kuzum kötüyü düşünme bişey olmayacak Allahın izniyle korkma bebişin seni bırakmıycak bol bol dua et dinlen ilacını ihmal etme wc dışında ayakta kalkma sırt üstü yat kanamanın miktarını kontrol et sürekli çogalırsa yine git ama inş geçecek kuzum dualarım seninle kendine çok iyi bak tabi yegenimizede
Aynen kuzum her hamilelik ayni olmuyomus hic boyle bisey olmamisti digerindeAhhh tahmin ettigim sey olmusiyi ki yarini beklemedin yaaa korkmaaaa hic bir sey olmaz allahin izniyleee ama bu ara cok hirpaladin kendini her hamillelik bir degil ki dikkat etmen gerekiyosa uzanip yatcaksin. Annenlerden biri gelsin yanina bi kac gun ya da sen git annenlere degisiklik olsun sanada canimmmm. Uzulmeeee lutfennnnn hemen gitmen iyi oldu yarin cok gec olabilirdi igne ve hap iyi gelecek genelde oluyo bu durum
Progestan ilac verdi bide proluton igne verdi ama sormadim kalcadan mi gobekten mi diye bi kagit verdi bunu da gotur igne vurdururken dedi yarin vurdurucamBol bol dinlen kuzum ...
Progestoren mu verdi kalçadan mı göbekten mi vuracaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?