Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet kizinda buyuk seni yormaz soz dinler. Kendni yormaaa dinlen lutfen uzulme atlaticaksin insallah. Cevremde boyle durum yasayan normale donen cok var bu normal bir durum unutma

Evet kizinda buyuk seni yormaz soz dinler. Kendni yormaaa dinlen lutfen uzulme atlaticaksin insallah. Cevremde boyle durum yasayan normale donen cok var bu normal bir durum unutma
Doktorlar zatin insanın psikolojisini bozuyor kese görünene kadar dış gebelik ola bilir diyorlar iki günde bir kan tahlili yaptırıyorlar iki kat artıyor degerleri diye sonrada düşük tehliken var diyip insanın ömrünü yiyolar 9ay sitresle geçiyo sen hiç bişeyi kafana takma dinlen hepsi geçer kuzum benim komşum doguma kadar leke gördü seninki belki geçicidir önemli olan kese varsa hala umut var demektir moral bozmak yok şekerim pancarım

Progestan ilac verdi bide proluton igne verdi ama sormadim kalcadan mi gobekten mi diye bi kagit verdi bunu da gotur igne vurdururken dedi yarin vurdurucam
Igne ilaç istirahat ile atlatırsın kuzum allahın izni ile .... benim kuzenin eşi de böyle oldu dün doğum yaptı sende alacaksın bebeğini kucağına inanıyorum

İnsallah canim cok üzülüyorum kanamam dursa belki biraz rahatlicam

Saol canimm tutunucak benim minigim insallah dinleniyorum gerekirse kalkmak yatarim hep
Igne ilaç istirahat ile atlatırsın kuzum allahın izni ile .... benim kuzenin eşi de böyle oldu dün doğum yaptı sende alacaksın bebeğini kucağına inanıyorum
Saolun kizlar biraz icimi rahatlattiniz insallah benimle kalacak bebegim

Yaaa çok geçmiş olsun kuzum yorma kendini sakın bak otur dinlen

Benimde bi arkadasimda öyle olmustu hatta alisverisede kabinde fark edio doktora gidiolar hemen doktor dio bir iki güne anc belli olur büyük ihtimalle düsük olcak givi birseLer dio... o bikac gün gecmedi resmen o kiz icin sonrasinda Hersey normale dönüo ve suan bebisi dpgdu ve alti aylik oldu bile

Kuzum şunu sakın unutma yiyecek ekmegi içecek suyu varsa Rabbim rızkını vermişse mutlaka dünyaya gelir ama şunuda unutmaki düşük demek dünyanın sonu demek degildir sağlıksız gebelik ler düştükle sonuçlanıyor çünkü Rabbim bize öyle bir özellik vermişki gebelik saglık sız olunca rahim gebeliği kabul etmiyor ve dışarı atıyo buda rabbimin bize verdigi bi özellik unutma kuzum Allah var gam yok evel Allah ben 4aylık düşük yaptım ölüyorum sandım sancı çekerken hiç bişey gözümde yok dedim sadece canıma saglık istedim önce senin eşinin canı sagolsun o fasulyeyede Rabbim can versin size bagışlasın inşallah

Sabah kahvaltım
2kaşık lor
5tane zeytin
2çatal incir reçeli
1dilim tam bugday ekmegi

Ara ögün
Yok

Öglen yemegi
Yarım domates
1küp peynir

Akşam yemegi
1kase çorba
1tabak sulu köfte

Ara ögün
Yarım haşlama mısır

Spor yapmıyorum Regl olmadığım için
1.5lt su

Yaaa çok geçmiş olsun kuzum yorma kendini sakın bak otur dinlen
Dinleniyorum kuzum
Sakin agir is yapm ve hicvirseyi kafana takip üzplme stressdende uzak dur tatlim iyi,bak kendine
saol bukis yapmiyorum bugun de temizlik yapmayi planliyodum ama tabi kanamam olunca yapmadim bi sure de yapmicam varsın pislensin ev acik de
Aynen canim dunyaya gelecekse tutunur hayirli gelsin saglikli gelsin inşallah en onemlisi o

Gerçekten bu ara bizde bi ugursuzluk var galiba bende nişanlımla kavga ettim
Abuk subuk şeylerden kavga çıkıyo surekli
Olur canim ikinizde streslisiniz simdi düğün yaklastikca stres artiyo tabi ama bitince herseyi unutul keyfinize bakarsiniz balayinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…