- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.941
Kanama devam ediyor mu kuzum ? Ağrın sızın var mı ?Olur canim ikinizde streslisiniz simdi düğün yaklastikca stres artiyo tabi ama bitince herseyi unutul keyfinize bakarsiniz balayinda
Aminn canimmAllah im korusun bebisini
Meraktan oldum
Giremedim de
Az az devam ediyo hala canimKanama devam ediyor mu kuzum ? Ağrın sızın var mı ?
Olsun cnm normal yaniAminn canimmanca aksam haber verebildim bende anca geldik eve hastane kalabalıkti acilden gonderdiler beni sira beklemedim ama yine de uzun sürdü
Sağolun canim benim hepiniz cok merak ettiniz bende eve gelince siz geldiniz hemen aklimaOlsun cnm normal yani
Aklim sendeydi
İyi olacak ins
Boyke seyler ilk zamanlar olabiliyot
O baskı normal bozma zaten kalbini hiçbir şey olmayacak allahın izni ileAz az devam ediyo hala canimkalbimi bozmuyorum guzel seyler olacak inşallah Agrim yok cok hafif regl olacakmışim gibi bi baski var sadece
Aminnn canim inşallahO baskı normal bozma zaten kalbini hiçbir şey olmayacak allahın izni ile
Canim sabah bidaha gidersin devam ederse doktor dedimi devam ederse gel vs diyeSağolun canim benim hepiniz cok merak ettiniz bende eve gelince siz geldiniz hemen aklimainşallah kanama bi dursa rahatlicam sanki düşücekmiş gibi geliyo kanama devam ettikce
Kuzum sende akıntı varmıydı kaç gündür bende akıntı var ıslaklığı hissediyorum gidiyorum beyaz akıntı var peçetede Regl oldum sanıyorumAminnn canim inşallah
Geçmiş olsun cnmbol bol dınlen bişeycık olmaz inşKizlar eşime söyledim hemen hastaneye gidelim dedi büyük ablam annemlere gelmişti aradim geldi ablamla gittik acilden giris yaptik hemen doktor muayene etti ultrasonla kese göründü düşük riskim varmişilac ve igne verdi
Devam edebilir az az dedi igne daha etkiliymis sanirim belki yarin igne vurulunca keser kanamayi belki de sabaha gecmis olurCanim sabah bidaha gidersin devam ederse doktor dedimi devam ederse gel vs diye
evet canim regl gunumden once vardi benim beyaz ve biraz kesik kesikdi sen regl olmadin daha dimi kiz test alsanaKuzum sende akıntı varmıydı kaç gündür bende akıntı var ıslaklığı hissediyorum gidiyorum beyaz akıntı var peçetede Regl oldum sanıyorum
Saol canimm inşallahGeçmiş olsun cnmbol bol dınlen bişeycık olmaz inş
geçmiş olsun kuzum dikkat edeceksin artık yapacak bir şey yok benim teyzemde de olmuştu böyle bir durum şimdi kuzenim 10 yaşına girecekDinleniyorum kuzum
saol bukis yapmiyorum bugun de temizlik yapmayi planliyodum ama tabi kanamam olunca yapmadim bi sure de yapmicam varsın pislensin ev acik de
Aynen canim dunyaya gelecekse tutunur hayirli gelsin saglikli gelsin inşallah en onemlisi o
Ayy iyi halletmissin bari kuzumAyy annemin sosyal adresinden dolandrcilk yapiyolardi iki saattir onla cebellesiyorum herkese mesj atmislar neyse ki hesabi kitlettirmeyi basardim sira geri almakta
Insallaahh sabaha kalmazda sende rahatlarsin kuzum icini ferah tut lutfen guzel dusunDevam edebilir az az dedi igne daha etkiliymis sanirim belki yarin igne vurulunca keser kanamayi belki de sabaha gecmis olur
evet canim regl gunumden once vardi benim beyaz ve biraz kesik kesikdi sen regl olmadin daha dimi kiz test alsana
Saol canimm inşallah
Saol canim aynen yatıyorum bol bol dinlenicem kizim da beni hic yormuyo yatmadan bütün oyuncaklarini topladi oyle yattigeçmiş olsun kuzum dikkat edeceksin artık yapacak bir şey yok benim teyzemde de olmuştu böyle bir durum şimdi kuzenim 10 yaşına girecek
Bir akraba nerdeyse kaniyomus da kocasi farketmis hey allahm heryerren yaziyolar banada anlamislar zaten annemn olmadigini aksam aksam canimz skildi ya bide kufur ediyoAyy iyi halletmissin bari kuzumne pis insanlar var ya
Yok olmadım sabah hastaneye gidicem test yapmam ya çıkmıyor bende yarın kan vericem öglene çıkar sonuçDevam edebilir az az dedi igne daha etkiliymis sanirim belki yarin igne vurulunca keser kanamayi belki de sabaha gecmis olur
evet canim regl gunumden once vardi benim beyaz ve biraz kesik kesikdi sen regl olmadin daha dimi kiz test alsana
Saol canimm inşallah
Tamam kuzum kötü düşünmek yok stres yaptikca daha kötü oluyoInsallaahh sabaha kalmazda sende rahatlarsin kuzum icini ferah tut lutfen guzel dusun
Kan daha iyi zaten canim net bi şekilde çıkar hayırlısı olsunYok olmadım sabah hastaneye gidicem test yapmam ya çıkmıyor bende yarın kan vericem öglene çıkar sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?