Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Olsun cnm normal yani
Aklim sendeydi
İyi olacak ins
Boyke seyler ilk zamanlar olabiliyot
Sağolun canim benim hepiniz cok merak ettiniz bende eve gelince siz geldiniz hemen aklima inşallah kanama bi dursa rahatlicam sanki düşücekmiş gibi geliyo kanama devam ettikce

Sağolun canim benim hepiniz cok merak ettiniz bende eve gelince siz geldiniz hemen aklima inşallah kanama bi dursa rahatlicam sanki düşücekmiş gibi geliyo kanama devam ettikce
Canim sabah bidaha gidersin devam ederse doktor dedimi devam ederse gel vs diye

Geçmiş olsun cnmbol bol dınlen bişeycık olmaz inş

Canim sabah bidaha gidersin devam ederse doktor dedimi devam ederse gel vs diye
Devam edebilir az az dedi igne daha etkiliymis sanirim belki yarin igne vurulunca keser kanamayi belki de sabaha gecmis olur
Kuzum sende akıntı varmıydı kaç gündür bende akıntı var ıslaklığı hissediyorum gidiyorum beyaz akıntı var peçetede Regl oldum sanıyorum
evet canim regl gunumden once vardi benim beyaz ve biraz kesik kesikdi sen regl olmadin daha dimi kiz test alsana
Geçmiş olsun cnmbol bol dınlen bişeycık olmaz inş
Saol canimm inşallah

geçmiş olsun kuzum dikkat edeceksin artık yapacak bir şey yok benim teyzemde de olmuştu böyle bir durum şimdi kuzenim 10 yaşına girecek

Insallaahh sabaha kalmazda sende rahatlarsin kuzum icini ferah tut lutfen guzel dusun

geçmiş olsun kuzum dikkat edeceksin artık yapacak bir şey yok benim teyzemde de olmuştu böyle bir durum şimdi kuzenim 10 yaşına girecek
Saol canim aynen yatıyorum bol bol dinlenicem kizim da beni hic yormuyo yatmadan bütün oyuncaklarini topladi oyle yatti

Yok olmadım sabah hastaneye gidicem test yapmam ya çıkmıyor bende yarın kan vericem öglene çıkar sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…