Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bir akraba nerdeyse kaniyomus da kocasi farketmis hey allahm heryerren yaziyolar banada anlamislar zaten annemn olmadigini aksam aksam canimz skildi ya bide kufur ediyo
Allah Allah sahtekar yaa kandiriyolar insanlari iyi bari kimse kanmamis ve cabuk farketmissiniz

Amin kuzum inş kafaya takmayınca oluyormuş bu ay tamamen diyete yönelmiştim olduysada mucize olacak benim için yinede herşeyin hayırlısı
Aynen oyle canim dedigin gibi yiyecek ekmegi varsa olup dunyaya geliyolar hayirlisi olsun bizi de haberdar et hemen sonucu alinca

Bunlar iyi günleriniz kuzucuk daha ne kavgalar edeceksiniz bunlar tadı tuzu hep iyiyse birşeyler ters gidiyor demektir

Düğünden sonra evinizde koltuga oturup bi ohhh bitti dediginizde bu kavgalariniza gulersiniz kuşum

Olur cnm sen uzulme
Uzatmada
Agzinizin tadi bozulmasın
Oda uzatmasin

Olur canim ikinizde streslisiniz simdi düğün yaklastikca stres artiyo tabi ama bitince herseyi unutul keyfinize bakarsiniz balayinda

Düğün stresi çok normal ağır cümleler kurmayın birbirinize unutulmuyor
Aman işte o benden cikartiyo sinirini ben ondan cikartiyorum kızlar dediginiz gibi stresten

Az az devam ediyo hala canim kalbimi bozmuyorum guzel seyler olacak inşallah Agrim yok cok hafif regl olacakmışim gibi bi baski var sadece
Geçer kuzum sen dinlen iyice ilaclarinida kullan 3 ay kolla kendini
Ayy annemin sosyal adresinden dolandrcilk yapiyolardi iki saattir onla cebellesiyorum herkese mesj atmislar neyse ki hesabi kitlettirmeyi basardim sira geri almakta
Millet nelerle ugrasiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…