- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.961
Tamam kuzum kötü düşünmek yok stres yaptikca daha kötü oluyo
Allah Allah sahtekar yaa kandiriyolar insanlari iyi bari kimse kanmamis ve cabuk farketmissinizBir akraba nerdeyse kaniyomus da kocasi farketmis hey allahm heryerren yaziyolar banada anlamislar zaten annemn olmadigini aksam aksam canimz skildi ya bide kufur ediyo
evet yoook
Bide bana merhaba nasilsin demis hemen anladim zaten tovbe agzimi bozcam simdiAllah Allah sahtekar yaa kandiriyolar insanlari iyi bari kimse kanmamis ve cabuk farketmissiniz
Kimi kandirirsam kâr diyo iste pis herkesi denedi heraldeBide bana merhaba nasilsin demis hemen anladim zaten tovbe agzimi bozcam simdi
Amin kuzum inş kafaya takmayınca oluyormuş bu ay tamamen diyete yönelmiştim olduysada mucize olacak benim için yinede herşeyin hayırlısıKan daha iyi zaten canim net bi şekilde çıkar hayırlısı olsun
Evet numara hesap no ne ararsanKimi kandirirsam kâr diyo iste pis herkesi denedi heralde
Aynen oyle canim dedigin gibi yiyecek ekmegi varsa olup dunyaya geliyolar hayirlisi olsun bizi de haberdar et hemen sonucu alincaAmin kuzum inş kafaya takmayınca oluyormuş bu ay tamamen diyete yönelmiştim olduysada mucize olacak benim için yinede herşeyin hayırlısı
Ama iyi olmus herkese msj attigi en azindan hemen anladiniz canim bisey yapamadi demiEvet numara hesap no ne ararsan
Ayy komediii. Herkes salak bi akilli onlar zatenBide bana merhaba nasilsin demis hemen anladim zaten tovbe agzimi bozcam simdi
Bunlar iyi günleriniz kuzucuk daha ne kavgalar edeceksiniz bunlar tadı tuzu hep iyiyse birşeyler ters gidiyor demektir
Düğünden sonra evinizde koltuga oturup bi ohhh bitti dediginizde bu kavgalariniza gulersiniz kuşum
Olur cnm sen uzulme
Uzatmada
Agzinizin tadi bozulmasın
Oda uzatmasin
Olur canim ikinizde streslisiniz simdi düğün yaklastikca stres artiyo tabi ama bitince herseyi unutul keyfinize bakarsiniz balayinda
Aman işte o benden cikartiyo sinirini ben ondan cikartiyorum kızlar dediginiz gibi strestenDüğün stresi çok normal ağır cümleler kurmayın birbirinize unutulmuyor
Geçer kuzum sen dinlen iyice ilaclarinida kullan 3 ay kolla kendiniAz az devam ediyo hala canimkalbimi bozmuyorum guzel seyler olacak inşallah Agrim yok cok hafif regl olacakmışim gibi bi baski var sadece
Millet nelerle ugrasiyo yaAyy annemin sosyal adresinden dolandrcilk yapiyolardi iki saattir onla cebellesiyorum herkese mesj atmislar neyse ki hesabi kitlettirmeyi basardim sira geri almakta
Nerden bilsin kızı olduğunu soyisim farkliysaBide bana merhaba nasilsin demis hemen anladim zaten tovbe agzimi bozcam simdi
Tmm kuzum pozitif çıkarsa ilk size haber ederim tabi şoku üzerimden arabilirsemAynen oyle canim dedigin gibi yiyecek ekmegi varsa olup dunyaya geliyolar hayirlisi olsun bizi de haberdar et hemen sonucu alinca
Oyle umuyorm en azindan kitlendi geri alinca yazicam toplucam millete insallah kimse vermemistirAma iyi olmus herkese msj attigi en azindan hemen anladiniz canim bisey yapamadi demi
Bide kufur ediyolar terbiyesizlerAyy komediii. Herkes salak bi akilli onlar zaten
AynenNerden bilsin kızı olduğunu soyisim farkliysa
Birkac yil once bizim bi akraba bize facebookta sövüyordu. Dedim kesin hacklendi. Aynı bu dedigin gibi olmustu kusumBide kufur ediyolar terbiyesizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?