Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Birkac yil once bizim bi akraba bize facebookta sövüyordu. Dedim kesin hacklendi. Aynı bu dedigin gibi olmustu kusum
Oyle olsa gene iyi analr karsidaki yapmadigini bu slklar numara istiyo su su var senide ekliyim diyo kanarsa iste.. anneme telefin yagmuru oldu resmen.
Bikerede bana yapmisti bi tanidik canm manm da diyo he cakal ama ben anladim hemen caktim engeli birinin hesabndan da bisey ** videolari paylasiyodu kiz bize silin dye yazmisti ayy insani sogutiyolar

Sabah
Omlet
Bır dılım ekmk
Braz reçel
3 dilim peynır
Oğle
Kıymalı ıspnak
Bır dılın ekmk
Aara
Kahve
Akşam
İki dilim pizza

Bizim o akraba cok utanmisti. Cokta çekingen bi amca o hesap öyle gitti zaten. Kimsede inanmamis. Ama haberlerde izliyoruz. Kendi elleriyle para teslim edenler var valla. Yok Saatlerce hesap calmayla ugrasiyorlar, insanlari kandirmak icin binbir yalan soyluyorlar, gunaha giriyorlar. Gitsinler 8 saatlik iste calissinlar ne gerek var yani biz okuzuz zaten biz calisalim

Benım babamıda kandırıyorlardı telle aramışlar annem evde yokken bı guzel herşeyı anlatmış annem gelmiş tel kapatmş sureklı arıyorlarmş üstüne fişi çekmiş kurtulmş:))

Benım babamıda kandırıyorlardı telle aramışlar annem evde yokken bı guzel herşeyı anlatmış annem gelmiş tel kapatmş sureklı arıyorlarmş üstüne fişi çekmiş kurtulmş:))
Saka gibiler ya. Biz muge anliyi izliyorduk buyuk halamda. O gunde halami birileri aramis oyle ahaha birde telefonu sakin kapatma falan diyorlarmis manyaklar

Amaa ben o hesabi ona birakirmiyim hayalleri kisa surdu suan kitlendi hesap kimse giremiyo zaten .......biiiipp.....geri alirsam cok sevinicem.
Annemde yazk kadin korktu yakarimmm uleeeynnnnnnn

Evet malesef mısafır geldı pızza yemege o yuzden en az mıktar yemeye çalıştım
Evet arada zaten gormezden geliniyo ama bu ust uste oldugunda kural ihlallerine giriyo ve ozaman ben listeden cikariyorum. Hatirlatmak zorundayim bundan sonra dikkatli olursun sende sorun kalmaz

Amaa ben o hesabi ona birakirmiyim hayalleri kisa surdu suan kitlendi hesap kimse giremiyo zaten .......biiiipp.....geri alirsam cok sevinicem.
Annemde yazk kadin korktu yakarimmm uleeeynnnnnnn
Sen yakarsin valla korkulur senden kusum

Evet baya etkılıyorlar ya adam iyi ınanmış çok şukur bişey olmadı
Benim babam Allahtan pinti yani inansada para yedirmez oyle manyaklara. Iyiki boyle olay olmus canim bundan sonra daha dikkatli olurlar hani böyle bi durum vardi buda oyle gibisinden düşünürler

Evet arada zaten gormezden geliniyo ama bu ust uste oldugunda kural ihlallerine giriyo ve ozaman ben listeden cikariyorum. Hatirlatmak zorundayim bundan sonra dikkatli olursun sende sorun kalmaz
Çok haklısın bakıldığında gun içinde çok kalorı almadm ama pizza yememelıyım. Dıkkat etmelıyım dedğimde hep bişeyler çıkıyor yemesem ayıp olcktı onlra cunku evımdrler dışarda reddedebılıyorm ama ev farklı tabı ymek yapmamıda kabul etmedıler oyle işte ...

Tamam canim bu sureklilik haline gelince elemek zorundayim oyuzden uyari yapmak durumunda kaldim duzeltirsin sorun yok

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 08:00kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, Domates, biber salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, kirmizi biber

Ara ogun 10:30

10 tane badem
1 tane kuru incir

Oglen 13:30

bi tabak taze fasulye
salata
1 dilim ekmek

Ara öğün 16:00
1 seftali ve uc tane ceviz

Aksam 17:30
3 tane minik kofte
1 dılım ekmek
Çoban salata
Bi tabak fasulye

Ara ogun 21:00

Cocuklar hasta uğraşmaktan yiyemedum

Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak seyler tuketmeye calistim

Cuma kilo:77
Güncel kilo: 76.7
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -700

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Bu hafta kilo kaybi: 300
Toplam kayip: 8200
Ana hedefe kalan:3700"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…