- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #232.981
Aslında herkes şikayet etse yakalanirlarda millet takmiyo pekAynenteyzeme neler demis nasil yakalanmiyo bunlar anlamiyorm
Oyle olsa gene iyi analr karsidaki yapmadigini bu slklar numara istiyo su su var senide ekliyim diyo kanarsa iste.. anneme telefin yagmuru oldu resmen.Birkac yil once bizim bi akraba bize facebookta sövüyordu. Dedim kesin hacklendi. Aynı bu dedigin gibi olmustu kusum
Ben sikayet ettim baya saat kacta girdigini hamgi cihazdan girdigini soyluyo isteseler bulurlar ya neyseAslında herkes şikayet etse yakalanirlarda millet takmiyo pek
Nilar menulerin bizim gruba uygun degil dikkat ettigim 3. menun olduSabah
Omlet
Bır dılım ekmk
Braz reçel
3 dilim peynır
Oğle
Kıymalı ıspnak
Bır dılın ekmk
Aara
Kahve
Akşam
İki dilim pizza
Evet malesef mısafır geldı pızza yemege o yuzden en az mıktar yemeye çalıştımNilar menulerin bizim gruba uygun degil dikkat ettigim 3. menun oldu
Bizim o akraba cok utanmisti. Cokta çekingen bi amcaOyle olsa gene iyi analr karsidaki yapmadigini bu slklar numara istiyo su su var senide ekliyim diyo kanarsa iste.. anneme telefin yagmuru oldu resmen.
Bikerede bana yapmisti bi tanidik canm manm da diyo he cakal ama ben anladim hemen caktim engelibirinin hesabndan da bisey ** videolari paylasiyodu kiz bize silin dye yazmisti ayy insani sogutiyolar
Benım babamıda kandırıyorlardı telle aramışlar annem evde yokken bı guzel herşeyı anlatmış annem gelmiş tel kapatmş sureklı arıyorlarmş üstüne fişi çekmiş kurtulmş:))Bizim o akraba cok utanmisti. Cokta çekingen bi amcao hesap öyle gitti zaten. Kimsede inanmamis. Ama haberlerde izliyoruz. Kendi elleriyle para teslim edenler var valla. Yok Saatlerce hesap calmayla ugrasiyorlar, insanlari kandirmak icin binbir yalan soyluyorlar, gunaha giriyorlar. Gitsinler 8 saatlik iste calissinlar ne gerek var yani biz okuzuz zaten biz calisalim
Saka gibiler ya. Biz muge anliyi izliyorduk buyuk halamda. O gunde halami birileri aramis oyle ahaha birde telefonu sakin kapatma falan diyorlarmis manyaklarBenım babamıda kandırıyorlardı telle aramışlar annem evde yokken bı guzel herşeyı anlatmış annem gelmiş tel kapatmş sureklı arıyorlarmş üstüne fişi çekmiş kurtulmş:))
Evet baya etkılıyorlar ya adam iyi ınanmış çok şukur bişey olmadıSaka gibiler ya. Biz muge anliyi izliyorduk buyuk halamda. O gunde halami birileri aramis oyle ahaha birde telefonu sakin kapatma falan diyorlarmis manyaklar
Amaa ben o hesabi ona birakirmiyimBizim o akraba cok utanmisti. Cokta çekingen bi amcao hesap öyle gitti zaten. Kimsede inanmamis. Ama haberlerde izliyoruz. Kendi elleriyle para teslim edenler var valla. Yok Saatlerce hesap calmayla ugrasiyorlar, insanlari kandirmak icin binbir yalan soyluyorlar, gunaha giriyorlar. Gitsinler 8 saatlik iste calissinlar ne gerek var yani biz okuzuz zaten biz calisalim
Evet arada zaten gormezden geliniyo ama bu ust uste oldugunda kural ihlallerine giriyo ve ozaman ben listeden cikariyorum. Hatirlatmak zorundayim bundan sonra dikkatli olursun sende sorun kalmazEvet malesef mısafır geldı pızza yemege o yuzden en az mıktar yemeye çalıştım
Sen yakarsin valla korkulur senden kusumAmaa ben o hesabi ona birakirmiyimhayalleri kisa surdu suan kitlendi hesap kimse giremiyo zaten .......biiiipp.....geri alirsam cok sevinicem.
Annemde yazk kadin korktu yakarimmm uleeeynnnnnnn
Benim babam Allahtan pinti yani inansada para yedirmez oyle manyaklara. Iyiki boyle olay olmus canim bundan sonra daha dikkatli olurlar hani böyle bi durum vardi buda oyle gibisinden düşünürlerEvet baya etkılıyorlar ya adam iyi ınanmış çok şukur bişey olmadı
Çok haklısın bakıldığında gun içinde çok kalorı almadm ama pizza yememelıyım. Dıkkat etmelıyım dedğimde hep bişeyler çıkıyor yemesem ayıp olcktı onlra cunku evımdrler dışarda reddedebılıyorm ama ev farklı tabı ymek yapmamıda kabul etmedıler oyle işte ...Evet arada zaten gormezden geliniyo ama bu ust uste oldugunda kural ihlallerine giriyo ve ozaman ben listeden cikariyorum. Hatirlatmak zorundayim bundan sonra dikkatli olursun sende sorun kalmaz
Tamam canim bu sureklilik haline gelince elemek zorundayim oyuzden uyari yapmak durumunda kaldim duzeltirsin sorun yokÇok haklısın bakıldığında gun içinde çok kalorı almadm ama pizza yememelıyım. Dıkkat etmelıyım dedğimde hep bişeyler çıkıyor yemesem ayıp olcktı onlra cunku evımdrler dışarda reddedebılıyorm ama ev farklı tabı ymek yapmamıda kabul etmedıler oyle işte ...
Tamam teşekkurler dıkkat edeceğimTamam canim bu sureklilik haline gelince elemek zorundayim oyuzden uyari yapmak durumunda kaldim duzeltirsin sorun yok
Evine ne zaman donuyosunSen yakarsin valla korkulur senden kusum
Benim babam Allahtan pinti yani inansada para yedirmez oyle manyaklara. Iyiki boyle olay olmus canim bundan sonra daha dikkatli olurlar hani böyle bi durum vardi buda oyle gibisinden düşünürler
Gecmis olsun parteeeBir akraba nerdeyse kaniyomus da kocasi farketmis hey allahm heryerren yaziyolar banada anlamislar zaten annemn olmadigini aksam aksam canimz skildi ya bide kufur ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?