- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.001
Ben bugün çok İyiyim kuzum nedense sen nasılsınGünaydın kızlar nasılsınız
Süperrr bir -600 daha demekGunaydin
-600 den merhaba
77>76.4
GünaydınnnnGünaydınn
Iyiyim bende işe gidiyorum.. erken kalkmaya alışınca uyuyamıyor insanBen bugün çok İyiyim kuzum nedense sen nasılsınnasıl gidiyor her zamanki gibi erkencisin
Süperrr bir -600 daha demek
Günaydınnnn
Oo tebrik ederim seni çok güzel gidiyorsun spor yapıyor musunBenden de bir -200 daha 57.8 oldum sonunda 57 nin sonuna geldim57.0 ı da göreyim inşallah
Bende erken kalkmaya alışamadım gozum kapanıyor :))Iyiyim bende işe gidiyorum.. erken kalkmaya alışınca uyuyamıyor insan
Keşke bende uyuyabilsem saat en geç 6da uyanıyorum akşamda en erken 23.30 da uyuyorum... gerçi sen bebeğe de kalkıyorsun dimi geceBende erken kalkmaya alışamadım gozum kapanıyor :))
ilacları kullanda bebeğim geçer inşallah bugün iyice dinlen hiç kalkma yattıgın yerden ac güzel bi film izleGunaydin kızlarkanamam hala devam ediyo
Kahvaltı yapcam simdi sonra da ilacımı icicem oglene dogru da ignemi vurdurmaya gideriz yatiyorum canim hepp ayy yatmak daha strese sokuyo insaniilacları kullanda bebeğim geçer inşallah bugün iyice dinlen hiç kalkma yattıgın yerden ac güzel bi film izle
hiç stres yapmaaKahvaltı yapcam simdi sonra da ilacımı icicem oglene dogru da ignemi vurdurmaya gideriz yatiyorum canim hepp ayy yatmak daha strese sokuyo insani
Tamam kuzum stres yokhiç stres yapmaameyve falanda al yanına müzik ac falan yada kitap oku kitabın varsa hem rahatlatırda
iyi düşüncez iyi olcakTamam kuzum stres yok
Cok iyi gidiyorsun valla superBenden de bir -200 daha 57.8 oldum sonunda 57 nin sonuna geldim57.0 ı da göreyim inşallah
İnşallah bi daha yasamam boyle kanama dusme tehlikesi surekli boyle gecmesin hamileligimiyi düşüncez iyi olcak
sen cok yordun kendini ondan olmuştur yok bamyaydı yok domatesti agrıttın hep beliniİnşallah bi daha yasamam boyle kanama dusme tehlikesi surekli boyle gecmesin hamileligim
Evet çokdefa hemde çok bolunuyor uykumu alamyırmKeşke bende uyuyabilsem saat en geç 6da uyanıyorum akşamda en erken 23.30 da uyuyorum... gerçi sen bebeğe de kalkıyorsun dimi gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?