- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.021
Ayy evet yaa bu sefer hantallaşmayim her işimi yapiyim dedim kesin ondan oldusen cok yordun kendini ondan olmuştur yok bamyaydı yok domatesti agrıttın hep belini
doktor ne dedi neden olmş olabilirmişş
Olmaz cnmya korkma.banada aşagıda bebek dıye korkutup bısuru ılaç yedırdıler dogumdada alçalmıyor dıye sezeryan yaptlarİnşallah bi daha yasamam boyle kanama dusme tehlikesi surekli boyle gecmesin hamileligim
Ayy evet yaa bu sefer hantallaşmayim her işimi yapiyim dedim kesin ondan olduilk 2 ay bari korumaliydim yorulmaktan kendimi bisey demedi doktor 5. haftada goruluyo kanama bu ilac keser ama tehdit var dedi
aynen doktorlarda abartabiliyo bazennn daha dikkatli olunsun diye yapıyodurlar belkiOlmaz cnmya korkma.banada aşagıda bebek dıye korkutup bısuru ılaç yedırdıler dogumdada alçalmıyor dıye sezeryan yaptlar
sakin ol kuzum iğneden sonra yavaş yavaş azalacak kanama .. iğneni ne zamna vurulacaksın ...Gunaydin kızlarkanamam hala devam ediyo
erken kalkamaman çok normal kuzum bu durumdaEvet çokdefa hemde çok bolunuyor uykumu alamyırm
tesekkurler lilissssssGecmis olsun parteee
Şimdi kızımı uyuttum bende yatayım :))sakin ol kuzum iğneden sonra yavaş yavaş azalacak kanama .. iğneni ne zamna vurulacaksın ...
erken kalkamaman çok normal kuzum bu durumda
iyi uykular kuzumŞimdi kızımı uyuttum bende yatayım :))
naparsın kuzum
iyi bebeğiiim napimm iş güc yok bakınıyorum öylenaparsın kuzum
çalışmaya çalışıyorum ama çalışamıyorumiyi bebeğiiim napimm iş güc yok bakınıyorum öylesen napıyosunn
çalışılmıyoçalışmaya çalışıyorum ama çalışamıyorum
sen nirdeeesiin
bende öyleyim bu ara bıraksınlra yatayım sadece ..işim çok beyan dönemiçalışılmıyovalla iş olsa da canım istemiyo zaten su aralar
hep mi beyan dönemi bu nedir beyaaabende öyleyim bu ara bıraksınlra yatayım sadece ..işim çok beyan dönemi
Okul açılacak ya son çabaları gösteriyorum artıkOo tebrik ederim seni çok güzel gidiyorsun spor yapıyor musun
Sağol kuzum son çabalar işte bir de biraz alışveriş yapacağım bu aralar iyice verip kıyafetleri öyle almak istiyorumCok iyi gidiyorsun valla super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?