Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen cok yordun kendini ondan olmuştur yok bamyaydı yok domatesti agrıttın hep belini
doktor ne dedi neden olmş olabilirmişş
Ayy evet yaa bu sefer hantallaşmayim her işimi yapiyim dedim kesin ondan oldu ilk 2 ay bari korumaliydim yorulmaktan kendimi bisey demedi doktor 5. haftada goruluyo kanama bu ilac keser ama tehdit var dedi

Ayy evet yaa bu sefer hantallaşmayim her işimi yapiyim dedim kesin ondan oldu ilk 2 ay bari korumaliydim yorulmaktan kendimi bisey demedi doktor 5. haftada goruluyo kanama bu ilac keser ama tehdit var dedi
Olmaz cnmya korkma.banada aşagıda bebek dıye korkutup bısuru ılaç yedırdıler dogumdada alçalmıyor dıye sezeryan yaptlar
aynen doktorlarda abartabiliyo bazennn daha dikkatli olunsun diye yapıyodurlar belki

Oo tebrik ederim seni çok güzel gidiyorsun spor yapıyor musun
Okul açılacak ya son çabaları gösteriyorum artık iki gündür avm gezdim spordan sayılır mı

Cok iyi gidiyorsun valla super
Sağol kuzum son çabalar işte bir de biraz alışveriş yapacağım bu aralar iyice verip kıyafetleri öyle almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…