Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız valla 27 pantolon aldım her yere onu giymek istiyorum şimdi de hedef 26 inşalllah ee sen naptın bakalım evini yerleştirdiniz mi hani fotoğraf atacaktın
ben 28aldmdı galiba en son ama şimdi baya bol geliyo düşüyo
ay yok daha kuzum koltukcu yamuk yaptı 25 ine attı beyaz esyalarda gelmedi ama bu hafta içi ceyizi almaya gelcek nişanlım onlar gitsn diye ugrasıyorum o da bana kızıyo acele etme diye

hep mi beyan dönemi bu nedir beyaaa 15 gün sonra 15 günlük bi tatile ckıyorm bunun serefine de 15 gün iş yerinde tatil verdm kendime
ne güzel ya bende çıkacam çıkacam dedim bir çıkamadım tatile işlerde yoğunlaştı

sayılır sayılır ama fast food yemedin dimi avm ye gitmişken bir hamburger yeyim demediysen spordan sayılır

sayılır sayılır ama fast food yemedin dimi avm ye gitmişken bir hamburger yeyim demediysen spordan sayılır

o tatiller ertelendikce erteleniyo
o kadr pişmanımki zamanında izinlerimi hep paraya cevirdm halbuki al 2 kişilik tatil git annenle dimi hem dinlen hem eğlen

Koltuk yine çabuk gelebilecek bir şey bizim evin kapıları çok sıkıntı olmuştu resmen kapısız oturacaktık eve nerdeyse boşver kavga ettiğiniz şey bu olsun

Yok gittim kendime balık aldım balık reyonundan bizimkilere de aldım ayıp olmasın diye de kesem çöktü biraz ama olsundu levrek somon partisi yaptık evde

levrek en sevdiğim

Sabah karnım agrıyodu Regl olcam dedim gitmedim hastaneye ama geçti yarına kaldım yine giden gelen yok

o da kötü kapısız ne demk
Günaydınnnnn şekerlerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…