- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.041
he tm o zamanburdayım kuzum eski konusmaları okuydoum
tabikide farkederBugün üç aydır beni görmeyen bir arkadaşımla buluşacağım bakalım beni görünce şaşıracak mıinşallah farkeder Fark etmezse ben depresyon
Kız valla 27 pantolon aldımtabikide farkedero kadar zayıfladın incecik kaldın
ben 28aldmdı galiba en son ama şimdi baya bol geliyo düşüyoKız valla 27 pantolon aldımher yere onu giymek istiyorum şimdi de hedef 26 inşalllah ee sen naptın bakalım evini yerleştirdiniz mi hani fotoğraf atacaktın
ne güzel ya bende çıkacam çıkacam dedim bir çıkamadım tatile işlerde yoğunlaştıhep mi beyan dönemi bu nedir beyaaa15 gün sonra 15 günlük bi tatile ckıyorm bunun serefine de 15 gün iş yerinde tatil verdm kendime
sayılır sayılır ama fast food yemedin dimi avm ye gitmişken bir hamburger yeyim demediysen spordan sayılırOkul açılacak ya son çabaları gösteriyorum artıkiki gündür avm gezdim spordan sayılır mı
Sağol kuzum son çabalar işte bir de biraz alışveriş yapacağım bu aralar iyice verip kıyafetleri öyle almak istiyorum
ne güzel ya bende çıkacam çıkacam dedim bir çıkamadım tatile işlerde yoğunlaştı
sayılır sayılır ama fast food yemedin dimi avm ye gitmişken bir hamburger yeyim demediysen spordan sayılır
Koltuk yine çabuk gelebilecek bir şey bizim evin kapıları çok sıkıntı olmuştu resmen kapısız oturacaktık eve nerdeyseben 28aldmdı galiba en son ama şimdi baya bol geliyo düşüyo
ay yok daha kuzum koltukcu yamuk yaptı 25 ine attı beyaz esyalarda gelmedi ama bu hafta içi ceyizi almaya gelcek nişanlım onlar gitsn diye ugrasıyorum o da bana kızıyo acele etme diye
Yok gittim kendime balık aldım balık reyonundanne güzel ya bende çıkacam çıkacam dedim bir çıkamadım tatile işlerde yoğunlaştı
sayılır sayılır ama fast food yemedin dimi avm ye gitmişken bir hamburger yeyim demediysen spordan sayılır
levrek en sevdiğimKoltuk yine çabuk gelebilecek bir şey bizim evin kapıları çok sıkıntı olmuştu resmen kapısız oturacaktık eve nerdeyseboşver kavga ettiğiniz şey bu olsun
Yok gittim kendime balık aldım balık reyonundanbizimkilere de aldım ayıp olmasın diye de kesem çöktü biraz ama olsundu levrek somon partisi yaptık evde
Bana balık olsun yerer hepsini severim Hamsi hariçlevrek en sevdiğim
ben pek sevmem ama levrek ve çipura olunca yerimBana balık olsun yerer hepsini severim Hamsi hariççok faydalı hem de tadı güzel daha ne olsun
12 gun varEvine ne zaman donuyosun
Koltuk yine çabuk gelebilecek bir şey bizim evin kapıları çok sıkıntı olmuştu resmen kapısız oturacaktık eve nerdeyseboşver kavga ettiğiniz şey bu olsun
Yok gittim kendime balık aldım balık reyonundanbizimkilere de aldım ayıp olmasın diye de kesem çöktü biraz ama olsundu levrek somon partisi yaptık evde
Günaydınnnnn şekerlerimmmm
Sabah karnım agrıyodu Regl olcam dedim gitmedim hastaneye ama geçti yarına kaldım yine giden gelen yok
Test bende çıkmıyor hemde güvenmiyorum bugün 4
test yapsana neden bekliyorsun kaç gün oldu gecikeli
Test bende çıkmıyor hemde güvenmiyorum bugün 4
test yapsana neden bekliyorsun kaç gün oldu gecikeli
kan vereceksin o zaman bekle biraz daha hayal kırıklığı olmasınTest bende çıkmıyor hemde güvenmiyorum bugün 4
Alıştık negatiflere ama olsun istemiyorum ne güzel diyet yapıyodumkan vereceksin o zaman bekle biraz daha hayal kırıklığı olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?