- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.061
Alıştık negatiflere ama olsun istemiyorum ne güzel diyet yapıyodumkan vereceksin o zaman bekle biraz daha hayal kırıklığı olmasın
Bu kadınların heray adet bekleme çilesı nedır yaaa her dert bızdeSabah karnım agrıyodu Regl olcam dedim gitmedim hastaneye ama geçti yarına kaldım yine giden gelen yok
Ben henuz sıkılmaya vakıt bulamadm çocuklar heryerı kraker yapmış temızleyıp duruyom anca bıttııcok sıkıcı birgn dimi kızlar
zor olur tabi öyleBen henuz sıkılmaya vakıt bulamadm çocuklar heryerı kraker yapmış temızleyıp duruyom anca bıttıı
geldiyse hoşgeldi dicin annesi .... diyet her zaman yapılırAlıştık negatiflere ama olsun istemiyorum ne güzel diyet yapıyodum
biraz sıkıcıcok sıkıcı birgn dimi kızlar
Kahvaltimi yaptiktan sonra vuruldum oglen canim cok ağrıttı saglik ocagi doktorum ignelerin bitsin düşük olmazsa kaydını yapalim dedi bebeginsakin ol kuzum iğneden sonra yavaş yavaş azalacak kanama .. iğneni ne zamna vurulacaksın ...
erken kalkamaman çok normal kuzum bu durumda
Saol kuzum inşallahGünaydın kızlaar
SekerPancarii kuzum inşallah kanaman durur kötü düşünme ilaçla iğneyle dikkat et kendine uzan dinlen yorulma
cok azbiraz sıkıcı
kac tane iğne var kuzuşşKahvaltimi yaptiktan sonra vuruldum oglen canim cok ağrıttı saglik ocagi doktorum ignelerin bitsin düşük olmazsa kaydını yapalim dedi bebegin
Fark etmemesi imkansiz farketmemis gibi yapabilir amaBugün üç aydır beni görmeyen bir arkadaşımla buluşacağım bakalım beni görünce şaşıracak mıinşallah farkeder Fark etmezse ben depresyon
inşallahSaol kuzum inşallahiciyorum ilacimi igneme de basladim inşallah iyi olacak
5 tane var canim 1 ini vuruldum 4 kaldi annem hastaneye gidiyomustu bugun benim kan sonucumu da al dedim gelmis mi bi arayim atsin bana bakarim hcg degerime falancok az
kac tane iğne var kuzuşş
günlük bir iğne dimi klçadan mı vuruldun çok ağrıtıyor o iğneler kaç tane verdiKahvaltimi yaptiktan sonra vuruldum oglen canim cok ağrıttı saglik ocagi doktorum ignelerin bitsin düşük olmazsa kaydını yapalim dedi bebegin
allah tan tecrubelisin bebek konusunda da nerde ne yapılcak biliyosun kuzu yoksa ilk cocuk olsa daha zor olurdu5 tane var canim 1 ini vuruldum 4 kaldi annem hastaneye gidiyomustu bugun benim kan sonucumu da al dedim gelmis mi bi arayim atsin bana bakarim hcg degerime falan
Evet canim günlük 1 igne 5 tane verdi 4 kaldi valla sol kalcam iptal ustune oturamiyorum o yana yatamıyorumgünlük bir iğne dimi klçadan mı vuruldun çok ağrıtıyor o iğneler kaç tane verdi
Aynen canim tecrübeli olmak iyi oluyo ama her hamilelikte degisik seyler yaşandığı icin insan yine de acemi gibi hissediyo aradim annemi gostermis sonucumu doktora folik asit yazmiş pazartesi kontrolum varallah tan tecrubelisin bebek konusunda da nerde ne yapılcak biliyosun kuzu yoksa ilk cocuk olsa daha zor olurdu
İşin masabaşı dimi oda sıkıcı olur arada. Gezıp dolaşsan :))zor olur tabi öylekolay gelsin kuzuuum
işten cıkmama 4 saat var daha
yaa bu hafta biraz zor geçecek inşallah sonu güzel olacakEvet canim günlük 1 igne 5 tane verdi 4 kaldi valla sol kalcam iptal ustune oturamiyorum o yana yatamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?