Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yogurda chia tohumuyla keten tohumu ne güzel oluyormuş ya çatır çutur yemesi çok zevkli ya kaç gündür dukan birasıyla sporda yapamıyorum Regl olmadım diye beni herşeye etti ya

sakin ol kuzum iğneden sonra yavaş yavaş azalacak kanama .. iğneni ne zamna vurulacaksın ...

erken kalkamaman çok normal kuzum bu durumda
Kahvaltimi yaptiktan sonra vuruldum oglen canim cok ağrıttı saglik ocagi doktorum ignelerin bitsin düşük olmazsa kaydını yapalim dedi bebegin

5 tane var canim 1 ini vuruldum 4 kaldi annem hastaneye gidiyomustu bugun benim kan sonucumu da al dedim gelmis mi bi arayim atsin bana bakarim hcg degerime falan
allah tan tecrubelisin bebek konusunda da nerde ne yapılcak biliyosun kuzu yoksa ilk cocuk olsa daha zor olurdu

allah tan tecrubelisin bebek konusunda da nerde ne yapılcak biliyosun kuzu yoksa ilk cocuk olsa daha zor olurdu
Aynen canim tecrübeli olmak iyi oluyo ama her hamilelikte degisik seyler yaşandığı icin insan yine de acemi gibi hissediyo aradim annemi gostermis sonucumu doktora folik asit yazmiş pazartesi kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…