- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.081
iyi bari ona söylediyse sein gitmene gerek kalmamış kullan taabiii onu zaten hamile kalmadan önöce başlayın diyolar bnm bi arkadasıma doktor yazmamış cocugun bi sürü sorunu cıktı dogumdan 1 ay sonra öldü ölmese sakat kalcaktı doktor hatası yüzünden kaybetti bebeginiAynen canim tecrübeli olmak iyi oluyo ama her hamilelikte degisik seyler yaşandığı icin insan yine de acemi gibi hissediyo aradim annemi gostermis sonucumu doktora folik asit yazmiş pazartesi kontrolum var
ay evetttt cok sıkıcı bu ara vallaİşin masabaşı dimi oda sıkıcı olur arada. Gezıp dolaşsan :))
Dügün öncesi oluyo böyle seyler tatlimGerçekten bu ara bizde bi ugursuzluk var galiba bende nişanlımla kavga ettim
Abuk subuk şeylerden kavga çıkıyo surekli
Tatlimm iyimisin
sen sus 1 saat sonra cıkıyosunbugün dakika geçmiyor ya
düğünden mi yoksa başka derdi mi var anlamadım kuzum aama sabrediyorumDügün öncesi oluyo böyle seyler tatlim
o 1saat bana 3 saat gibi geçmek bilmiyosen sus 1 saat sonra cıkıyosun
düğünden mi yoksa başka derdi mi var anlamadım kuzum aama sabrediyorum
şimdide takmş baban beyaz esyaları getirtsin bu hafta diyo babamda haftaya diyo bende arada tepiniyorum herkese
geçer geçero 1saat bana 3 saat gibi geçmek bilmiyo
ay evet o benimgeçer geçerkapalı kız hanım kız cici kıızzzz
nasıl alıştın mı
Aynen canim pazartesi bebegi bi daha görsem rahatlarim sonrayaa bu hafta biraz zor geçecek inşallah sonu güzel olacak
çünkü cok içten isteyerek kapandınay evet o benimya hiç yadırgamıyorum ama örtümü yapamıyorum hiç komik oluyo yamuk yamuk
Ayy Allah korusun bebeklerimiziiyi bari ona söylediyse sein gitmene gerek kalmamış kullan taabiii onu zaten hamile kalmadan önöce başlayın diyolar bnm bi arkadasıma doktor yazmamış cocugun bi sürü sorunu cıktı dogumdan 1 ay sonra öldü ölmese sakat kalcaktı doktor hatası yüzünden kaybetti bebegini
Ayniyim canim kanama devam ediyo ama kasiklarim ve belim daha cok agriyo bugunTatlimm iyimisin
alsın tabi sen dikkat ettikce onu istediğini hissettirdikce sıkı sıkı tutunur o da sanaAyy Allah korusun bebeklerimizihemen aldiririm esime gece geliyo nobetci eczaneden alir kullanirim hemen
Aminnn inşallahalsın tabi sen dikkat ettikce onu istediğini hissettirdikce sıkı sıkı tutunur o da sana
evetçünkü cok içten isteyerek kapandınalışırsınnn elin alıştıkca daha güzel durur içine siner
Şal kullansan daha mi kolay olur acaba kuzum ben genç kapalilara şalı cok yakistiriyorumevetinşallah zamanla alışırım sanki hiç olmucakmış gibi
şalda aldım ama benim niyeyse eşarplar daha hoşuma gidiyo şal çok basit geliyo banaŞal kullansan daha mi kolay olur acaba kuzum ben genç kapalilara şalı cok yakistiriyorum
olur oluuurrrevetinşallah zamanla alışırım sanki hiç olmucakmış gibi
ay dimii hem daha kullanışlı basit hemde güzel duruyo ama ince şallar değil daha kaliteli kalın kuamşlar oluyo ya adını bilmiyorm onlardanŞal kullansan daha mi kolay olur acaba kuzum ben genç kapalilara şalı cok yakistiriyorum
Aynen canim iyi düsünki iyi olsun Hersey... bol bol dinlen sakin hicbirsey yapma tatlimAyniyim canim kanama devam ediyo ama kasiklarim ve belim daha cok agriyo bugunama ignemi vurulunca biraz icim rahatladi karamsar düşünmüyorum ilaci da kullaniyorum bence benimle kalacak bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?