Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sen sus 1 saat sonra cıkıyosun

düğünden mi yoksa başka derdi mi var anlamadım kuzum aama sabrediyorum
şimdide takmş baban beyaz esyaları getirtsin bu hafta diyo babamda haftaya diyo bende arada tepiniyorum herkese
Strese gelemiyo erkekler:) aslinda cekilcen aradan babanla ikisi halletsin aralarinda:)))

nerdesiniz kızlar ? niye kimse gelmiyo artık..
takım bugün yarın eski haline döner diye bekledim ama pek umudum kalmadı artık ..
konuşan olmayınca bende yazamıyorum ki kuzum buralardayım ben yoksa günaydın diyorum pek geri dönüş olmuyor devamı d gelmiyor malesef

konuşan olmayınca bende yazamıyorum ki kuzum buralardayım ben yoksa günaydın diyorum pek geri dönüş olmuyor devamı d gelmiyor malesef
valla bende genelde burdayım sabahtan akşama kadar ama kimseden ses yokk bugün bütün gün bdv de takıldım sıkıntıdan birazdanda cıkcam zaten

valla bende genelde burdayım sabahtan akşama kadar ama kimseden ses yokk bugün bütün gün bdv de takıldım sıkıntıdan birazdanda cıkcam zaten
benim elim boş kalmadı iş yoğundu ama ara ara sayfayı yeniliyordum .... bvyi takip etmiyorum strese giriyorum en azından bu ara takılmayı düşünmüyorum bende çıkacam birazdan

benim elim boş kalmadı iş yoğundu ama ara ara sayfayı yeniliyordum .... bvyi takip etmiyorum strese giriyorum en azından bu ara takılmayı düşünmüyorum bende çıkacam birazdan
sana stres yaramaz bu dönem kuzu girme bencede okudukca ben çıldırıyorum çünkü
abuk subuk insanlar var ülkemizin dört bi yanında

aynenn bnm kocam bana defol git dicek sen defol kimi nerden kovuyosun derim
pc nin üstüne kahve dökülmüş o konu dimi sbah bakmıştım onu okuyunca çıktım birde başkasına niye soruyorlar gideyim mi diyee salakmısın aklın mı yok napacanı mı bilmiyon eften püften birşey

he aynen oo tm ben yapsam nişanlım kızar falan ama o kadar ileri gidemez yani saygı da lazım ilişkilerde

Kızlar doktora gittim ultrason baktı kist var dedi rahim duvarı kalınlaşmış gebelikte ola bilir dedi kan verdim şimdi sonuç çıkmış negatif koca bir 0.1çıkmış maşallah yanarım yanarım kaç gündür sporla yeşil çayım dan ayrı kaldım ona yanarım şişkinlik ayrı dert tabi ben adet olmak için ne yapmam lazım şimdi

Ilac vermedi mi dr ? Soğan suyu söker de dr ye danışaydın

İlk defa gecikme yaşadım kist niye oldu onuda anlamadım o a canım sıkıldı klomen de kist olmuştu oda sogan suyuyla erimişti bu iki oluyo doktor bana rahmin yumurtalıkların çok güzel temiz diyordu hep nedenini merak ettim bünye yaptı galiba beslenme düzenim degişti ondan sanırım

Çatlamamış olabilir yumurta birde diyet adetide değiştiriyor belki etkisi de vardır kist bakımından... soğan suyu iyi gelir içebilirsen muhtemelen tarlusal verecektir sana söktürücü ilaçlar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…