Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 08:00kahvaltı

1 cay, 5 adet siyah zeytin, Domates, biber salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, böğürtlen reçeli

Ara ogun 10:30

10 tane badem
1 tane muz

Oglen 13:30

bi tabak taze fasulye
Dereotlu patates salatasi
1 dilim ekmek

Ara öğün 16:00
Hastaydim uyuyordum yapamadim

Aksam 17:30
4 yk patates salatasi
8 zeytin
4 kup kasar
4 yesil zeytin
Böğürtlen reçeli
İki dilim ekmek

Ara ogun 21:00

Cocuklar hasta yiyebilirmiyim bilmiyrm

Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
İse basladigimdan beri daha cok acikiyrm
Sut sagdigim icin sut yapacak ve alerji seyler yapmayacak seyler tuketmeye calistim
Hastayım, cocuklarda hasta sacma beslendim
Haslama vardi bebege dokunur diye yiyemedim

Cuma kilo:77
Güncel kilo: 76.4
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -400

İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Bu hafta kilo kaybi: 600
Toplam kayip: 8500
Ana hedefe kalan:3400"

Kizlar i.dericinin haberini okudunuz mu?
Sagliksiz dusuk kalorili beslenmenin sonucu solunumuz yetersizligine kadar gitmis.
Geldigim gunden beri az beslenenleri hep uyariyip kizmisimdir. Cok yemek ne kadar kotuyse hirs yapip az yemekte oyledir.
Öğlen okumuştum yoğun bakımdaydı

Düşük olacaksa bu igne ve ilactan baska bisey yapamayiz dediler gitmem bisey degistirmicek hicbiyere kımıldamak istemiyorum zaten
Geçmiş olsun canim sakin uzulme ayagi kalkma sana annen gelsin bakmaya sadece vc icin kalk benim yengeminde dusuk tehlikesi var ignesini vuryluyor bide 15 gun duş alma vs olmasın demis sende dikkat et olurmu ayakta dolanmaa rabbim hakkinda hayirlisini versin inş. .

Regl olmadım gebelik ola bilir diye kaç gündür spor yapmadım yeşil çayımı içemedim kabızlık hat safhada Regl olmadım şişkinlik ayrı bi dert bugün 4.gün sadece 400gr gitmiş cumadan beri canım çok sıkkın yürüyüşe gitmek istiyorum yalnızım eşim izin vermiyor evde koşu bandında yürümek istemiyorum mis gibi açık hava dururken ev üstüme üstüme geliyo

Sabah kahvaltım
2kaşık patates salatası
1dilim peynir
1çatal çemen
Yarım domates
3tane sivri yeşil biber
Yarım dilim tam bugday ekmegi

Ara ögün
1kase yogurda chia tohumu ve keten tohumu kattım yedim

Öglen ve akşam beraber oldu hastanedeydim

1tabak taze fasulye
5kaşık makarna
4dilim karpuz

Kizlar i.dericinin haberini okudunuz mu?
Sagliksiz dusuk kalorili beslenmenin sonucu solunumuz yetersizligine kadar gitmis.
Geldigim gunden beri az beslenenleri hep uyariyip kizmisimdir. Cok yemek ne kadar kotuyse hirs yapip az yemekte oyledir.
O hastalikli gibiydi zaten cok kotuydu birde kendini cok begeniyordu niye beni uyarmadiniz ne kadar sismanmisim dedi

Kizlar menüm

Sabah
1 yumurta
5 yesil zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak cay

Öğlen
1 lahmacun
Bol yesil salata

Akşam
Yesil cay
2 seftali

Sen niye test yapmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…