- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.321
maşallahhhhDün aksam 9 da bi uyumusum bi daha uyanmamisimcok iyi olmus ama baya dinlenmisim
çok iyi olmuş bugün gideceksin değilmi kontrole .. kanaman nasıl olduDün aksam 9 da bi uyumusum bi daha uyanmamisimcok iyi olmus ama baya dinlenmisim
Hee bek iyi almışım uykumumaşallahhhholsun sefan olsun amaannn
Kanamam azaldi ama devam ediyo yine de canim bugun gidicem ogleden sonra giderim heralde acilden gonderiyolar beni sira beklemiyorum hemen giriyorumçok iyi olmuş bugün gideceksin değilmi kontrole .. kanaman nasıl oldu
bende akşam çeyiz taşıdım senin uyudugun saatlerdeHee bek iyi almışım uykumugunduz uyumazsam aksam dayanamiyom giz 8 den sonra uykum geliyii
Ev yerlestiriyon sendebende akşam çeyiz taşıdım senin uyudugun saatlerde
uyu uyu bi daha nerde bulcan böyle fırsat bebiş dogunca zor uyursun
çok iyi beklememiş olursun hem yorulmamış olursun fazla .. haber ver bizede olur mu sonucuKanamam azaldi ama devam ediyo yine de canim bugun gidicem ogleden sonra giderim heralde acilden gonderiyolar beni sira beklemiyorum hemen giriyorum
yaaa senin hamile günlügünü okuyorum bugün neler olcak neresi gelişcek diye takip ediyorum cok güzel inanılmaz baya bildiğin mucizeEv yerlestiriyon sendehee sonra da uykular haramm ossun
günaydın cınııımmmmGünaydın kızlar bugün süt detoksu yapıcam süt kaynadı ılıdıktan sonramı yeşil çayı atim içine birde bende sallama çay var kaç tane atayım onu söyleyin bakim
hiç bi gelemiceksin bebeğim yani dönmeyi düşünmüyo musunkaptinn tatlim ben bu sene KPSS çalışıyorum o yüzden takıma katılamıyorum yazamıyorum ne edek
Valla düşünüyorum tatlım ama çok uzun zaman sonra diğer eylul de benim sınavım bi sene falan olmaz yanı hem ders çalısmaya çalışıp buraya giremiyorum tatlımhiç bi gelemiceksin bebeğim yani dönmeyi düşünmüyo musun
tm kuzum zaten izinlisin istediğin kadar uzatabilirsin izniniValla düşünüyorum tatlım ama çok uzun zaman sonra diğer eylul de benim sınavım bi sene falan olmaz yanı hem ders çalısmaya çalışıp buraya giremiyorum tatlım
Tamam tatlım bu sene su KPSS bi kazanayım başka birşey istemiyorum ya çok odaklandım İnan elime telefonu alınca vicdan szabi duruyorum ders çalışmam lazım falan diyorumtm kuzum zaten izinlisin istediğin kadar uzatabilirsin izniniama eğer bu sürede kilo alırsan kilonu verip öyle takıma girmen lazımm eğer izinden simdi döner kendi isteğinle ayrılırsan öyle bi şart olmazdiye biliyorum ben
SekerPancarii dogru mu kuzum
bence hazır motive olmuşken hic bozma kuzu aynen devam etTamam tatlım bu sene su KPSS bi kazanayım başka birşey istemiyorum ya çok odaklandım İnan elime telefonu alınca vicdan szabi duruyorum ders çalışmam lazım falan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?