Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy evet sen bana firca atarsin ahahaha sana calisma saatlerimi atiyim bana ona gorr plan yaparsin birlikte baslariz ahahahah adam kesin havlu bile asmamistir. Benimki yine isimi goruyo

Artık çok geç eşim akşam dan gitmiş a 101 ayırt etmiş parayı vermiş az öncede getirdi kurdu valla neyse nasipte bu varmış kuzum bende seninkinden istiyodum ama ikinci el siteye baktım ondan hiç yoktu ve bu aldıgımdan vardı ve fiyatları daha yüksektir birde ben oturarak yapmıycam ayakta yapıcam şimdilik hoşuma gitti inş sıkılmam seninkinden nette bakmıştım ece atmacada görmüştüm şu 40kilo veren kadının videosunda ama nette 1000küsürdü fiyatları bu bana yeter kuzum ya koşu bandı da var eşimin hevesini kırmam daha adam düşünmüş almış ne diyim

Olsun ozaman sende ayakta yaparsin dedigin gibi yuruyus bandinda var guzel olur ikisi birden. Gule gule kullann canm

Evet canim bir sürü kan pıhtısı gibi parca düşmüştü düşüğe yormamistim ama kismet degilmis
Ama ne demiştik hayırlısı üzülmek yok demekki saglık sız gebelikmiş kuzum Rabbim yine verir belkim birlikte hamile kalırız beraber büyütürüz vakti zamanı gelince inş sıkma canını canın sag hamdolsun bi tane kuzunda var yine olur Rabbim ol desin yeterki

Aynen canim hep hayırlısını istedim onemli olan hayirli saglikli sıhhatli olmasi kismet degilmis Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin

çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş demekki dr düşük ile ilgili birşey dedi mi peki ?
Sagol canim hayirlisi boyleymis dedigin gibi hep hayirlisini istedim zaten ilk degerimde 5 haftaya gore cok düşükmüş 63 dü alttan ultrasonla bakti her yerine temizlenmis icin biseye gerek yok dedi ilaclari ve igneyi birakabilirsin dediagrin olursa agri kesici alabilirsin dedi

Kismet degilmis kuzumhayirlisi
aynen bebegim hep hayırlısını isticeksn biz kötü bişey olcak diye pek kolay hayırlısı diyemiyoruz ama sen rabbimden en hayırlısını istemişsin ne güzel
daha gencsin inşallah minicik bebişlerin olur en hayırlı zamanda

Rabbım en ıyısını bılır inşallah ıstedığın zaman yıne olur canım. Vucut eger bır problem varsa önlem alıyor duşuk yaparak hayırlısı ya kısmet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…