- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.421
Ayy evet sen bana firca atarsin ahahaha sana calisma saatlerimi atiyim bana ona gorr plan yaparsin birlikte baslariz ahahahah adam kesin havlu bile asmamistir. Benimki yine isimi goruyoKiz zaten ilk begenmedgim varya kullanilmis baya begenmedm almicam dedm sonra esim o an da bakti telfndan oyle ilan gorduk aldik gicir gicir sifir gibi bir cizik yokherhalde havlu asmis adam
Bende yapiyorm yavastan 10dk bile bacaklarimi yakiyo. Kisin amacim full yapip incelmekberaber baslariz
Kolumu kıpırdatmak ıstemıyorm fkt sureklı bı iş çıkıyor ufuykum var bnm yaa yemek düzenimde bozuldu cok halsizim
Artık çok geç eşim akşam dan gitmiş a 101 ayırt etmiş parayı vermiş az öncede getirdi kurdu valla neyse nasipte bu varmış kuzum bende seninkinden istiyodum ama ikinci el siteye baktım ondan hiç yoktu ve bu aldıgımdan vardı ve fiyatları daha yüksektir birde ben oturarak yapmıycam ayakta yapıcam şimdilik hoşuma gitti inş sıkılmam seninkinden nette bakmıştım ece atmacada görmüştüm şu 40kilo veren kadının videosunda ama nette 1000küsürdü fiyatları bu bana yeter kuzum ya koşu bandı da var eşimin hevesini kırmam daha adam düşünmüş almış ne diyimGulumse24 canim baktim hangisi oldugundan bence onu alma neden dersen ben alirken baya arastirdim. Manyetik olmasi onemliymis bide oturakli degilde ayakta olan daha iyiymis tabi markasida cok onemli ona 249 vericegine. 2 el al zaten hic kullanmiyo benden sana tavsiye. Bak benimki boyle atiyim sanaEki Görüntüle 2047193 ben 300 tl aldim 450 di adam verdi 300 hemen alicaz diye. Tertemiz sifir gibi. Kotu olanlar bir sure sonra ses yapiyomus sen bilirsin tabi ben soyliyimde.
TamamdirAyy evet sen bana firca atarsin ahahaha sana calisma saatlerimi atiyim bana ona gorr plan yaparsin birlikte baslariz ahahahah adam kesin havlu bile asmamistir. Benimki yine isimi goruyo
Vatana millete hayırlı olsun oldum canımOldun mu adet cnm okuyamadim :)
Olsun ozaman sende ayakta yaparsin dedigin gibi yuruyus bandinda var guzel olur ikisi birden. Gule gule kullann canmArtık çok geç eşim akşam dan gitmiş a 101 ayırt etmiş parayı vermiş az öncede getirdi kurdu valla neyse nasipte bu varmış kuzum bende seninkinden istiyodum ama ikinci el siteye baktım ondan hiç yoktu ve bu aldıgımdan vardı ve fiyatları daha yüksektir birde ben oturarak yapmıycam ayakta yapıcam şimdilik hoşuma gitti inş sıkılmam seninkinden nette bakmıştım ece atmacada görmüştüm şu 40kilo veren kadının videosunda ama nette 1000küsürdü fiyatları bu bana yeter kuzum ya koşu bandı da var eşimin hevesini kırmam daha adam düşünmüş almış ne diyim
249 cukKac liraymjs cnm
Sagol kuzum tşk ederimOlsun ozaman sende ayakta yaparsin dedigin gibi yuruyus bandinda var guzel olur ikisi birden. Gule gule kullann canm
Ne diyosun kuzum ne düşmesi parça geldimi ki senden ne zaman düştüHastaneden geliyorum kizlar bebek düşmüş içimde hic bisey kalmamiş
Evet canim bir sürü kan pıhtısı gibi parca düşmüştü düşüğe yormamistim ama kismet degilmisNe diyosun kuzum ne düşmesi parça geldimi ki senden ne zaman düştü
Ama ne demiştik hayırlısı üzülmek yok demekki saglık sız gebelikmiş kuzum Rabbim yine verir belkim birlikte hamile kalırız beraber büyütürüz vakti zamanı gelince inş sıkma canını canın sag hamdolsun bi tane kuzunda var yine olur Rabbim ol desin yeterkiEvet canim bir sürü kan pıhtısı gibi parca düşmüştü düşüğe yormamistim ama kismet degilmis
Aynen canim hep hayırlısını istedim onemli olan hayirli saglikli sıhhatli olmasi kismet degilmis Rabbim hayirli evlatlar nasip etsinAma ne demiştik hayırlısı üzülmek yok demekki saglık sız gebelikmiş kuzum Rabbim yine verir belkim birlikte hamile kalırız beraber büyütürüz vakti zamanı gelince inş sıkma canını canın sag hamdolsun bi tane kuzunda var yine olur Rabbim ol desin yeterki
kuzum hayırlısı buymuş vardır Rabbimin bi bildiği ne desem bilemedimHastaneden geliyorum kizlar bebek düşmüş içimde hic bisey kalmamiş
ıspanığın her türlüsü şahane yeşil mercimekli ıspanak başı favorimay pek severim yaaa annem cok güzel yapıyo yemeginden se onu tercih ederim ama böreği en güzeli tabi
Kismet degilmis kuzumkuzum hayırlısı buymuş vardır Rabbimin bi bildiği ne desem bilemedim
çok üzüldüm canımHastaneden geliyorum kizlar bebek düşmüş içimde hic bisey kalmamiş
Sagol canim hayirlisi boyleymis dedigin gibi hep hayirlisini istedimçok üzüldüm canımhayırlısı böyleymiş demekki dr düşük ile ilgili birşey dedi mi peki ?
aynen bebegim hep hayırlısını isticeksn biz kötü bişey olcak diye pek kolay hayırlısı diyemiyoruz ama sen rabbimden en hayırlısını istemişsin ne güzelKismet degilmis kuzumhayirlisi
Rabbım en ıyısını bılır inşallah ıstedığın zaman yıne olur canım. Vucut eger bır problem varsa önlem alıyor duşuk yaparak hayırlısı ya kısmet..Sagol canim hayirlisi boyleymis dedigin gibi hep hayirlisini istedimzaten ilk degerimde 5 haftaya gore cok düşükmüş 63 dü alttan ultrasonla bakti her yerine temizlenmis icin biseye gerek yok dedi ilaclari ve igneyi birakabilirsin dedi agrin olursa agri kesici alabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?