- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.381
Maşallah ben 1kiloyada razıyım ama ben yemiycemolur illaki kuzum ama yeşil çay aktardaki olması çok etki eder cünkü benimkinde baya baya değişmişti tadı wcyede cıkarmıstıbu seferlik böyle yap bıdahakıne yeşil çay alır yaparsın minimum 1 kg farkeder bence bişey yemezsen ben yediğim halde 1,600 mü 1,400 mü ne farketmisti yedim dediysemde meyve yidim
Ben Regl Ken benim metabolizmanın maşallahı var iyi çalışıyo sürekli wc çıkarıyor çıktım ama sütten mi onu bilmiyorum kuzumolur illaki kuzum ama yeşil çay aktardaki olması çok etki eder cünkü benimkinde baya baya değişmişti tadı wcyede cıkarmıstıbu seferlik böyle yap bıdahakıne yeşil çay alır yaparsın minimum 1 kg farkeder bence bişey yemezsen ben yediğim halde 1,600 mü 1,400 mü ne farketmisti yedim dediysemde meyve yidim
Ne kadarmis hangisindenBugün eşim bula bilirse a101 eliptik bisiklet gelmiş ondan alıcak yaşasınn
7 saat ne kiha gayret 11 oldu kuzum ne kaldı ki alt tarafı 7 saat
Maşallah ben 1kiloyada razıyım ama ben yemiycem
Ben Regl Ken benim metabolizmanın maşallahı var iyi çalışıyo sürekli wc çıkarıyor çıktım ama sütten mi onu bilmiyorum kuzum
Ben 11ci ayda deniyecegim kur uygulayip öyle basliyacagim rabbim hakkimizda hayirli olan evladı versin inş. .En son tedavimde oturamadım bile bugün geçti de yarına protein ayarlayım boşa çektim bunca sancıyı ıkınmakta istemiyorum... sağol kuzum sen ne yaptın beklemedemisin
Kilo veremedim ya 900 gram verdim
inşallah en yakın zamanda alışırsın kuzum lense
aay sende mi yaptınn kaç kilo verdinevet haftada 1 yapılırsa zararı yokmus öyle okumustum icebildin mi nasıldı
olsun ya 900de iyiKilo veremedim ya 900 gram verdimZaten İsveç'te de millet 1.5 verir ilk gün ben 900 veririm herhalde benim maksimumum bu
5 oldu mu istediğim an çıkabiliyorum çünkü esnek saatsenin niye öyle az
hadi bakalım ... ne kürü uyguluyorsunBen 11ci ayda deniyecegim kur uygulayip öyle basliyacagim rabbim hakkimizda hayirli olan evladı versin inş. .
ALmadım sanırım da daha fazla da veremedim 300 gram falan daha vermişimdir üstüne maksimumolsun ya 900de iyialdın mı gerii
5.45den bi dk önce kıpırdayamıyorum bile5 oldu mu istediğim an çıkabiliyorum çünkü esnek saat
onada şükürALmadım sanırım da daha fazla da veremedim 300 gram falan daha vermişimdir üstüne maksimum
Oldun mu adet cnm okuyamadim :)Ben Regl Ken benim metabolizmanın maşallahı var iyi çalışıyo sürekli wc çıkarıyor çıktım ama sütten mi onu bilmiyorum kuzum
Kac liraymjs cnmBugün eşim bula bilirse a101 eliptik bisiklet gelmiş ondan alıcak yaşasınn
ŞİRKETİN KÖTÜ YANI5.45den bi dk önce kıpırdayamıyorum bile
Kurumsal kuzu koca fabrika bırakırlar mı öyle istediğin saatteŞİRKETİN KÖTÜ YANI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?