Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaa kusum ne kadar uyguna almissinizzzz ben 300 euroya almistim. Ses yapio bunlar bi zaman sonra dogru, ama civatasimi ne gevsiyormus onlari sikinca birseyi kalmiyormus. Ama simdiki aklim olsa ikinci el alirdim.

Aaa kusum ne kadar uyguna almissinizzzz ben 300 euroya almistim. Ses yapio bunlar bi zaman sonra dogru, ama civatasimi ne gevsiyormus onlari sikinca birseyi kalmiyormus. Ama simdiki aklim olsa ikinci el alirdim.
Bende baya arasitrdim hangi markalar iyi vs diye sonra bunu okudum guzel diye bide voit vardi bunu baska buldum 950 model o 300du begenmedm almadim sonra sans eseri esim aradi adami normalde 450mis karsi yakaya gecmstik o yuzden adam guzellik yapti 1 sene once olmis 950n bi ust modelini valla bencede cok iyi fiyati bundan ses duyulmuoms diye okudum zaten olsa simdi olurdu adam kullanmstr sonucta. Cop.olsun istemedm para veriyoruz sonucta :)

ben tost yiyorum üstüne 1 meyve 5 7 arası çiğ badem bazen de 1 hurma ama doymuyorum
ben doyuyorm bak önceki gibi aç gözlü değilim artık doydugumda bırakabiliyorm ama mesele su ki faydalı seyler yemiyorm
keptini beni sizin fabrikaya aldırırmısın teşekkürler
bizim maasımızda zamanında yatıyo en fazla bi kac gün geçikiyo söylemiş miydim

Aynen canim az para değil yinede. Hem belki benim gibi almistir havlularini montlarini asiyordur benimkini satsam alan yasadi valla. Izinden sonra baslicam 2 3 günde bir yapicam valla. Ilk aldigimda planlar yapiyordum 1 saatle baslarim diye. 10 dakika yapmistim ama zorla yani yaptikca sonradan aciliyor insan

ben doyuyorm bak önceki gibi aç gözlü değilim artık doydugumda bırakabiliyorm ama mesele su ki faydalı seyler yemiyorm

bizim maasımızda zamanında yatıyo en fazla bi kac gün geçikiyo söylemiş miydim
Bu ara bende standart takılıyorum hep tost hep tost
canım ıspanaklı yumurta istiyor aslında cumartesi yaparım öğlen ve kahvaltım olur

Kiz zaten ilk begenmedgim varya kullanilmis baya begenmedm almicam dedm sonra esim o an da bakti telfndan oyle ilan gorduk aldik gicir gicir sifir gibi bir cizik yok herhalde havlu asmis adam
Bende yapiyorm yavastan 10dk bile bacaklarimi yakiyo. Kisin amacim full yapip incelmek beraber baslariz

Bu ara bende standart takılıyorum hep tost hep tost
canım ıspanaklı yumurta istiyor aslında cumartesi yaparım öğlen ve kahvaltım olur
ay pek severim yaaa annem cok güzel yapıyo yemeginden se onu tercih ederim ama böreği en güzeli tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…