- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.401
haftasonu tatil olmak gibisi yokkkKurumsal kuzu koca fabrika bırakırlar mı öyle istediğin saatteaman neyse hafta sonu tatil en azından o konuda rahatım
canım hafta sonlarıhaftasonu tatil olmak gibisi yokkk
bana yetmiyorcanım hafta sonlarıcok sahane oluyo 2 gün evde olmak bütün işlerimi halledebiliyormm
bana yetmiyor
benimde bozuldu düzen akşam sadece meyve yiyorum bol su içiyorum kahvaltı yamuldu amauykum var bnm yaa yemek düzenimde bozuldu cok halsizim
Aaa kusum ne kadar uyguna almissinizzzz@Gulumse25 canim baktim hangisi oldugundan bence onu alma neden dersen ben alirken baya arastirdim. Manyetik olmasi onemliymis bide oturakli degilde ayakta olan daha iyiymis tabi markasida cok onemli ona 249 vericegine. 2 el al zaten hic kullanmiyo benden sana tavsiye. Bak benimki boyle atiyim sanaEki Görüntüle 2047193 ben 300 tl aldim 450 di adam verdi 300 hemen alicaz diye. Tertemiz sifir gibi. Kotu olanlar bir sure sonra ses yapiyomus sen bilirsin tabi ben soyliyimde.
kahvaltı benide cok zorluyo sabahın köründe hazırlamak zor geliyobenimde bozuldu düzen akşam sadece meyve yiyorum bol su içiyorum kahvaltı yamuldu ama
Bende baya arasitrdim hangi markalar iyi vs diye sonra bunu okudum guzel diye bide voit vardi bunu baska buldum 950 model o 300du begenmedm almadim sonra sans eseri esim aradi adami normalde 450mis karsi yakaya gecmstik o yuzden adam guzellik yapti 1 sene once olmis 950n bi ust modelini valla bencede cok iyi fiyati bundan ses duyulmuoms diye okudum zaten olsa simdi olurdu adam kullanmstr sonucta. Cop.olsun istemedm para veriyoruz sonucta :)Aaa kusum ne kadar uyguna almissinizzzzben 300 euroya almistim. Ses yapio bunlar bi zaman sonra dogru, ama civatasimi ne gevsiyormus onlari sikinca birseyi kalmiyormus. Ama simdiki aklim olsa ikinci el alirdim.
ben tost yiyorum üstüne 1 meyve 5 7 arası çiğ badem bazen de 1 hurmakahvaltı benide cok zorluyo sabahın köründe hazırlamak zor geliyocogunlukla simit zeytinle geçiriyorum
Kurumsal kuzu koca fabrika bırakırlar mı öyle istediğin saatteaman neyse hafta sonu tatil en azından o konuda rahatım
ben doyuyorm bak önceki gibi aç gözlü değilim artık doydugumda bırakabiliyorm ama mesele su ki faydalı seyler yemiyormben tost yiyorum üstüne 1 meyve 5 7 arası çiğ badem bazen de 1 hurmaama doymuyorum
bizim maasımızda zamanında yatıyo en fazla bi kac gün geçikiyo söylemiş miydimkeptini beni sizin fabrikaya aldırırmısınteşekkürler
Aynen canim az para değil yinede. Hem belki benim gibi almistir havlularini montlarini asiyordurBende baya arasitrdim hangi markalar iyi vs diye sonra bunu okudum guzel diye bide voit vardi bunu baska buldum 950 model o 300du begenmedm almadim sonra sans eseri esim aradi adami normalde 450mis karsi yakaya gecmstik o yuzden adam guzellik yapti 1 sene once olmis 950n bi ust modelini valla bencede cok iyi fiyati bundan ses duyulmuoms diye okudum zaten olsa simdi olurdu adam kullanmstr sonucta. Cop.olsun istemedm para veriyoruz sonucta :)
ben doyuyorm bak önceki gibi aç gözlü değilim artık doydugumda bırakabiliyorm ama mesele su ki faydalı seyler yemiyorm
bizim maasımızda zamanında yatıyo en fazla bi kac gün geçikiyo söylemiş miydim
Bu ara bende standart takılıyorum hep tost hep tostben doyuyorm bak önceki gibi aç gözlü değilim artık doydugumda bırakabiliyorm ama mesele su ki faydalı seyler yemiyorm
bizim maasımızda zamanında yatıyo en fazla bi kac gün geçikiyo söylemiş miydim
Kiz zaten ilk begenmedgim varya kullanilmis baya begenmedm almicam dedm sonra esim o an da bakti telfndan oyle ilan gorduk aldik gicir gicir sifir gibi bir cizik yokAynen canim az para değil yinede. Hem belki benim gibi almistir havlularini montlarini asiyordurbenimkini satsam alan yasadi valla. Izinden sonra baslicam 2 3 günde bir yapicam valla. Ilk aldigimda planlar yapiyordum 1 saatle baslarim diye. 10 dakika yapmistim ama zorla yani yaptikca sonradan aciliyor insan
ahahahevet efendimbende iş aradığımı söylemiş myidim ne iş olsa yaparım abi
ay pek severim yaaa annem cok güzel yapıyo yemeginden se onu tercih ederim ama böreği en güzeli tabiBu ara bende standart takılıyorum hep tost hep tost
canım ıspanaklı yumurta istiyor aslında cumartesi yaparım öğlen ve kahvaltım olur
ahahahcam silereeem kapı silereeeem bulaşıhh yıkaraaamm
işin gücün yemek hemiisoğan soyaramm canım yemek yaparaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?