- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.601
bende bi evleneydm geceleri kokorec ymeye cıkaydık kocamlann
niye o kadar geç e kalmş ki öğretmen atancak mı yoksa hasta fln mıymş
he ona topuz lazım gelirkapalılar içinde var kuzu al tak sende
TEŞEKKÜR EDERİM KUZUMMHallettim kuzum
Neeeğ kokorec mibende bi evleneydm geceleri kokorec ymeye cıkaydık kocamlann
niye o kadar geç e kalmş ki öğretmen atancak mı yoksa hasta fln mıymş
he ona topuz lazım gelirkapalılar içinde var kuzu al tak sende
yok kuzum bence biraz kendini topla sonra olur hayırlısıyla yinede siz bilirsinizYaa kizim da cok üzüldü bi daha kardeşim olmucak mi diyo olacak kizim dedim bi daha hamile oldugunda hep yat tamam mi bi de doktora soyle göbek deligini bantlasinlar bebek dusmesin diyoacaba hemen tekrar denemeye baslasak mi ki kalabilir miyim ki hemen
doktor ile görüştün mü kuzum kürtaj olsa rahmi dinlendirmek gerekiyor ama kendiliğinden düştüğü için bilmiyorum düşünüyorsan tekrardan folik asit kullanmayı bırakma diyeti de bırakman gerekli diyet bazı şeylerde engel teşkil ediyor hamile kalamıyorsun yerleşmiyor ... bende kalırsın kuzum hemencecikYaa kizim da cok üzüldü bi daha kardeşim olmucak mi diyo olacak kizim dedim bi daha hamile oldugunda hep yat tamam mi bi de doktora soyle göbek deligini bantlasinlar bebek dusmesin diyoacaba hemen tekrar denemeye baslasak mi ki kalabilir miyim ki hemen
bende cok severimNeeeğ kokorec miseverin
Ayy bilmiyom valla pek sorgulamadik zaten kalkamiyodum ya isimize geldi bizimde ama pazartesi baslar heralde
Yaa kizim da cok üzüldü bi daha kardeşim olmucak mi diyo olacak kizim dedim bi daha hamile oldugunda hep yat tamam mi bi de doktora soyle göbek deligini bantlasinlar bebek dusmesin diyoacaba hemen tekrar denemeye baslasak mi ki kalabilir miyim ki hemen
Hele kiş bi gecsin demi hem bende biraz toparlanmis olurum dimiyok kuzum bence biraz kendini topla sonra olur hayırlısıyla yinede siz bilirsiniz
oy bebeğim üzülüt tabi üzülmezmi hiç en cok o istiyodu zaten nelerde düşünüyo baksana
yani öyle daha iyi olmaz mı sankiHele kiş bi gecsin demi hem bende biraz toparlanmis olurum dimi
Bi kac ay dinlenip oyle başlayalım kizim cok istiyo aralarinda cok da yas farki olmasin doktor bisey demedi ama mayis anneleri topigine de yaziyodum ordakiler düşük sonrasi da hemen kalirsin falan demişti kiminin 2. 3. düşüğüymüş kalan olmus ust uste insallah tutunur her isteyeninkidoktor ile görüştün mü kuzum kürtaj olsa rahmi dinlendirmek gerekiyor ama kendiliğinden düştüğü için bilmiyorum düşünüyorsan tekrardan folik asit kullanmayı bırakma diyeti de bırakman gerekli diyet bazı şeylerde engel teşkil ediyor hamile kalamıyorsun yerleşmiyor ... bende kalırsın kuzum hemencecik
Belki bir kaç ay adet gorsem daha iyi temizlenirim gibi geliyo Allah kismet ederse 2 3 ay sonra tekrar dusunmeye baslarimya kiyamammsağlık açısından bi sorun olur mu bilmiyorum sizde hazırsanız eğer tekrar deneyin bence kuzum daha dikkatli olursun bu sefer
Demi biraz rahim de dinlenmis olur hee kiz ne guzell olur belki sen ben partis beraber kalirizyani öyle daha iyi olmaz mı sankihem belki beraber hamile kalırız
valla şahane olurBelki bir kaç ay adet gorsem daha iyi temizlenirim gibi geliyo Allah kismet ederse 2 3 ay sonra tekrar dusunmeye baslarim
Demi biraz rahim de dinlenmis olur hee kiz ne guzell olur belki sen ben partis beraber kaliriz
Hee inşallahvalla şahane olur
bu arada laf arasına sıkıştıraym takıma üye lazım tükendik bildiğin
Bence istiyosan korunmamaya devam et ne zaman olursa zaman gecirme bosuna. Nasilsa kendiliginden dustuHele kiş bi gecsin demi hem bende biraz toparlanmis olurum dimi
Belki bir kaç ay adet gorsem daha iyi temizlenirim gibi geliyo Allah kismet ederse 2 3 ay sonra tekrar dusunmeye baslarim
Demi biraz rahim de dinlenmis olur hee kiz ne guzell olur belki sen ben partis beraber kaliriz
PSİKOLOJİK OLARAK NE ZAMAN HAZIRIM DERSEN O ZAMAN DÜŞÜN KUZUM RABBİM GÖNLÜNDE BIRAKMASINBi kac ay dinlenip oyle başlayalım kizim cok istiyo aralarinda cok da yas farki olmasin doktor bisey demedi ama mayis anneleri topigine de yaziyodum ordakiler düşük sonrasi da hemen kalirsin falan demişti kiminin 2. 3. düşüğüymüş kalan olmus ust uste insallah tutunur her isteyeninki
Bende sana onu diycektim düşügün ayağı geride derler yaşlılar hakkaten de öyle oluyo doktor bana 4aylık düşük yapınca en az 4ay korun dedi rahim dinlensin dedi ama artık olmadı keşkee doktoru dinlemeseymişim bence sende tekrar düşün derim ara verme kuzum madem istiyorsun bak benim 3sene olacak hala olmuyoYaa kizim da cok üzüldü bi daha kardeşim olmucak mi diyo olacak kizim dedim bi daha hamile oldugunda hep yat tamam mi bi de doktora soyle göbek deligini bantlasinlar bebek dusmesin diyoacaba hemen tekrar denemeye baslasak mi ki kalabilir miyim ki hemen
Diyet spor gebeliğe engel degil kuzum ben kızıma hamileyken yürüyüşe gidiyodum evde mekik çekiyordum daha dogrusu hamile oldugumu bile bilmiyordum tesadüf eseri hamile oldugumu ögrendim ögrendigimde 5haftalıktı Rabbim ol diyince oluyo valla hiç bişey engel olamıyodoktor ile görüştün mü kuzum kürtaj olsa rahmi dinlendirmek gerekiyor ama kendiliğinden düştüğü için bilmiyorum düşünüyorsan tekrardan folik asit kullanmayı bırakma diyeti de bırakman gerekli diyet bazı şeylerde engel teşkil ediyor hamile kalamıyorsun yerleşmiyor ... bende kalırsın kuzum hemencecik
yoosam tek kişi kalcak sonunda listedeHee inşallah
Hee dogru diyin dur hele pazartesi bakarik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?