Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yaa kizim da cok üzüldü bi daha kardeşim olmucak mi diyo olacak kizim dedim bi daha hamile oldugunda hep yat tamam mi bi de doktora soyle göbek deligini bantlasinlar bebek dusmesin diyo acaba hemen tekrar denemeye baslasak mi ki kalabilir miyim ki hemen

bende bi evleneydm geceleri kokorec ymeye cıkaydık kocamlann
niye o kadar geç e kalmş ki öğretmen atancak mı yoksa hasta fln mıymş

he ona topuz lazım gelir kapalılar içinde var kuzu al tak sende
Neeeğ kokorec mi severin
Ayy bilmiyom valla pek sorgulamadik zaten kalkamiyodum ya isimize geldi bizimde ama pazartesi baslar heralde

yok kuzum bence biraz kendini topla sonra olur hayırlısıyla yinede siz bilirsiniz
oy bebeğim üzülüt tabi üzülmezmi hiç en cok o istiyodu zaten nelerde düşünüyo baksana

doktor ile görüştün mü kuzum kürtaj olsa rahmi dinlendirmek gerekiyor ama kendiliğinden düştüğü için bilmiyorum düşünüyorsan tekrardan folik asit kullanmayı bırakma diyeti de bırakman gerekli diyet bazı şeylerde engel teşkil ediyor hamile kalamıyorsun yerleşmiyor ... bende kalırsın kuzum hemencecik

Neeeğ kokorec mi severin
Ayy bilmiyom valla pek sorgulamadik zaten kalkamiyodum ya isimize geldi bizimde ama pazartesi baslar heralde
bende cok severim havalar az serinlesin diye bekliyoz hemen yicez sıcakta gitmiyo
bi başlasa unutur belki kardeş demeyi okul heyecanıyla

ya kiyamamm sağlık açısından bi sorun olur mu bilmiyorum sizde hazırsanız eğer tekrar deneyin bence kuzum daha dikkatli olursun bu sefer

yok kuzum bence biraz kendini topla sonra olur hayırlısıyla yinede siz bilirsiniz
oy bebeğim üzülüt tabi üzülmezmi hiç en cok o istiyodu zaten nelerde düşünüyo baksana
Hele kiş bi gecsin demi hem bende biraz toparlanmis olurum dimi

Bi kac ay dinlenip oyle başlayalım kizim cok istiyo aralarinda cok da yas farki olmasin doktor bisey demedi ama mayis anneleri topigine de yaziyodum ordakiler düşük sonrasi da hemen kalirsin falan demişti kiminin 2. 3. düşüğüymüş kalan olmus ust uste insallah tutunur her isteyeninki

ya kiyamamm sağlık açısından bi sorun olur mu bilmiyorum sizde hazırsanız eğer tekrar deneyin bence kuzum daha dikkatli olursun bu sefer
Belki bir kaç ay adet gorsem daha iyi temizlenirim gibi geliyo Allah kismet ederse 2 3 ay sonra tekrar dusunmeye baslarim
yani öyle daha iyi olmaz mı sanki hem belki beraber hamile kalırız
Demi biraz rahim de dinlenmis olur hee kiz ne guzell olur belki sen ben partis beraber kaliriz

Belki bir kaç ay adet gorsem daha iyi temizlenirim gibi geliyo Allah kismet ederse 2 3 ay sonra tekrar dusunmeye baslarim

Demi biraz rahim de dinlenmis olur hee kiz ne guzell olur belki sen ben partis beraber kaliriz
valla şahane olur
bu arada laf arasına sıkıştıraym takıma üye lazım tükendik bildiğin

PSİKOLOJİK OLARAK NE ZAMAN HAZIRIM DERSEN O ZAMAN DÜŞÜN KUZUM RABBİM GÖNLÜNDE BIRAKMASIN

Bende sana onu diycektim düşügün ayağı geride derler yaşlılar hakkaten de öyle oluyo doktor bana 4aylık düşük yapınca en az 4ay korun dedi rahim dinlensin dedi ama artık olmadı keşkee doktoru dinlemeseymişim bence sende tekrar düşün derim ara verme kuzum madem istiyorsun bak benim 3sene olacak hala olmuyo

Diyet spor gebeliğe engel degil kuzum ben kızıma hamileyken yürüyüşe gidiyodum evde mekik çekiyordum daha dogrusu hamile oldugumu bile bilmiyordum tesadüf eseri hamile oldugumu ögrendim ögrendigimde 5haftalıktı Rabbim ol diyince oluyo valla hiç bişey engel olamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…