- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.621
Zati tükendigimiz için ilk 5lerden gerilere düştük geçen hafta baktım milletin listesinde en az 10kişi var bizde yokyoosam tek kişi kalcak sonunda listede
evet lazım birileriZati tükendigimiz için ilk 5lerden gerilere düştük geçen hafta baktım milletin listesinde en az 10kişi var bizde yok
O tek kişide kesin bennnnyoosam tek kişi kalcak sonunda listede
Bence hamileligi dusunup korunmayi biraktiginda en azindan kalana kadar hic bir hareket yapilmamali dikkat etmek acisindan sonra zaten hamile sporu eklenebilrDiyet spor gebeliğe engel degil kuzum ben kızıma hamileyken yürüyüşe gidiyodum evde mekik çekiyordum daha dogrusu hamile oldugumu bile bilmiyordum tesadüf eseri hamile oldugumu ögrendim ögrendigimde 5haftalıktı Rabbim ol diyince oluyo valla hiç bişey engel olamıyo
Kız ben hem spor hem diyet hemde korunmuyorumBence hamileligi dusunup korunmayi biraktiginda en azindan kalana kadar hic bir hareket yapilmamali dikkat etmek acisindan sonra zaten hamile sporu eklenebilr
ben öyle okudum diyet engel oluyormuş .. spor zaten benim durumuma baştan engel oluyormuş .... gerçi internette de bilgi kirliliği çok ....Diyet spor gebeliğe engel degil kuzum ben kızıma hamileyken yürüyüşe gidiyodum evde mekik çekiyordum daha dogrusu hamile oldugumu bile bilmiyordum tesadüf eseri hamile oldugumu ögrendim ögrendigimde 5haftalıktı Rabbim ol diyince oluyo valla hiç bişey engel olamıyo
ay saç kestirmek cok riskli bi iş
Bende kestirdim de beğendim mi beğenmedim mi emin değilimbende dün saçımı kestirdim
görebileydm keşkeBende kestirdim de beğendim mi beğenmedim mi emin değilimsanırım gözümün alışması lazım biraz
Bence istiyosan korunmamaya devam et ne zaman olursa zaman gecirme bosuna. Nasilsa kendiliginden dustu
Ben kurtaj olup hemen kalanida duydum. Bence bekleme tabi sen bilrsn
PSİKOLOJİK OLARAK NE ZAMAN HAZIRIM DERSEN O ZAMAN DÜŞÜN KUZUM RABBİM GÖNLÜNDE BIRAKMASIN
Daha konuşmadik esimle de bi konusuyum sanki ben hazirimBende sana onu diycektim düşügün ayağı geride derler yaşlılar hakkaten de öyle oluyo doktor bana 4aylık düşük yapınca en az 4ay korun dedi rahim dinlensin dedi ama artık olmadı keşkee doktoru dinlemeseymişim bence sende tekrar düşün derim ara verme kuzum madem istiyorsun bak benim 3sene olacak hala olmuyo
Hahlisin vallayoosam tek kişi kalcak sonunda listede
O tek kişide kesin bennnn
neyse haftasonu bi geçsinde bakalımHahlisin valla
Bek acıkmışım yemek yiyomneyse haftasonu bi geçsinde bakalım
bende düğünden sonra cok durmam dönerim sahalara
yi kuzum yi aslanım yi tosunumBek acıkmışım yemek yiyombek cok tursu yidim
Belki görebilrsingörebileydm keşke
Hazir salatalik tursusu kizimla beraber ask yasadik tursuylanyi kuzum yi aslanım yi tosunumoh ekşi ekşi
Kiz benim yaş geciyo valla. Siz siraya girin ben menapoza girmeden bi ikiz veya üçüz cikarsam iyi. Tek hamlede bitiririm cocuk isiniAmin kuzum inşSchonerDuft ben SekerPancarii hamile kalıp dogur ana kadar kaptinn le geçen hafta nişanı olan kuzu Black nickini unuttum
Oda peşimizden gelir kimseye emeklilik yok burdan haa sonrada @ParteMoralll hamile kalır
Hayirlisi kzuumDaha konuşmadik esimle de bi konusuyum sanki ben hazirimAllah kismet ederse yine baslariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?