Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zati tükendigimiz için ilk 5lerden gerilere düştük geçen hafta baktım milletin listesinde en az 10kişi var bizde yok
evet lazım birileri
ya bi ara geliyolar haldır haldır sonra aday listesinden yukarı cıkamıyo kimse kac kişi vardı aday listesinde hepsi bi sekilde liste dışı kaldı

Bence hamileligi dusunup korunmayi biraktiginda en azindan kalana kadar hic bir hareket yapilmamali dikkat etmek acisindan sonra zaten hamile sporu eklenebilr

ben öyle okudum diyet engel oluyormuş .. spor zaten benim durumuma baştan engel oluyormuş .... gerçi internette de bilgi kirliliği çok ....

Bence istiyosan korunmamaya devam et ne zaman olursa zaman gecirme bosuna. Nasilsa kendiliginden dustu
Ben kurtaj olup hemen kalanida duydum. Bence bekleme tabi sen bilrsn
PSİKOLOJİK OLARAK NE ZAMAN HAZIRIM DERSEN O ZAMAN DÜŞÜN KUZUM RABBİM GÖNLÜNDE BIRAKMASIN
Daha konuşmadik esimle de bi konusuyum sanki ben hazirim Allah kismet ederse yine baslariz

***14. TAKİM 536. ETAP***

denetim(68.7/ / / %)sabit-- izne ayrilmak istiyor
lilipit (77/76.4/0.6 /%0.78)
Blacksee55 (69.3/ / /%)
Gulumse25(93.0/92/1.0%1.08)
Nilar(64.8/64.6 /0.2 / %0.30)

14. Takim ortalaması:%

@Blacksee55 gelmedin mi daha

görebileydm keşke
Belki görebilrsin gerçi aynı bir ünlünün saçını beğenip bunu kesin dediğim için bilindik bir model bunun aynısının kahverengisi oldu gözüm de alıştı galiba ama maşa yapmam gerekecek bol bol

Eklentiler

• IMG_7725.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 38
***14. TAKİM 536. ETAP***

denetim(68.7/ / / %)sabit-- izne ayrilmak istiyor
lilipit (77/76.4/0.6 /%0.78)
Blacksee55 (69.3/68.9 /0.4 /0.27%)
Gulumse25(93.0/92/1.0%1.08)
Nilar(64.8/64.6 /0.2 / %0.30)

14. Takim ortalaması:%

@Blacksee55 gelmedin mi daha

Kusum cooook ozur dilerim ya anca girebildim ( elektrikler gitmistii

SekerPancarii

Selam kizlar giremedim ya. Sabah telim kapanmisti. Sonra mezarlik falan gezdik annemin son gunu. Geldigimde baktim tel sarj etmemis elektrikler yok. Regl sancisina duramiyorum. Tum gun dogru durust yemedim birseyler. 3 agri kesici ictim. Uyumusum yeni uyandim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…