- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.641
Kız ben hem spor hem diyet hemde korunmuyorum
bencede hamilelik dusunuldugunde hic biri olmami sahsi fikrim. Doktor hatta bize kalp atisini duyana kadar iliski yasaklamisti. Ne olur ne olmaz diyeben öyle okudum diyet engel oluyormuş .. spor zaten benim durumuma baştan engel oluyormuş .... gerçi internette de bilgi kirliliği çok ....
İçler acısı bir durum***14. TAKİM 536. ETAP***
denetim(68.7/ / / %)sabit-- izne ayrilmak istiyor
lilipit (77/76.4/0.6 /%0.78)
Blacksee55 (69.3/68.9 /0.4 /0.27%)
Gulumse25(93.0/92/1.0%1.08)
Nilar(64.8/64.6 /0.2 / %0.30)
14. Takim ortalaması:%0.486
Oldu oldu olmadı diyetimi bozamam olmazsa ideal kiloma gelince korumaya geçince olur artıkın napalımbencede hamilelik dusunuldugunde hic biri olmami sahsi fikrim. Doktor hatta bize kalp atisini duyana kadar iliski yasaklamisti. Ne olur ne olmaz diye
Senin kac cocuk vardi kuzumOldu oldu olmadı diyetimi bozamam olmazsa ideal kiloma gelince korumaya geçince olur artıkın napalım
Ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki yaşak .... bence de dengeli beslenme gerekli spor özellikle ağır spor yapilmamalı yürüyüş belli gün ve dk aşmayacak şekilde olmalı benim okuduğum hep bu şekildebencede hamilelik dusunuldugunde hic biri olmami sahsi fikrim. Doktor hatta bize kalp atisini duyana kadar iliski yasaklamisti. Ne olur ne olmaz diye
Benim 1kızım eşimin 1oglu var kuzum bizim ikinci Evliligimiz ortak çocuk yok 4yıllık evliyizSenin kac cocuk vardi kuzum
Allah bağışlasın canim inşallah bi de ortak bebisiniz olurBenim 1kızım eşimin 1oglu var kuzum bizim ikinci Evliligimiz ortak çocuk yok 4yıllık evliyiz
Amin kuzum inş hayırlısı bakalım artık 4aylık düşük olmasaydı şimdi 2yaşında bi bebişimiz vardı ama kısmet olmadı doktor hiç bir problem yok diyor profesöre de gittim sadece kilo ver dedi o yüzden diyete başladım işte nasipAllah bağışlasın canim inşallah bi de ortak bebisiniz olur
Gecmis olsun canim cok zor gerçekten Allah'im hayirli saglikli evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlereAmin kuzum inş hayırlısı bakalım artık 4aylık düşük olmasaydı şimdi 2yaşında bi bebişimiz vardı ama kısmet olmadı doktor hiç bir problem yok diyor profesöre de gittim sadece kilo ver dedi o yüzden diyete başladım işte nasip
Kullan canim cok faydali bizde iceriz esimle hep eşim daha düzenli iciyo benden yagini iciyoruz bizdeKızlar eşim aktardan çörek otu yargı kapsülü almış internetten araştırdım baya faydası varmış eşim ilaç bile kullanmaz aslında ama bunu nasıl almış bilmiyorum aynı balık yargı gibi kapsülü sabah aç karna içince zayıflamaya da yardımcı oluyormuş sindirim sistemine iyi geliyormuş bendende kabızlık problemi var bende kullansammı acaba
Ben onun soğuk pres yağını almıştım eşim ile kullandık ama düzenli değil hatta yarın bende içeyim iyice araştırıp kansızlıktan geberdim .. bir uyarı vereyim böbrek taşın varsa hareketlendirir eşim de varmış içmeye başladıktan sonra düşürmüştüKızlar eşim aktardan çörek otu yargı kapsülü almış internetten araştırdım baya faydası varmış eşim ilaç bile kullanmaz aslında ama bunu nasıl almış bilmiyorum aynı balık yargı gibi kapsülü sabah aç karna içince zayıflamaya da yardımcı oluyormuş sindirim sistemine iyi geliyormuş bendende kabızlık problemi var bende kullansammı acaba
Neden yasak cnm bir problem yoksa yasak olmazkıIlk 3 ay ve son 3 ay ilişki yaşak .... bence de dengeli beslenme gerekli spor özellikle ağır spor yapilmamalı yürüyüş belli gün ve dk aşmayacak şekilde olmalı benim okuduğum hep bu şekilde
Böbrek te bi ara taş vardı ama şimdi ne oldu bilmiyorum kuzum bigün akşama kadar sancısını çekmiştim sonra geçti düştümü onuda bilmiyorum doktor idrar yolunun tam ucunda mercimek kadar demişti birde karaciğerde yaglanma var demişti doktor karaciğerede iyi geliyormuş çörekotu yagı kapsülü inş kullanayım bakalım kuzumBen onun soğuk pres yağını almıştım eşim ile kullandık ama düzenli değil hatta yarın bende içeyim iyice araştırıp kansızlıktan geberdim .. bir uyarı vereyim böbrek taşın varsa hareketlendirir eşim de varmış içmeye başladıktan sonra düşürmüştü
Bencede düşük tehlikesi yoksa ilişki yasagı koymuyorlar doktorlarNeden yasak cnm bir problem yoksa yasak olmazkı
Bencede düşük tehlikesi yoksa ilişki yasagı koymuyorlar doktorlarNeden yasak cnm bir problem yoksa yasak olmazkı
Amin kuzum inş AllahGecmis olsun canim cok zor gerçekten Allah'im hayirli saglikli evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?