Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız ben hem spor hem diyet hemde korunmuyorum

ben öyle okudum diyet engel oluyormuş .. spor zaten benim durumuma baştan engel oluyormuş .... gerçi internette de bilgi kirliliği çok ....
bencede hamilelik dusunuldugunde hic biri olmami sahsi fikrim. Doktor hatta bize kalp atisini duyana kadar iliski yasaklamisti. Ne olur ne olmaz diye

***14. TAKİM 536. ETAP***

denetim(68.7/ / / %)sabit-- izne ayrilmak istiyor
lilipit (77/76.4/0.6 /%0.78)
Blacksee55 (69.3/68.9 /0.4 /0.27%)
Gulumse25(93.0/92/1.0%1.08)
Nilar(64.8/64.6 /0.2 / %0.30)

14. Takim ortalaması:%0.486

***14. TAKİM 536. ETAP***

denetim(68.7/ / / %)sabit-- izne ayrilmak istiyor
lilipit (77/76.4/0.6 /%0.78)
Blacksee55 (69.3/68.9 /0.4 /0.27%)
Gulumse25(93.0/92/1.0%1.08)
Nilar(64.8/64.6 /0.2 / %0.30)

14. Takim ortalaması:%0.486
İçler acısı bir durum
Gömün bizi

bencede hamilelik dusunuldugunde hic biri olmami sahsi fikrim. Doktor hatta bize kalp atisini duyana kadar iliski yasaklamisti. Ne olur ne olmaz diye
Ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki yaşak .... bence de dengeli beslenme gerekli spor özellikle ağır spor yapilmamalı yürüyüş belli gün ve dk aşmayacak şekilde olmalı benim okuduğum hep bu şekilde

Allah bağışlasın canim inşallah bi de ortak bebisiniz olur
Amin kuzum inş hayırlısı bakalım artık 4aylık düşük olmasaydı şimdi 2yaşında bi bebişimiz vardı ama kısmet olmadı doktor hiç bir problem yok diyor profesöre de gittim sadece kilo ver dedi o yüzden diyete başladım işte nasip

Kızlar eşim aktardan çörek otu yargı kapsülü almış internetten araştırdım baya faydası varmış eşim ilaç bile kullanmaz aslında ama bunu nasıl almış bilmiyorum aynı balık yargı gibi kapsülü sabah aç karna içince zayıflamaya da yardımcı oluyormuş sindirim sistemine iyi geliyormuş bendende kabızlık problemi var bende kullansammı acaba

Gecmis olsun canim cok zor gerçekten Allah'im hayirli saglikli evlat nasip etsin sana ve tüm isteyenlere

Kullan canim cok faydali bizde iceriz esimle hep eşim daha düzenli iciyo benden yagini iciyoruz bizde

Ben onun soğuk pres yağını almıştım eşim ile kullandık ama düzenli değil hatta yarın bende içeyim iyice araştırıp kansızlıktan geberdim .. bir uyarı vereyim böbrek taşın varsa hareketlendirir eşim de varmış içmeye başladıktan sonra düşürmüştü

Ilk 3 ay ve son 3 ay ilişki yaşak .... bence de dengeli beslenme gerekli spor özellikle ağır spor yapilmamalı yürüyüş belli gün ve dk aşmayacak şekilde olmalı benim okuduğum hep bu şekilde
Neden yasak cnm bir problem yoksa yasak olmazkı

Böbrek te bi ara taş vardı ama şimdi ne oldu bilmiyorum kuzum bigün akşama kadar sancısını çekmiştim sonra geçti düştümü onuda bilmiyorum doktor idrar yolunun tam ucunda mercimek kadar demişti birde karaciğerde yaglanma var demişti doktor karaciğerede iyi geliyormuş çörekotu yagı kapsülü inş kullanayım bakalım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…