- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.701
Aynen ya büyük rahatlık annem de beğenmese bile üzülmez hiçilkte öyle oluyo canım bana bile tuhaf geliyo ama kapalıyım diye çok takmıyorum kafam rahat etti
Aynen ya büyük rahatlık annem de beğenmese bile üzülmez hiç
Günaydın kızlar
iyi haftasonlarıGünaydın kızlar iyi haftasonları
Çok değil ya korktum çok gider de beğenmezsem geri dönüşü zor diyeçok kestirdin mi ne kadar gitti
iyi yapmışsın açıkken en güzeli az kestirmekÇok değil ya korktum çok gider de beğenmezsem geri dönüşü zor diye
Evdeegünaydın beybisiii nerdesin
kolay gelsin bende işteyim canım sıkılıyo standartEvdee
Temizlik yapiyorum sana anlattigim programi uygulamaya calisiyorum bugün bu ev bitmelisen nerdesiinn
Sorma yaGünün menüsü degil dünün menüsü olmuş baya baya kaçamaklı hemde mantılaaaa Börekleeee ohhhhh
Valla kızlarla pikniğe geldim kekler Börekler neler var neler elimi sürmedim sabah gelirken gömleğimi giydim içine düştüm sanki moral tavan o yüzden ben sıkı tutuyorum bu hafta fazla fazla vermem lazım videolarımı aileme gönderdim şok oldular nasıl zayıflamışsın dediler o yüzden haftaya 8leri görmem lazım kesinSekizinci olmusuz ya
Bu hafta iyi kilo verelim
Az kisiyiz zaten
Siki tutmaliyimm
Ayy ne guzel yaaValla kızlarla pikniğe geldim kekler Börekler neler var neler elimi sürmedim sabah gelirken gömleğimi giydim içine düştüm sanki moral tavan o yüzden ben sıkı tutuyorum bu hafta fazla fazla vermem lazım videolarımı aileme gönderdim şok oldular nasıl zayıflamışsın dediler o yüzden haftaya 8leri görmem lazım kesin
Aynen kuzum valla niye kimse yok hayırdırAyy ne guzel yaa
Bu sonucu almak gibisi var mi
80 leri gorsen off ne super olursun
Grıp oluyorm galıba bır uşume geldı 3 bardak ıhlamur içtım şuan iyigibiyim inş olmam yaKızlar naparsiniz nasıl geçiyor hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?