- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.901
Tşk ederim kuzum
Bizde heycanliyiz senin kadar kuzumteste 6 gün kaldı ama cuma yaparım belki evde çıkmaz diyorlar ama bakalım sabırsızlanıyorum
sen nasılsın ...
Evet kuzum toparlandim ama bi ağırlık var üstümde valla bayramdan beri evi bile dogru düzgün temizlemiyom yüzünden yapip yapip birakiyom belim biraz is yapinca agriyo hemennasılsın kuzum toparlayabildin mi ?
bende severim arasına salatalık turşu koycan ketçap offf hayali bile yetiyor
Cogu kisi 2. haftada gidiyo kuzum kayboluveriyo ortadangreçkten aktifmiş 2 dk başka işe baktım 3 sayfa birden ilerlemiş :)
teşekkür ederim hoşbulduk okudum kuralları3 hafta epey uzun bir süreymiş kalırım yaaa:)
merhaba günaydın gruptayım ya hemen üzerimede alınırım
ay inş. veririm kocaman bir göbeğim var şuanda sabaha tarttılık net bir tartıtda veririm
Gogus uclarin aciyomu ?kalkarken kasiginmi batiyo gerci bu bazen reglde de oluyo. Ay hadi insallah hayirlisi olsun canim.bugün göğüslerim dolgunlşmış normalde çatlamada olur bu belirti ... birde miden çok hassas kokuya bile bulanıyor .. kasıkta batma var arada şiddetleniyor .. birde hasta oldum balgam söküyorum öksürüyorum
teyzen vardı sende mi halen ne güzel ya geçer zaman şimdi sana
Boyunda uzun çok abartı durmaz bence göbek varsa göbek için sporlar yap verirsin verirsin oda erir geçer gider yerine yenisi gelir bu grupta kilo veren direk soluğu kadın dogumda alıyor gelsin kilolar emeklilik yok bu gruptan ona göre bak son kararınmı eminmisin bu guruba gelmek istedigin dengreçkten aktifmiş 2 dk başka işe baktım 3 sayfa birden ilerlemiş :)
teşekkür ederim hoşbulduk okudum kuralları3 hafta epey uzun bir süreymiş kalırım yaaa:)
ay inş. veririm kocaman bir göbeğim var şuanda sabaha tarttılık net bir tartıtda veririm
Allah allah orasi nasil biyermis ki kapali istemedi entrsanhayır kuzum bulamadım. 2 yerle görüştüm ikiside kapalıyım diye istemedi hala çalışıyorum ama paramı alamıyorım
ne zamandır alamıyorsun paranı ....
adam boşa izin vermedi sanırım o kadar iznikonuştun mu hiç neden diye
Boyunda uzun çok abartı durmaz bence göbek varsa göbek için sporlar yap verirsin verirsin oda erir geçer gider yerine yenisi gelir bu grupta kilo veren direk soluğu kadın dogumda alıyor gelsin kilolar emeklilik yok bu gruptan ona göre bak son kararınmı eminmisin bu guruba gelmek istedigin dengreçkten aktifmiş 2 dk başka işe baktım 3 sayfa birden ilerlemiş :)
Benim bide gogus damarlarim baya dışa çıkıp kabarik olmustu kuzum burnuma surekli metal kokusu geliyodubugün göğüslerim dolgunlşmış normalde çatlamada olur bu belirti ... birde miden çok hassas kokuya bile bulanıyor .. kasıkta batma var arada şiddetleniyor .. birde hasta oldum balgam söküyorum öksürüyorum
Allah allah orasi nasil biyermis ki kapali istemedi entrsan
Ben o metal kokusundan ne cektim beeBenim bide gogus damarlarim baya dışa çıkıp kabarik olmustu kuzum burnuma surekli metal kokusu geliyoduayy inşallah vardir hayilisiyla tabi
Hadi kuzum inş dolar göbüş gelir bebişbugün göğüslerim dolgunlşmış normalde çatlamada olur bu belirti ... birde miden çok hassas kokuya bile bulanıyor .. kasıkta batma var arada şiddetleniyor .. birde hasta oldum balgam söküyorum öksürüyorum
birisi bi markanın yetkili servisiydi kız baya olumlu konustu kriterler falan uyuyodu evimede çok yakındı
diğeride senetli beyaz esya mobilya vs evkur tarzı satış yapan bi mağazaydı
Hadi kuzum inş dolar göbüş gelir bebişbugün göğüslerim dolgunlşmış normalde çatlamada olur bu belirti ... birde miden çok hassas kokuya bile bulanıyor .. kasıkta batma var arada şiddetleniyor .. birde hasta oldum balgam söküyorum öksürüyorum
Biliyorum kuzum
Bizde heycanliyiz senin kadar kuzum
bir süre devam edecek sanırım o ağrılar yorma kendini dinlen iyice ....Evet kuzum toparlandim ama bi ağırlık var üstümde valla bayramdan beri evi bile dogru düzgün temizlemiyom yüzünden yapip yapip birakiyom belim biraz is yapinca agriyo hemenkilo aldim tursu coh yidim mayanozlen maharnaylan yimeyin coh yimeh pişmanlıktır kamu spotu
şimdi yokladım sol gögüste daha çok ağrı var ün aşağı ineyim dedim yürümekte zorlandımGogus uclarin aciyomu ?kalkarken kasiginmi batiyo gerci bu bazen reglde de oluyo. Ay hadi insallah hayirlisi olsun canim.
Teyzem gitti canm cumartesi gitti ikigun bostum iste bugun annem geliyo persembede kuzenm bebisi kardesm fln geliyo guzel gecer de bende suan enerji yok neyse geri gelir insallah
istedin mi ... İşten çıkarken haklarını öldürmemeye bakağustos maaşımı verdi temmuzu vermedi tek benim değil benimle birlikte 2 kişinin daha parasını vermedi
koku falan yok bende burnum mevsimden donuk kanıyor içinde kuruyor birde göğüslerimi iyice inceleyim ben şu an 4. hafta ya yeni girmiş oluyor varsa tabi belirtilere erken sanırımBenim bide gogus damarlarim baya dışa çıkıp kabarik olmustu kuzum burnuma surekli metal kokusu geliyoduayy inşallah vardir hayilisiyla tabi
kız kim yicek o kadar yumurtayıÇeneye daldım tavaya kaç yumurta kırdım hatırlamıyom acaba 7mi oldu 8mi
Hadi kuzum inş dolar göbüş gelir bebiş
Biliyorum kuzum
bir süre devam edecek sanırım o ağrılar yorma kendini dinlen iyice ....
kilo mu aldınrahata geldin hee yogg sana makarna ... kaç oldun ?
şimdi yokladım sol gögüste daha çok ağrı var ün aşağı ineyim dedim yürümekte zorlandımidrar rengi değişmişmiydi peki ?
kalabalık olmak çok güzel benim bir görümce var iyiki de var yazları gelirse gelir yoksa hep anamla takılıyorum
istedin mi ... İşten çıkarken haklarını öldürmemeye bak
koku falan yok bende burnum mevsimden donuk kanıyor içinde kuruyor birde göğüslerimi iyice inceleyim ben şu an 4. hafta ya yeni girmiş oluyor varsa tabi belirtilere erken sanırım
kız kim yicek o kadar yumurtayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?