Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nasılsın kuzum toparlayabildin mi ?
bende severim arasına salatalık turşu koycan ketçap offf hayali bile yetiyor
Evet kuzum toparlandim ama bi ağırlık var üstümde valla bayramdan beri evi bile dogru düzgün temizlemiyom yüzünden yapip yapip birakiyom belim biraz is yapinca agriyo hemenkilo aldim tursu coh yidimmayanozlenmaharnaylanyimeyin coh yimeh pişmanlıktır kamu spotu

Cogu kisi 2. haftada gidiyo kuzum kayboluveriyo ortadan o yuzden kurallar sart kall bizimlenzayiflaaağ

Gogus uclarin aciyomu ?kalkarken kasiginmi batiyo gerci bu bazen reglde de oluyo. Ay hadi insallah hayirlisi olsun canim.
Teyzem gitti canm cumartesi gitti ikigun bostum iste bugun annem geliyo persembede kuzenm bebisi kardesm fln geliyo guzel gecer de bende suan enerji yok neyse geri gelir insallah

Boyunda uzun çok abartı durmaz bence göbek varsa göbek için sporlar yap verirsin verirsin oda erir geçer gider yerine yenisi gelir bu grupta kilo veren direk soluğu kadın dogumda alıyor gelsin kilolar emeklilik yok bu gruptan ona göre bak son kararınmı eminmisin bu guruba gelmek istedigin den

Boyunda uzun çok abartı durmaz bence göbek varsa göbek için sporlar yap verirsin verirsin oda erir geçer gider yerine yenisi gelir bu grupta kilo veren direk soluğu kadın dogumda alıyor gelsin kilolar emeklilik yok bu gruptan ona göre bak son kararınmı eminmisin bu guruba gelmek istedigin den

Benim bide gogus damarlarim baya dışa çıkıp kabarik olmustu kuzum burnuma surekli metal kokusu geliyodu ayy inşallah vardir hayilisiyla tabi

Hadi kuzum inş dolar göbüş gelir bebiş

Bizde heycanliyiz senin kadar kuzum
Biliyorum kuzum

bir süre devam edecek sanırım o ağrılar yorma kendini dinlen iyice ....
kilo mu aldın rahata geldin hee yogg sana makarna ... kaç oldun ?
şimdi yokladım sol gögüste daha çok ağrı var ün aşağı ineyim dedim yürümekte zorlandım idrar rengi değişmişmiydi peki ?
kalabalık olmak çok güzel benim bir görümce var iyiki de var yazları gelirse gelir yoksa hep anamla takılıyorum

ağustos maaşımı verdi temmuzu vermedi tek benim değil benimle birlikte 2 kişinin daha parasını vermedi
istedin mi ... İşten çıkarken haklarını öldürmemeye bak
Benim bide gogus damarlarim baya dışa çıkıp kabarik olmustu kuzum burnuma surekli metal kokusu geliyodu ayy inşallah vardir hayilisiyla tabi
koku falan yok bende burnum mevsimden donuk kanıyor içinde kuruyor birde göğüslerimi iyice inceleyim ben şu an 4. hafta ya yeni girmiş oluyor varsa tabi belirtilere erken sanırım

Çeneye daldım tavaya kaç yumurta kırdım hatırlamıyom acaba 7mi oldu 8mi
kız kim yicek o kadar yumurtayı

dün söyledim tamam dedi diğer arkadaşlarınkinide söylüyorum ama ortada gelen giden bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…