- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.881
Nasilsin ne zaman belli olcakmis sormiyim diyodum ama merk ettimmm. Regl tarihine kax gun varbana da getirir umarım
Ekmek arasi makarnagünaydın kuzuşşş nöreyim yemege gitcem şimdii bakalm bugün makarna mı pilav mı avr menüüde
SeverinEkmek arasi makarna
Tabiki canim senin arkadaşin bizim de arkadaşımız gessinnnSekerPancarii kuzucum dün misafirim vardı benim arkadaşım olur kendileri
Gebelik için ilaç kullanıyo baya bi kilo almış guruba katılmak istiyo daha önce 3.gurupta yarışmış 10kilo verdi Şubat ayında şimdi yumurtlama döneminde gebelik olmazsa 2hafta sonra müsaaden olursa guruba katılmak istiyor birlikte zayıflıycaz kuzucum la
Ketcap mayonez de gatam mi iki gıdımHahahahahokadarda deeel azda pilav serp bari
Zatin bizim durup diyet grubundan çıktı gelin eviyle kadın dogum oldu valla dügün ve dogum derdine düştükTabiki canim senin arkadaşin bizim de arkadaşımız gessinnn
Tşk ederim kuzumTabiki canim senin arkadaşin bizim de arkadaşımız gessinnn
teste 6 gün kaldı ama cuma yaparım belki evde çıkmaz diyorlar ama bakalım sabırsızlanıyorumNasilsin ne zaman belli olcakmis sormiyim diyodum ama merk ettimmm. Regl tarihine kax gun var
nasılsın kuzum toparlayabildin mi ?Severin
Degisik tepkiler varmi vucudunda yani bel agrisi haricinde.teste 6 gün kaldı ama cuma yaparım belki evde çıkmaz diyorlar ama bakalım sabırsızlanıyorum
sen nasılsın ...
inşallahh kuzumm rabbim nasip etsin
az ama etkili üyelergenelde takım cok aktiftir bi kac gündür herkes yogun malum kış geliyo hazırlık fln bi iki haftaya toparlanırız sende listeye girmiş olursun o zamana kadar
Hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı, kaptan yardimcilarimiz @ParteMoralll @keptinnel birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
merhaba günaydın gruptayım ya hemen üzerimede alınırımGünaydınnnnnnnnnn
Kuzucuklarım mmm nörüyonuzzz
mihracee hoş geldin canım kız 70kilo dedigin nedir ki bazılarının hedefi senin derdin olmuş bacım verirsin nolcak
bugün göğüslerim dolgunlşmış normalde çatlamada olur bu belirti ... birde miden çok hassas kokuya bile bulanıyor .. kasıkta batma var arada şiddetleniyor .. birde hasta oldum balgam söküyorum öksürüyorumDegisik tepkiler varmi vucudunda yani bel agrisi haricinde.
Ben idare eder ya mevsim gecisi beni yokediyoenerjim yerlerdeeeee
Misafrmde var pazartesi normale donerm insallah
hayır kuzum bulamadım. 2 yerle görüştüm ikiside kapalıyım diye istemedi hala çalışıyorum ama paramı alamıyorımiyiyim çay içiyorum nasıl gidiyor bulabildin mi iş
ne zamandır alamıyorsun paranı ....hayır kuzum bulamadım. 2 yerle görüştüm ikiside kapalıyım diye istemedi hala çalışıyorum ama paramı alamıyorım
Hee farkliyik bencede biz degisigik acikZatin bizim durup diyet grubundan çıktı gelin eviyle kadın dogum oldu valla dügün ve dogum derdine düştük
İşte farkındalık ben buna derim azzz farkımız olsun deelmiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?