Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SekerPancarii kuzucum dün misafirim vardı benim arkadaşım olur kendileri
Gebelik için ilaç kullanıyo baya bi kilo almış guruba katılmak istiyo daha önce 3.gurupta yarışmış 10kilo verdi Şubat ayında şimdi yumurtlama döneminde gebelik olmazsa 2hafta sonra müsaaden olursa guruba katılmak istiyor birlikte zayıflıycaz kuzucum la

Gebelik için ilaç kullanıyo baya bi kilo almış guruba katılmak istiyo daha önce 3.gurupta yarışmış 10kilo verdi Şubat ayında şimdi yumurtlama döneminde gebelik olmazsa 2hafta sonra müsaaden olursa guruba katılmak istiyor birlikte zayıflıycaz kuzucum la

Tabiki canim senin arkadaşin bizim de arkadaşımız gessinnn

teste 6 gün kaldı ama cuma yaparım belki evde çıkmaz diyorlar ama bakalım sabırsızlanıyorum
sen nasılsın ...
Degisik tepkiler varmi vucudunda yani bel agrisi haricinde.
Ben idare eder ya mevsim gecisi beni yokediyo enerjim yerlerdeeeee
Misafrmde var pazartesi normale donerm insallah

greçkten aktifmiş 2 dk başka işe baktım 3 sayfa birden ilerlemiş :)

teşekkür ederim hoşbulduk okudum kuralları 3 hafta epey uzun bir süreymiş kalırım yaaa:)

Günaydınnnnnnnnnn
Kuzucuklarım mmm nörüyonuzzz
merhaba günaydın gruptayım ya hemen üzerimede alınırım

mihracee hoş geldin canım kız 70kilo dedigin nedir ki bazılarının hedefi senin derdin olmuş bacım verirsin nolcak

ay inş. veririm kocaman bir göbeğim var şuanda sabaha tarttılık net bir tartıtda veririm

Degisik tepkiler varmi vucudunda yani bel agrisi haricinde.
Ben idare eder ya mevsim gecisi beni yokediyo enerjim yerlerdeeeee
Misafrmde var pazartesi normale donerm insallah
bugün göğüslerim dolgunlşmış normalde çatlamada olur bu belirti ... birde miden çok hassas kokuya bile bulanıyor .. kasıkta batma var arada şiddetleniyor .. birde hasta oldum balgam söküyorum öksürüyorum
teyzen vardı sende mi halen ne güzel ya geçer zaman şimdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…