Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen kuzum bel agrisi uzun sürdü biraz 56 oldum galiba hemen diyete dönüyorum ve 54 e iniyorum
Aynen canim daha erken belirtiye en erken belirtim kasiklarda batmaydi 5. haftda koku hassasiyeti falan baslamişti 6. haftaya girdigimde ben cok istahsizdim tabi bisey kalmayinca istah geri açıldı

Canim herkesn degisik oluyo ama ben hemen anlamistim vucudumu tanidigim icin gogus uclarim asla acimaz benim reglde ama ozman inanilmaz agriyodu ustune yatamiyodum Ama normalde reglden once goguslerm agrir uclari degil.
Ucu beyazlamisti birazcik. Ve kalkarken kasigima agri saplaniyodu asiri derecede ve de belim acayipppp agriyodu sandalyede oturamiyodum. Idrarimda biraz koyu ve berrak degildi o suyla alakali oluyo gerci.

Amanın bunlar bebıs belırtısı
Yoksammm gelıyor muuu
Kan testı yaptır kuzu

Bnmde benzer sekılde olmuştu cnm
Belım ozellıkle fena idi

Merhaba herkese sabah çok erken uyandık uyumuşuz bır geldım herkescıkler gelmişşş boylemsayfa okumak daha guzel @mihracee hoşgeldınn kılon boyuna gore çok ıyı geldı olçulerın neler

dün söyledim tamam dedi diğer arkadaşlarınkinide söylüyorum ama ortada gelen giden bişey yok
berbat bir durum birden mi çıkacaksın yoksa haber verip ihbar kullanacak mısın ? aran nasıl patronlar ile ...

sen hemen iniyorsun birde yeni alınan kilo hemencecik gidiyor ....
ben ümitlenmiyorum adet olacak gibi ağrım var dizlerime kadar indi bel ağrım ....

bende evlendikten sonra adet öncesi ağrılar olmaya başladı birde derler ki evlenince geçer yok öyle bir şey geçmiyor katlanıyor resmen .... idrar rengi bayağı değişti gerçi folik asit kullanıyorum bulanıklaştı ph değeri yüksek su içiyorum saka ya da munzur genelde ..... umudum hiç yok kendimi de alıştırmak istemiyorum toplamak zor oluyor sonra

Amanın bunlar bebıs belırtısı
Yoksammm gelıyor muuu
Kan testı yaptır kuzu
valla umut etmek istemiyorum test gününe çok var normal adetim cuma günüydü aşılamadan ileri atacak bakalım

aram iyi kuzum seviyorum patronumu o çıkarmadığı sürece çıkmamaya karar verdim paramı er yada geç alırım

teste 6 gün kaldı ama cuma yaparım belki evde çıkmaz diyorlar ama bakalım sabırsızlanıyorum
sen nasılsın ...
Bütün belirtiler çatlatma ignesinin belirtileri kuzum aynı şeyleri yaşadım hamile gibi oluyorsun bunlara çok takılma gününden önce test yapma ignede hcg hormonu var pozitif çıkar bende kanda pizitif çıktı sonra sıfırlandı çünkü hayal kırıklığı yaşadım gününü bekle adet olmazsan kanda baktır ama erken test yapma yanılırsın benim gibi sonra şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…