- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #233.921
Aynen kuzum bel agrisi uzun sürdü birazBiliyorum kuzum
bir süre devam edecek sanırım o ağrılar yorma kendini dinlen iyice ....
kilo mu aldınrahata geldin hee yogg sana makarna ... kaç oldun ?
şimdi yokladım sol gögüste daha çok ağrı var ün aşağı ineyim dedim yürümekte zorlandımidrar rengi değişmişmiydi peki ?
kalabalık olmak çok güzel benim bir görümce var iyiki de var yazları gelirse gelir yoksa hep anamla takılıyorum
istedin mi ... İşten çıkarken haklarını öldürmemeye bak
koku falan yok bende burnum mevsimden donuk kanıyor içinde kuruyor birde göğüslerimi iyice inceleyim ben şu an 4. hafta ya yeni girmiş oluyor varsa tabi belirtilere erken sanırım
kız kim yicek o kadar yumurtayı
Canim herkesn degisik oluyo ama ben hemen anlamistim vucudumu tanidigim icin gogus uclarim asla acimaz benim reglde ama ozman inanilmaz agriyodu ustune yatamiyodum Ama normalde reglden once goguslerm agrir uclari degil.Biliyorum kuzum
bir süre devam edecek sanırım o ağrılar yorma kendini dinlen iyice ....
kilo mu aldınrahata geldin hee yogg sana makarna ... kaç oldun ?
şimdi yokladım sol gögüste daha çok ağrı var ün aşağı ineyim dedim yürümekte zorlandımidrar rengi değişmişmiydi peki ?
kalabalık olmak çok güzel benim bir görümce var iyiki de var yazları gelirse gelir yoksa hep anamla takılıyorum
istedin mi ... İşten çıkarken haklarını öldürmemeye bak
koku falan yok bende burnum mevsimden donuk kanıyor içinde kuruyor birde göğüslerimi iyice inceleyim ben şu an 4. hafta ya yeni girmiş oluyor varsa tabi belirtilere erken sanırım
kız kim yicek o kadar yumurtayı
Amanın bunlar bebıs belırtısıbugün göğüslerim dolgunlşmış normalde çatlamada olur bu belirti ... birde miden çok hassas kokuya bile bulanıyor .. kasıkta batma var arada şiddetleniyor .. birde hasta oldum balgam söküyorum öksürüyorum
teyzen vardı sende mi halen ne güzel ya geçer zaman şimdi sana
Bnmde benzer sekılde olmuştu cnmCanim herkesn degisik oluyo ama ben hemen anlamistim vucudumu tanidigim icin gogus uclarim asla acimaz benim reglde ama ozman inanilmaz agriyodu ustune yatamiyodum Ama normalde reglden once goguslerm agrir uclari degil.
Ucu beyazlamisti birazcik. Ve kalkarken kasigima agri saplaniyodu asiri derecede ve de belim acayipppp agriyodu sandalyede oturamiyodum. Idrarimda biraz koyu ve berrak degildi o suyla alakali oluyo gerci.
peynirli makarnaEkmek arasi makarna
Eveet resmen oturamiyodmBnmde benzer sekılde olmuştu cnm
Belım ozellıkle fena idi
Gömdünmu ayy peynirlide severikpeynirli makarnabıhtııımmmm
he gömdüm yalan yokGömdünmu ayy peynirlide severik
Eveet resmen oturamiyodminsallaah denetim de hamistirrr grubumuz bayram eder
Severinpeynirli makarnabıhtııımmmm
YerimGömdünmu ayy peynirlide severik
Gömerimhe gömdüm yalan yokcorbalar zehir gibi tuzlu köfteler etler kokuyo sebzeler temiz yıkanıyo mu belli değil bi makarna pilav kuru bakliyat yiyebiliym burda
Severin
Gömerim
berbat bir durum birden mi çıkacaksın yoksa haber verip ihbar kullanacak mısın ? aran nasıl patronlar ile ...dün söyledim tamam dedi diğer arkadaşlarınkinide söylüyorum ama ortada gelen giden bişey yok
sen hemen iniyorsun birde yeni alınan kilo hemencecik gidiyor ....Aynen kuzum bel agrisi uzun sürdü biraz56 oldum galiba hemen diyete dönüyorum ve 54 e iniyorum
Aynen canim daha erken belirtiye en erken belirtim kasiklarda batmaydi 5. haftda koku hassasiyeti falan baslamişti 6. haftaya girdigimde ben cok istahsizdim tabi bisey kalmayinca istah geri açıldı
bende evlendikten sonra adet öncesi ağrılar olmaya başladı birde derler ki evlenince geçer yok öyle bir şey geçmiyor katlanıyor resmen .... idrar rengi bayağı değişti gerçi folik asit kullanıyorum bulanıklaştı ph değeri yüksek su içiyorum saka ya da munzur genelde ..... umudum hiç yok kendimi de alıştırmak istemiyorum toplamak zor oluyor sonraCanim herkesn degisik oluyo ama ben hemen anlamistim vucudumu tanidigim icin gogus uclarim asla acimaz benim reglde ama ozman inanilmaz agriyodu ustune yatamiyodum Ama normalde reglden once goguslerm agrir uclari degil.
Ucu beyazlamisti birazcik. Ve kalkarken kasigima agri saplaniyodu asiri derecede ve de belim acayipppp agriyodu sandalyede oturamiyodum. Idrarimda biraz koyu ve berrak degildi o suyla alakali oluyo gerci.
valla umut etmek istemiyorum test gününe çok var normal adetim cuma günüydü aşılamadan ileri atacak bakalımAmanın bunlar bebıs belırtısı
Yoksammm gelıyor muuu
Kan testı yaptır kuzu
aşılama olunca ister istemez acaba diyorum ama olacak gözü ile bakamıyorum kuzum ama inşallah vardır
berbat bir durum birden mi çıkacaksın yoksa haber verip ihbar kullanacak mısın ? aran nasıl patronlar ile ...
sen hemen iniyorsun birde yeni alınan kilo hemencecik gidiyor ....
ben ümitlenmiyorum adet olacak gibi ağrım var dizlerime kadar indi bel ağrım ....
bende evlendikten sonra adet öncesi ağrılar olmaya başladı birde derler ki evlenince geçer yok öyle bir şey geçmiyor katlanıyor resmen .... idrar rengi bayağı değişti gerçi folik asit kullanıyorum bulanıklaştı ph değeri yüksek su içiyorum saka ya da munzur genelde ..... umudum hiç yok kendimi de alıştırmak istemiyorum toplamak zor oluyor sonra
valla umut etmek istemiyorum test gününe çok var normal adetim cuma günüydü aşılamadan ileri atacak bakalım
aşılama olunca ister istemez acaba diyorum ama olacak gözü ile bakamıyorum kuzum ama inşallah vardır
Bütün belirtiler çatlatma ignesinin belirtileri kuzum aynı şeyleri yaşadım hamile gibi oluyorsun bunlara çok takılma gününden önce test yapma ignede hcg hormonu var pozitif çıkar bende kanda pizitif çıktı sonra sıfırlandı çünkü hayal kırıklığı yaşadım gününü bekle adet olmazsan kanda baktır ama erken test yapma yanılırsın benim gibi sonra şokteste 6 gün kaldı ama cuma yaparım belki evde çıkmaz diyorlar ama bakalım sabırsızlanıyorum
sen nasılsın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?