- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.201
Gecmis olsun hasta mi oldun sennnCanim bi gun cok sicakti klima sonuna kadar acmis bizimkiler ondan oldu sanirimballi limonlu zencefilli seyler iciyorum ama fayda etmiyo. Antibiyotik almaliymisim. Serum bile yedim. Ama ben eve donunce antibiyotik almak istiom (
Deneyecegım mutlaka pırasayı çok seviyorum birçok sebze gıbıBende cok seviyorumportakalli pirasa da cok guzel oluyo canim pisalari kes istedigin gibi hakiki zeytinyağinda kavur ölünce biraz pirinc at suyunu koyup bir portakalin suyunu koy icine tuz az karabiber pissin boyle salçasız cok guzel oluyo
Yerım 5 dılım ınce ama çokta acıkmıştım :)) labne az yedım grupcak çok sevıyozkara lahana yemegı
1 kaşıkla kalabiliyorsanızEvet labne severikk1 corba kaşığı labne 30 kalori fazla degil kalorisi
Ben trabzonluyum bol bol yıyorm :)) ama sevmeyebılırsın benım eşim kokusunu bıle sevmıyor pişerken annemde yıyorm genelde acı dıyor tadınaafiyet olsun canım ozaman gayet güzelben kara lahan yemeği hiç yemedim.
1 kaşıkla kalabiliyorsanızne alaaaaaaa afiyet olaa
Valla 6da yedim kaptancım kalorisi düşürmeye başladım sporu artırdım kilo veremiyom o yüzden ögün atladım kuzumBu aksam yemegi umarim saat 4 falan degildir
normal lahanayı severim kabuska yemeğinide severim ama bunu hiç tatmadığım için birşey diyemiyorum:)Ben trabzonluyum bol bol yıyorm :)) ama sevmeyebılırsın benım eşim kokusunu bıle sevmıyor pişerken annemde yıyorm genelde acı dıyor tadına
Duzenlı yemeye başlarsan verırsın bırde spor yapıyorsunValla 6da yedim kaptancım kalorisi düşürmeye başladım sporu artırdım kilo veremiyom o yüzden ögün atladım kuzum
tabii ya ayıpsın geçmez olurmugöz açıp kapayıncaya kadar
hahahah kıyamam ana korkusuKizim sevmese bile gözüne bi bakiyom yiyo cocugum
Eliptik ilk geldi 2dk nefesim kesiliyor sandım çok zorladı beni ama benim hedeflerim ve hayallerim var ya hedefime ulaşılamıyor ya hayallerimden Vaz geçince o yüzden ben kendimi ona inandırdım ve artık 1 saat bana ısın demiyorum yoruluyorum akan tere inanamazsınız başımdan aşa kulaklarıma doluyor bazen diyorum kulaklıklar beni çarpacak o derece ama hayalin varsa hedefe odaklanmalısın hedefim eliptik binerken 60dk görmek ve görmeden inmiyorum 1saati 201caloriKizGulumse24 misafirden duzenli yapamiyorm 10 15 dk da pestilim cikiyo benim aletmi yorucu anlamadim 1 saat ilk zamanda biraz imkansz senin alet dahami az yorucu ben sasirdim salonda hocada 15 dk la baslatmisti merk ettim oda yorucu bi aletti
Hayır pazı gıbı yeşil yapraklı sarmasıda oluyor. Bagırsakları Super çalıştırıyor tam dıyetlık :))normal lahanayı severim kabuska yemeğinide severim ama bunu hiç tatmadığım için birşey diyemiyorum:)
lahana faydalıdır yaa afiyet olsunbirde kara lahana biizm bildiğimiz salataya konanlar değil sanırım karadenizde tarafında var galiba
sen bamyaada mı yemiyontabii ya ayıpsın geçmez olurmu
hahahah kıyamam ana korkusu
Kilo vermen durursa kalori düşürmek sporu artırmak lazımmış kuzucum instegramda araştırdım ben çok takip ettiğim diyet yapanlar var 4ayda 54kilo veren var ya biz napıyozki burdaDuzenlı yemeye başlarsan verırsın bırde spor yapıyorsun
10yaşında cocuklar gibi ne sebze yiyon ne faydalı bişeynapiyim hee napiyimmmmm
Eliptik süper ama karar vermiştim 1saat Öglen 1,saat akşam yapacaktım Vaz geçtim leslie 3mil ve 1saat eliptik yapıcam ve interval cardio yapıcam basen içineliotik yeterli degilmiş bacak çalışmam lazımGulum elıptık ıyı geldı sana degıl mı
Ay sorma karisik oldu evetmenün bir harikaa çok beğendim günün menüsü benceehele spora bittm dibim düştüüü.
bu ne organize bir tablodur :)) harikasınız..
menünüzz biraz karışık bir bir parça yemişssiniz doydunuzmu merak ediyorum. ekmek,krep,börek yerine doyacak kadar güzel yemek yeseydiniz keşke. ama emziren anne menusuymuş özenmeyecek kadar yemek gerekiyor sanırım.
bizde bamye gr la alınır kiloyla ne ettin yaws
afiyet olsun menü harika5 dilim peynir nasıl yedinizzz maşallah size. lahana sarmamı kabuskamı ona göre prinç hesabı yapalım tek tek prinçlerinizi sayalım. birde albneye takıldım çok kalorili
merhaba hoş buldukk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınn neye son 8 gün ay merak ettim
Hadi bakalimm bu hafta tarti nasil mutlu ediyor mu seni:)Eliptik süper ama karar vermiştim 1saat Öglen 1,saat akşam yapacaktım Vaz geçtim leslie 3mil ve 1saat eliptik yapıcam ve interval cardio yapıcam basen içineliotik yeterli degilmiş bacak çalışmam lazım
Sen gittinmi unttum benhee örme gelinliğin üstüne asortik bişi öle değişik
yelekler patikler şallar bu kış şahane kombinler yapcam evde
ben bal kabaklı börek görmüş insanım artık hiç bişeye şaşırmıyorm
hamileyken ellerinden gelse yüne sarıp yatırcaklar anneleri
aslında idareten kllansaydın iyiymiş belki geçerdisırtına krem sürdür beybi hani şu vicks lerden sonra havlu koy sırtına yat biraz terle arkasından bi banyo madem iilaç kullanmıyosn bende care tükenmez
temizlet o zaman bebegiiimmm geçsinn bnm de 3 dişte vardı öyle teke düştü ama o geçmiyo niyeyse
yap tabi canim destekliyorum ondan demedim sadece bu aletlerin gucu degisiyomus kalori yakimi falan oyle okumustum . Insallah hedefine ulasirsinnnn heo beraberEliptik ilk geldi 2dk nefesim kesiliyor sandım çok zorladı beni ama benim hedeflerim ve hayallerim var ya hedefime ulaşılamıyor ya hayallerimden Vaz geçince o yüzden ben kendimi ona inandırdım ve artık 1 saat bana ısın demiyorum yoruluyorum akan tere inanamazsınız başımdan aşa kulaklarıma doluyor bazen diyorum kulaklıklar beni çarpacak o derece ama hayalin varsa hedefe odaklanmalısın hedefim eliptik binerken 60dk görmek ve görmeden inmiyorum 1saati 201calori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?