Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim bi gun cok sicakti klima sonuna kadar acmis bizimkiler ondan oldu sanirim balli limonlu zencefilli seyler iciyorum ama fayda etmiyo. Antibiyotik almaliymisim. Serum bile yedim. Ama ben eve donunce antibiyotik almak istiom (
Gecmis olsun hasta mi oldun sennn

Deneyecegım mutlaka pırasayı çok seviyorum birçok sebze gıbı)

Ben trabzonluyum bol bol yıyorm :)) ama sevmeyebılırsın benım eşim kokusunu bıle sevmıyor pişerken annemde yıyorm genelde acı dıyor tadına
normal lahanayı severim kabuska yemeğinide severim ama bunu hiç tatmadığım için birşey diyemiyorum:)
lahana faydalıdır yaa afiyet olsun birde kara lahana biizm bildiğimiz salataya konanlar değil sanırım karadenizde tarafında var galiba

Eliptik ilk geldi 2dk nefesim kesiliyor sandım çok zorladı beni ama benim hedeflerim ve hayallerim var ya hedefime ulaşılamıyor ya hayallerimden Vaz geçince o yüzden ben kendimi ona inandırdım ve artık 1 saat bana ısın demiyorum yoruluyorum akan tere inanamazsınız başımdan aşa kulaklarıma doluyor bazen diyorum kulaklıklar beni çarpacak o derece ama hayalin varsa hedefe odaklanmalısın hedefim eliptik binerken 60dk görmek ve görmeden inmiyorum 1saati 201calori

Hayır pazı gıbı yeşil yapraklı sarmasıda oluyor. Bagırsakları Super çalıştırıyor tam dıyetlık :))

Duzenlı yemeye başlarsan verırsın bırde spor yapıyorsun
Kilo vermen durursa kalori düşürmek sporu artırmak lazımmış kuzucum instegramda araştırdım ben çok takip ettiğim diyet yapanlar var 4ayda 54kilo veren var ya biz napıyozki burda

Gulum elıptık ıyı geldı sana degıl mı
Eliptik süper ama karar vermiştim 1saat Öglen 1,saat akşam yapacaktım Vaz geçtim leslie 3mil ve 1saat eliptik yapıcam ve interval cardio yapıcam basen içineliotik yeterli degilmiş bacak çalışmam lazım

Ay sorma karisik oldu evet
Bamya yarim kilo alinir bizde de yemeklik
Ancak cok pahali satiyorlar burda ya
Gramla altin gibi puhaha

Sen gittinmi unttum ben
yap tabi canim destekliyorum ondan demedim sadece bu aletlerin gucu degisiyomus kalori yakimi falan oyle okumustum . Insallah hedefine ulasirsinnnn heo beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…