Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizim bura soguk sbah üşüdümde hırka giydim

gelsene pastadan ben yemek istmeiym yaa bascaklar krem şantiyi nasıl yicem orda bilmem
Ayy hani internette kadin damata pasta veriyomus gibi sakaciklar yapmaya çalışırken damat gelinin eline vurup rezil ediyo ya o geldi aklima boyle pis insanlar var

sağol canııımmmm amin inşallahhh

he minnak büyüklerin kızartması yapılıyomş denedin mi hiç bn denemek istiyom bi denk gelirse alcam inşallah bn balayından gelene kadar bitmez
Yoh bizim evde kizartma pismez bazen sapittigimiz zamanlarda olur yalan yoh ama bamyayi da kizartmam yani o hader de degel bamya ye abartma bence balayında da yiyin

sevmem

acıcık kaldı hadi baağaaalım
benden cok sende heyecan var

Burada oyle kisa kollu ben usurum kesin
üşünürrrr anacımda bana şal yaptırdı yumoş yumoş işe gelirken takaydm keşke

Ayy hani internette kadin damata pasta veriyomus gibi sakaciklar yapmaya çalışırken damat gelinin eline vurup rezil ediyo ya o geldi aklima boyle pis insanlar var
ahahahaahh bak yeminle bana öyle bişey olcak gelişine bi çakarım gerisin geri sonra koşarak kaçarım malum yakalarsa hoş şeyler olmaz

Ayy Allah korusun yaa kimselere yasatmasin

Sevsen şaşardım valla yiciksiniz
iyiki benim anam değilsin döve döve yedirirsn valla

he valla heycanlıyım sen gelin olda sonrada ben olacam

Yerım 5 dılım ınce ama çokta acıkmıştım :)) labne az yedım grupcak çok sevıyoz kara lahana yemegı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…