- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.161
Temem sustum
bizim bura sogukOhhhhhhh keyifee bakbende gunesi gordumm kendimi aticam sarjim dolunca
gelseneBende gelecumm yaaneyse gelemem de artik sen kargoyla bi dilim pastami yollarsin
Bamya ye
acıcık kaldı hadi baağaaalımneyse olsn 8 9 farketmez 10 dan düştü
sağol canııımmmmooooo tebrik ederim Allah bir ömür geçim versin mutluluk versin çok mutlu olun inş.
he minnakAhahahhahahhahneyseki minicik kendisi
Burada oyle kisa kollu ben usurum kesinbizim bura soguksbah üşüdümde hırka giydim
gelsenepastadan ben yemek istmeiym yaa bascaklar krem şantiyi nasıl yicem orda bilmem
Ayy hani internette kadin damata pasta veriyomus gibi sakaciklar yapmaya çalışırkenbizim bura soguksbah üşüdümde hırka giydim
gelsenepastadan ben yemek istmeiym yaa bascaklar krem şantiyi nasıl yicem orda bilmem
Yoh bizim evde kizartma pismezsağol canııımmmmamin inşallahhh
he minnakbüyüklerin kızartması yapılıyomş denedin mi hiç bn denemek istiyom bi denk gelirse alcam inşallah bn balayından gelene kadar bitmez
Sevsen şaşardım vallasevmem
acıcık kaldı hadi baağaaalım
benden cok sende heyecan varsevmem
acıcık kaldı hadi baağaaalım
üşünürrrr anacımda bana şal yaptırdı yumoş yumoş işe gelirken takaydm keşkeBurada oyle kisa kollu ben usurum kesin
ahahahaahh bak yeminle bana öyle bişey olcak gelişine bi çakarım gerisin geri sonra koşarak kaçarım malum yakalarsa hoş şeyler olmazAyy hani internette kadin damata pasta veriyomus gibi sakaciklar yapmaya çalışırkendamat gelinin eline vurup rezil ediyo ya o geldi aklima boyle pis insanlar var
Ayy Allah korusun yaabenden cok sende heyecan var
üşünürrrr anacımda bana şal yaptırdı yumoş yumoş işe gelirken takaydm keşke
ahahahaahh bak yeminle bana öyle bişey olcak gelişine bi çakarım gerisin geri sonra koşarak kaçarım malum yakalarsa hoş şeyler olmaz
bak balık gibi ni gizillllllYoh bizim evde kizartma pismezbazen sapittigimiz zamanlarda olur yalan yoh ama bamyayi da kizartmam yani o hader de degel bamya ye abartma bence balayında da yiyin
iyiki benim anam değilsin döve döve yedirirsn vallaSevsen şaşardım vallayiciksiniz
he valla heycanlıyım sen gelin olda sonrada ben olacambenden cok sende heyecan var
üşünürrrr anacımda bana şal yaptırdı yumoş yumoş işe gelirken takaydm keşke
ahahahaahh bak yeminle bana öyle bişey olcak gelişine bi çakarım gerisin geri sonra koşarak kaçarım malum yakalarsa hoş şeyler olmaz
ay amiinnnnAyy Allah korusun yaakimselere yasatmasin
senin düğün hemencik gelir şimdi bnmki pek aheste geldiiyiki benim anam değilsin döve döve yedirirsn valla
he valla heycanlıyım sen gelin olda sonrada ben olacam
senin düğün hemencik gelir şimdi bnmki pek aheste geldi
göz açıp kapayıncaya kadarhe 11 ay hemencecik gelir ya
Kizim sevmese bile gözüne bi bakiyom yiyo cocugumiyiki benim anam değilsin döve döve yedirirsn valla
he valla heycanlıyım sen gelin olda sonrada ben olacam
Ayy guzel gorunuyo kizbak balık gibi ni gizillllll
Töbee ne garip insanlar var yaaay amiinnnn
ama ben öyle he hı diyip etrafa bakmam yani
bi tane de izlemiştim gelin damada yediriyo damat yine kendi yiyo geline yedirmiyo
Yerım 5 dılım ınce ama çokta acıkmıştım :)) labne az yedım grupcak çok sevıyozmenün bir harikaa çok beğendim günün menüsü benceehele spora bittm dibim düştüüü.
bu ne organize bir tablodur :)) harikasınız..
menünüzz biraz karışık bir bir parça yemişssiniz doydunuzmu merak ediyorum. ekmek,krep,börek yerine doyacak kadar güzel yemek yeseydiniz keşke. ama emziren anne menusuymuş özenmeyecek kadar yemek gerekiyor sanırım.
bizde bamye gr la alınır kiloyla ne ettin yaws
afiyet olsun menü harika5 dilim peynir nasıl yedinizzz maşallah size. lahana sarmamı kabuskamı ona göre prinç hesabı yapalım tek tek prinçlerinizi sayalım. birde albneye takıldım çok kalorili
merhaba hoş buldukk
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınn neye son 8 gün ay merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?