- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.181
Evet labne severikkYerım 5 dılım ınce ama çokta acıkmıştım :)) labne az yedım grupcak çok sevıyozkara lahana yemegı
Bakicez bakalmmm ince bisey alrm okadar degl. Orme salmi hic sevmembenden cok sende heyecan var
üşünürrrr anacımda bana şal yaptırdı yumoş yumoş işe gelirken takaydm keşke
ahahahaahh bak yeminle bana öyle bişey olcak gelişine bi çakarım gerisin geri sonra koşarak kaçarım malum yakalarsa hoş şeyler olmaz
Ayy dis agrisi her turlu cok kötü oluyo yaa ben korkuyom discidenDis etim cok kotu oldu bugun. Dun dis ipi yaptm iyice fena oldubirazdan gitcem temizletirim baksinlar kaptinn
Orme şal miBakicez bakalmmm ince bisey alrm okadar degl. Orme salmi hic sevmem
Ay yok artikkbak balık gibi ni gizillllll
Aynen yağlı suzme yoğurt gıbı gelıo banaEvet labne severikk1 corba kaşığı labne 30 kalori fazla degil kalorisi
Canim bi gun cok sicakti klima sonuna kadar acmis bizimkiler ondan oldu sanirimOkadar kotumu olldun yaaa nerde usuttum bu kadarcok gecmis olsun canim oralarda organik faydali saglikli seyler vardir ictinmi biseyler
Sagol lilimmmm ♡Gecmis olsun bebek
Bide ceyizimde orme yelekler vardi 2 tane
Valla hersey üstüste geldi bende anlamadim ben cok kolay hasta oluyorum zatenGeçmiş olsun canım hava değişimi mi sebeb oldu acaba dikkat et
Evet yaaaa hem temizletcektm zaten dis etimde ustune geldi ama ben korkmuyormAyy dis agrisi her turlu cok kötü oluyo yaa ben korkuyom disciden
hee bende tadını bilmiyomda pek güzel duruyoAyy guzel gorunuyo kiz
insanın evlenesi kalmaz öyle bi durumdaTöbee ne garip insanlar var yaaayy ben aglardim
yaa arka taraflar mıDis etim cok kotu oldu bugun. Dun dis ipi yaptm iyice fena oldubirazdan gitcem temizletirim baksinlar kaptinn
Canimm antibiyotik vericek ama ben kullanmak istemiyorum20tl mibizim burda 8tl ydi cok diyip almıyoduk
ayy bu kışlık hazırlıklarbizimde yer göl domates oldu evde
kuzuuuum hava değişimimi yaramadı sana acaba kidoktorun verdiği ilacları kullanıyosn dimi
Evet demistim ya istiyodmm zaten zaman bulamadim ama dunle bugu arka ve alt et agriyo ama temizletince geciyo allahtan.hee bende tadını bilmiyomda pek güzel duruyo
insanın evlenesi kalmaz öyle bi durumda
yaa arka taraflar mıdişin caresi varda bu damak dipler fln agrıdı mı fena oluyogeçmiş olsun kuzu
Bende cok seviyorumAynen yağlı suzme yoğurt gıbı gelıo bana) yogurduda severımm. Portakallı pırasa nasıl. Oluyo
Sende de mi varr kiz nye icmiyosun ilaci ki daha kotu olursun. Bende senede bi kere bronsit oluyorm. Sonuc serumla bitiyoCanimm antibiyotik vericek ama ben kullanmak istemiyorum
Bronşit var bende korkuyom almanyaya donunce birsey yazdiricam doktoruma. Simdilik caylarla pastillerle idare etmeye calisiyorum
Geçmiş olsun daha kotu olmayasın Allah korusun iç ilacını hemencecık geçsinCanim bi gun cok sicakti klima sonuna kadar acmis bizimkiler ondan oldu sanirimballi limonlu zencefilli seyler iciyorum ama fayda etmiyo. Antibiyotik almaliymisim. Serum bile yedim. Ama ben eve donunce antibiyotik almak istiom (
hee örme gelinliğin üstüne asortik bişi öle değişikBakicez bakalmmm ince bisey alrm okadar degl. Orme salmi hic sevmem
yelekler patikler şallar bu kış şahane kombinler yapcam evde
ben bal kabaklı börek görmüş insanım artık hiç bişeye şaşırmıyormAy yok artikkhahahahah
hamileyken ellerinden gelse yüne sarıp yatırcaklar anneleriBide ceyizimde orme yelekler vardi 2 tanehamileyken giyermisim sicacik haahahahahajahahajajahahahaha oylece duruyo ceyiz iste
aslında idareten kllansaydın iyiymiş belki geçerdiCanimm antibiyotik vericek ama ben kullanmak istemiyorum
Bronşit var bende korkuyom almanyaya donunce birsey yazdiricam doktoruma. Simdilik caylarla pastillerle idare etmeye calisiyorum
temizlet o zaman bebegiiimmm geçsinn bnm de 3 dişte vardı öyle teke düştü ama o geçmiyo niyeyseEvet demistim ya istiyodmm zaten zaman bulamadim ama dunle bugu arka ve alt et agriyo ama temizletince geciyo allahtan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?