Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bakicez bakalmmm ince bisey alrm okadar degl. Orme salmi hic sevmem

Okadar kotumu olldun yaaa nerde usuttum bu kadar cok gecmis olsun canim oralarda organik faydali saglikli seyler vardir ictinmi biseyler
Canim bi gun cok sicakti klima sonuna kadar acmis bizimkiler ondan oldu sanirim balli limonlu zencefilli seyler iciyorum ama fayda etmiyo. Antibiyotik almaliymisim. Serum bile yedim. Ama ben eve donunce antibiyotik almak istiom (

Ayy guzel gorunuyo kiz
hee bende tadını bilmiyomda pek güzel duruyo

Töbee ne garip insanlar var yaa ayy ben aglardim
insanın evlenesi kalmaz öyle bi durumda

Dis etim cok kotu oldu bugun. Dun dis ipi yaptm iyice fena oldu birazdan gitcem temizletirim baksinlar kaptinn
yaa arka taraflar mı dişin caresi varda bu damak dipler fln agrıdı mı fena oluyogeçmiş olsun kuzu

20tl mi bizim burda 8tl ydi cok diyip almıyoduk

ayy bu kışlık hazırlıklar bizimde yer göl domates oldu evde

kuzuuuum hava değişimimi yaramadı sana acaba ki doktorun verdiği ilacları kullanıyosn dimi
Canimm antibiyotik vericek ama ben kullanmak istemiyorum
Bronşit var bende korkuyom almanyaya donunce birsey yazdiricam doktoruma. Simdilik caylarla pastillerle idare etmeye calisiyorum

hee bende tadını bilmiyomda pek güzel duruyo

insanın evlenesi kalmaz öyle bi durumda

yaa arka taraflar mı dişin caresi varda bu damak dipler fln agrıdı mı fena oluyogeçmiş olsun kuzu
Evet demistim ya istiyodmm zaten zaman bulamadim ama dunle bugu arka ve alt et agriyo ama temizletince geciyo allahtan.

Aynen yağlı suzme yoğurt gıbı gelıo bana ) yogurduda severımm. Portakallı pırasa nasıl. Oluyo
Bende cok seviyorum portakalli pirasa da cok guzel oluyo canim pisalari kes istedigin gibi hakiki zeytinyağinda kavur ölünce biraz pirinc at suyunu koyup bir portakalin suyunu koy icine tuz az karabiber pissin boyle salçasız cok guzel oluyo

Bronşit var bende korkuyom almanyaya donunce birsey yazdiricam doktoruma. Simdilik caylarla pastillerle idare etmeye calisiyorum
Sende de mi varr kiz nye icmiyosun ilaci ki daha kotu olursun. Bende senede bi kere bronsit oluyorm. Sonuc serumla bitiyo

Canim bi gun cok sicakti klima sonuna kadar acmis bizimkiler ondan oldu sanirim balli limonlu zencefilli seyler iciyorum ama fayda etmiyo. Antibiyotik almaliymisim. Serum bile yedim. Ama ben eve donunce antibiyotik almak istiom (
Geçmiş olsun daha kotu olmayasın Allah korusun iç ilacını hemencecık geçsin

Bakicez bakalmmm ince bisey alrm okadar degl. Orme salmi hic sevmem
hee örme gelinliğin üstüne asortik bişi öle değişik

Orme şal mi yeni gelin kaptinn taksin elleme
yelekler patikler şallar bu kış şahane kombinler yapcam evde

Ay yok artikk hahahahah
ben bal kabaklı börek görmüş insanım artık hiç bişeye şaşırmıyorm

Bide ceyizimde orme yelekler vardi 2 tane hamileyken giyermisim sicacik haahahahahajahahajajahahahaha oylece duruyo ceyiz iste
hamileyken ellerinden gelse yüne sarıp yatırcaklar anneleri

aslında idareten kllansaydın iyiymiş belki geçerdi sırtına krem sürdür beybi hani şu vicks lerden sonra havlu koy sırtına yat biraz terle arkasından bi banyo madem iilaç kullanmıyosn bende care tükenmez

Evet demistim ya istiyodmm zaten zaman bulamadim ama dunle bugu arka ve alt et agriyo ama temizletince geciyo allahtan.
temizlet o zaman bebegiiimmm geçsinn bnm de 3 dişte vardı öyle teke düştü ama o geçmiyo niyeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…