Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahahahah hee bazilari takıyo geligin ustune ya kvden de senin ustune ativersin dugunde bak üşürsün sonra sonbahar gelinisin sen ben senin gelinligini neden gormedim

Hayır pazı gıbı yeşil yapraklı sarmasıda oluyor. Bagırsakları Super çalıştırıyor tam dıyetlık :))
ooyy tam benlikmiş ozaman kabızlık sorunum çok oluyor ((

Ay sorma karisik oldu evet
Bamya yarim kilo alinir bizde de yemeklik
Ancak cok pahali satiyorlar burda ya
Gramla altin gibi puhaha

bamye demişssin kıymetli haha

Sen gittinmi unttum ben
yap tabi canim destekliyorum ondan demedim sadece bu aletlerin gucu degisiyomus kalori yakimi falan oyle okumustum . Insallah hedefine ulasirsinnnn heo beraber
Ayarı var benimkinin önünde kemeri tekerleginde onu sıkınca zor gevşetince kolay kuzum ben orta ayara ayarladım dahada elimi sürmüyorum

Aa patlican tursusu yemedin mi kiz hic benim favorim salatalik ve lahana ama patlicani da yerimmyirim
hiç yemedim şalgamcım var oraya sorayım varsa alıp tadına bakarım

Etli kuru bamya da seven miben bayilaram
bayılırım bu sene 2 yemeklik kuruttum difrize atmaktan kolay oldu .... içine nohut atcan bol ekşili piştikten üstüne sarımsak ezecen kuru nane offf off
Bamya yiyinbamya faydalıdır Kamu spotu
BAMYA CANDIR YEMEYEN PATLICANDIR

heee haftaya pazar
az kalmış düğüne

bak balık gibi ni gizillllll
hiç yemedim tadı nasıldır acaba

Ben trabzonluyum bol bol yıyorm :)) ama sevmeyebılırsın benım eşim kokusunu bıle sevmıyor pişerken annemde yıyorm genelde acı dıyor tadına
kara lahana çok güzel oluyor birde muhlama nı

Valla 6da yedim kaptancım kalorisi düşürmeye başladım sporu artırdım kilo veremiyom o yüzden ögün atladım kuzum
Sporu çoğaltır yemeyi azaltirsan metabolizman zayiflar güçsüz duser ve kastan kilo kaybersin kuzum dikkat et napiyoruz spor oncesi bol proteinli az karbonhidratli bi öğün spor sonrasi protein ve basit seker(az meyve gibi) yiyoruz kaslari besliyoruz

Sen gittinmi unttum ben
yap tabi canim destekliyorum ondan demedim sadece bu aletlerin gucu degisiyomus kalori yakimi falan oyle okumustum . Insallah hedefine ulasirsinnnn heo beraber
gittim ben temizlettim taşları bide damaklarım şişti diye söyledm diş cıkamıyo dedi tuhaf bişey olmş dedi dişci bile anlamadı

Bunun tadi nasil acep ya
hiç denemedm kuzuuu deneyenler güzel diyo

Ayy iyiki almamisim o zaman
20 tl cok fazla

ahahaha valla zora kalınca yiyorum ama oda belli başlıları sevdiklerimde var tabi bi kaç dene taze fasulye bezelye pek severim haşlanmış brokoli
tazefasulyee patatesli olcak yanınada yogurt

Ahahahah hee bazilari takıyo geligin ustune ya kvden de senin ustune ativersin dugunde bak üşürsün sonra sonbahar gelinisin sen ben senin gelinligini neden gormedim
heee yaptırırsa atar üstüme daha ortada şal yok allah tan anam yaptırdı üşürüm ben buz gibi oluyo geceleri bide açık hava mecbur takcam
çünkü süpriz düğün fotolarnı atcam poncike o da size iletcek pazartesi günü düğünden hemen sonra

SONUN DA OKUYABİLDİM HEE AZ KONUŞUN AZCIK
öyle de sıkıcı oluyo ama konussunlar bırahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…