- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.221
Bunun tadi nasil acep yabak balık gibi ni gizillllll
Ayy iyiki almamisim o zaman20tl mibizim burda 8tl ydi cok diyip almıyoduk
ayy bu kışlık hazırlıklarbizimde yer göl domates oldu evde
kuzuuuum hava değişimimi yaramadı sana acaba kidoktorun verdiği ilacları kullanıyosn dimi
Kvdemde bana koymustu örgü sallar neyim bazanin altinda yatiyoBide ceyizimde orme yelekler vardi 2 tanehamileyken giyermisim sicacik haahahahahajahahajajahahahaha oylece duruyo ceyiz iste
Evet yaaaa hem temizletcektm zaten dis etimde ustune geldi ama ben korkmuyorm
10yaşında cocuklar gibi ne sebze yiyon ne faydalı bişeyaskere gitsen cok ac kalırdın coookkk
Bungrupta labne demeyi yasakliyrm yaYerım 5 dılım ınce ama çokta acıkmıştım :)) labne az yedım grupcak çok sevıyozkara lahana yemegı
Ahahahahhee örme gelinliğin üstüne asortik bişi öle değişik
yelekler patikler şallar bu kış şahane kombinler yapcam evde
ben bal kabaklı börek görmüş insanım artık hiç bişeye şaşırmıyorm
hamileyken ellerinden gelse yüne sarıp yatırcaklar anneleri
aslında idareten kllansaydın iyiymiş belki geçerdisırtına krem sürdür beybi hani şu vicks lerden sonra havlu koy sırtına yat biraz terle arkasından bi banyo madem iilaç kullanmıyosn bende care tükenmez
temizlet o zaman bebegiiimmm geçsinn bnm de 3 dişte vardı öyle teke düştü ama o geçmiyo niyeyse
ooyy tam benlikmiş ozaman kabızlık sorunum çok oluyorHayır pazı gıbı yeşil yapraklı sarmasıda oluyor. Bagırsakları Super çalıştırıyor tam dıyetlık :))
Ay sorma karisik oldu evet
Bamya yarim kilo alinir bizde de yemeklik
Ancak cok pahali satiyorlar burda ya
Gramla altin gibi puhaha
Benimde en sevdiğim sebzelerden biridir pirasaDeneyecegım mutlaka pırasayı çok seviyorum birçok sebze gıbı)
Kiz ne kadar yicen dahaafiyet olsun canım ozaman gayet güzelben kara lahan yemeği hiç yemedim.
1 kaşıkla kalabiliyorsanızne alaaaaaaa afiyet olaa
Ayarı var benimkinin önünde kemeri tekerleginde onu sıkınca zor gevşetince kolay kuzum ben orta ayara ayarladım dahada elimi sürmüyorumSen gittinmi unttum ben
yap tabi canim destekliyorum ondan demedim sadece bu aletlerin gucu degisiyomus kalori yakimi falan oyle okumustum . Insallah hedefine ulasirsinnnn heo beraber
hiç yemedim şalgamcım var oraya sorayım varsa alıp tadına bakarımAa patlican tursusu yemedin mi kiz hic benim favorim salatalik ve lahana ama patlicani da yerimmyirim
bayılırım bu sene 2 yemeklik kuruttum difrize atmaktan kolay oldu .... içine nohut atcan bol ekşili piştikten üstüne sarımsak ezecen kuru nane offf offEtli kuru bamya da seven miben bayilaram
BAMYA CANDIR YEMEYEN PATLICANDIRBamya yiyinbamya faydalıdır Kamu spotu
az kalmış düğüneheee haftaya pazar
hiç yemedim tadı nasıldır acababak balık gibi ni gizillllll
kara lahana çok güzel oluyor birde muhlama nıBen trabzonluyum bol bol yıyorm :)) ama sevmeyebılırsın benım eşim kokusunu bıle sevmıyor pişerken annemde yıyorm genelde acı dıyor tadına
Sporu çoğaltır yemeyi azaltirsan metabolizman zayiflar güçsüz duser ve kastan kilo kaybersin kuzum dikkat etValla 6da yedim kaptancım kalorisi düşürmeye başladım sporu artırdım kilo veremiyom o yüzden ögün atladım kuzum
SONUN DA OKUYABİLDİM HEE AZ KONUŞUN AZCIK[/QUOTE
dimi yaa dillerine pardon parmaklarına vurmuş
amanın dövecek beni şimdiKiz ne kadar yicen dahaben yarim kasım yiyom anca kahvaltida diger peynirlerden de yiyom ya
Gorhacah o tabak bitecektabii ya ayıpsın geçmez olurmu
hahahah kıyamam ana korkusu
Bamya yenapiyim hee napiyimmmmm
gittim ben temizlettim taşları bide damaklarım şişti diye söyledm diş cıkamıyo dedi tuhaf bişey olmş dedi dişci bile anlamadıSen gittinmi unttum ben
yap tabi canim destekliyorum ondan demedim sadece bu aletlerin gucu degisiyomus kalori yakimi falan oyle okumustum . Insallah hedefine ulasirsinnnn heo beraber
hiç denemedm kuzuuu deneyenler güzel diyoBunun tadi nasil acep ya
20 tl cok fazlaAyy iyiki almamisim o zaman
tazefasulyee patatesli olcak yanınada yogurtahahaha vallazora kalınca yiyorum ama oda belli başlıları sevdiklerimde var tabi bi kaç dene taze fasulye bezelye pek severim haşlanmış brokoli
heee yaptırırsa atar üstüme daha ortada şal yok allah tan anam yaptırdı üşürüm ben buz gibi oluyo geceleri bide açık hava mecbur takcamAhahahahhee bazilari takıyo geligin ustune ya kvden de senin ustune ativersin dugunde bak üşürsün sonra sonbahar gelinisin sen ben senin gelinligini neden gormedim
öyle de sıkıcı oluyo ama konussunlar bırahhhSONUN DA OKUYABİLDİM HEE AZ KONUŞUN AZCIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?