- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.261
Cnm en ıyı et tok tutarevet çalışıyorum ama buraya bakmaktançalışamıyorum yaaa
çok güzel bir teklif doymam ama ben onla yaaa akşama saldırırım ki sonra
Ben bulamadım kendını anlattıgın mesajıevet çalışıyorum ama buraya bakmaktançalışamıyorum yaaa
çok güzel bir teklif doymam ama ben onla yaaa akşama saldırırım ki sonra
Kuzum senin yaş kac evli msn cocuk var mi çalışıyon mu de hele bilmiyoh hichayaller hayattlar şekerim sulu yemek yapan biryere gideceğimm
He ya
Mantar
Labne
Bamya
Hep sen cıkarıon bunları basımıza
denicem görürsem sözGorhacah o tabak biteceksende gorhacahsin bamya ye
temem efendimBamya ye
Bayadir kendimi övmüyodum rahatladimKuzum senin yaş kac evli msn cocuk var mi çalışıyon mu de hele bilmiyoh hic
Ben 23 yaşındayim 5 yasinda kizim var çalışmıyorum ev hanımıyımKizimi sütten kesince 75 kiloyla diyete basladim 3 sene oldu kilolarimi vereli buralarda takilip kilomu koruyorum normalde 53 kiloyum ama 2 3 kilo aldim bu aralar hemen vercem boyum 165 36 bedenim zayifim bazen 34 de oluyo çünkü ben cok spor yapan bi insanim ağırlık çalışırım ben zayifim ben hee zayifim eyice bi zayıfladim eyuce bi guzel oldum iyi bi insanim ben zayif ve sportif ve iyi
Cok yaraticiyimdir yemek konusundaCok ıyı fıkıroldukca yaratıcı
Gel bana ben yaparam sanadenicem görürsem söz
temem efendim
Ne kadarda mikemmel bi kaptan :)Kuzum senin yaş kac evli msn cocuk var mi çalışıyon mu de hele bilmiyoh hic
Ben 23 yaşındayim 5 yasinda kizim var çalışmıyorum ev hanımıyımKizimi sütten kesince 75 kiloyla diyete basladim 3 sene oldu kilolarimi vereli buralarda takilip kilomu koruyorum normalde 53 kiloyum ama 2 3 kilo aldim bu aralar hemen vercem boyum 165 36 bedenim zayifim bazen 34 de oluyo çünkü ben cok spor yapan bi insanim ağırlık çalışırım ben zayifim ben hee zayifim eyice bi zayıfladim eyuce bi guzel oldum iyi bi insanim ben zayif ve sportif ve iyi
bendeee acıktımacıktım ben yaaaaaaaaaa
ne kadar bamyaDaha oncede bamya konusulmustu
Bende bamya yapmıştım
Karar verdım bamya alıcam bende
Bascam parayı alacam
onu da denerim çok övdünBamyayla tursu yiyin
Ahahhahahahhahahajajahajhah gahgahgahgahgahh
özellikle büyükleri alıp dene dicimde çok para ya bamya seneye pahçeme ekecemtadını deneyip size bildiricem ilk fırsatta ama büyük bamya bulursam küçükleri riske atamam
bn bildirimlere bakıyom alıntı etiket yoksa son sayfaya geçiyom cok olunca
pidepide yenirmikiöğlen diyetteyim ben ya ne pidesi kök yee::)
ızgara yiyeyim ben bari
ne var acaba yemektebendeeeeşimdi gidiyorum yemeğe
ay paatatesli yapmıyoh bizgittim ben temizlettim taşları bide damaklarım şişti diye söyledm diş cıkamıyo dedi tuhaf bişey olmş dedi dişci bile anlamadı
hiç denemedm kuzuuu deneyenler güzel diyo
20 tl cok fazla
tazefasulyee patatesli olcak yanınada yogurt
heee yaptırırsa atar üstüme daha ortada şal yok allah tan anam yaptırdı üşürüm ben buz gibi oluyo geceleri bide açık hava mecbur takcam
çünkü süprizdüğün fotolarnı atcam poncike o da size iletcek pazartesi günü düğünden hemen sonra
öyle de sıkıcı oluyo ama konussunlar bırahhh
bamya için yatıya bile kalırımGel bana ben yaparam sanabamyaaağ
Bebegım yuklen valla ben hemen gaza gelıyrmİyi oluyo hepsi faydali seyler yarin karnabahara yuklenecem
20 tl cnmbendeee acıktım
ne kadar bamya
onu da denerim çok övdün
özellikle büyükleri alıp dene dicimde çok para ya bamya seneye pahçeme ekecem
pideşakacı seni
ızgara salata ayran ama tavuk yeme kesinlikle oğluna da yedirme hormonlu çünkümmm balık et tüket
ne var acaba yemekte
Faydali seyleri sokalim aklimiza valla bence ise yariyo burda konusulunca insanin cani çekiyoBebegım yuklen valla ben hemen gaza gelıyrm
Bu arada sen ne kadar kucuk anne olmussun kıyamam
Kucucukmussun yaa
İyi tuttu bu her gune bi sebze bulmam lazimonu da denerim çok övdün
Ahahahhaha bamyaaaaağay paatatesli yapmıyoh bizhiç yemedim de nasıl ki zeytinyağlı yapıyok
bamya için yatıya bile kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?