Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum keske cornflakes yerine yulaf alsaydin baya tok tutardi seni bu hazir gevrekler sekerli oluyo ama menun cok guzel begendim aksam yemegini az da olsa ye hep canim kesme tamamen

Cnm ana okulu saatlerı nasıl
Öğlenci oldu ama tam okul saatlerini bilmiyorum daha esim telefon edip ogretmen geldi mi diye soruyo saatini de sor diyom hep unutuyo cuma ara demis müdür yarin aradığında soracak saatleri pazartesi baslicaz heycanliyiz

65 kilo ile 36 beden cnm
Cok teşekkür ederım
Senın oğluş Anaokulına mı gıdıyor
ne güzel bir hedefmiş. ben 36 beden olamam kemikliyim çünkü neyaprsam yapim olmuyor.
oğlum anaokuluna gidiyor 2 hafta çok zorladı bizi bugun ilk defa istekli gitti gnüm güzel geçiyor o yüzden

evet 60 kimse yakıştırmasada bana ben seviyorum:)
amin hepimizin evladını Allah bağışlasın inş.
ilk defamı gidecek okula ilk haftalar biraz zor oluyor ama alışıyorlarr anne baba olarak biraz bağırınıza taş basacaksınız çünkü çok zorluyorlar şanslarını sonra yavaştan alışıyorlar onlarda.
kaybın için üzüldüm ama beni böyle durumlar daha umutlandırıyor demekki olma ihtimali çok yüksek önümüzdeki ay olur inş. Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar sağlıklı sıhatlı evlatlar versin.

Bana da 53 ü kimse yakıştırmiyo cok zayif diyo ama ben seviyorum bide cılız bi vucudum yok yakisiyo bence hangi kiloda mutluysak oraya geliriz inşallah saol canim inşallah Rabbim isteyen herkese saglikli sıhhatli hayirli evlat nasip etsin

Öğlenci oldu ama tam okul saatlerini bilmiyorum daha esim telefon edip ogretmen geldi mi diye soruyo saatini de sor diyom hep unutuyo cuma ara demis müdür yarin aradığında soracak saatleri pazartesi baslicaz heycanliyiz
Hayırlı olsun cnm
Bende krese verıcem galiba
Hıc bılgı sahıbı degılım
Korkuyrm
Ocak subat gıbı verırız

İlk gitmeden cok hevesliydi ama bu aralar seni ozlersem napicam demeye basladi bende olsun kizim bende islerimi halletcem sen gelene kadar sonra ikimiz vakit geciricez falan diyorum bakalim neler yasicaz

Daha önce krese falan gıtmesı galıba
Keske bızde gıdebılsek :) onların yerınde olsak:)
Cnm bnmde tam 36 olmam ıcın 55 kılo olmam lazım
Oda cagla sıkel gıbı oluyo cırkın oluyrm
36 kalıbına gore bazı seylerde oluyor
Sende bnm gıbısın demek
Uzun yapılı

Hayırlı olsun cnm
Bende krese verıcem galiba
Hıc bılgı sahıbı degılım
Korkuyrm
Ocak subat gıbı verırız
Saol canim bende kreşe vermeyi istemistim ama maddi olarak ayarlayamamiştik bence yerini guzel araştirdiktan guvendikten sonra iyi olur cocuk icin sosyalleşir guzel vakit gecirir

Saol canim bende kreşe vermeyi istemistim ama maddi olarak ayarlayamamiştik bence yerini guzel araştirdiktan guvendikten sonra iyi olur cocuk icin sosyalleşir guzel vakit gecirir
Aslında maddi olarak bızıde zorlayacak
Annem ıkı cocuga zor bakacak gıbı
Oglum benı kıskanmıyor ama ananesını kıskanıyor kadın zor bakıyor bebıse
Krese mecbur kaldık gıbı
Sen hamıleyken anaokulda olması ıyı olur ya senın ıcınde
Dınlenırsın
Oda kalıtelı zaman gecırır

Ayyy ananeyi kiskaniyoo demek benim kizda beni acayip kıskanıyo ve cok düşkün ama iyi olacak aynen hem ben rahatlicam hemde kizim cok sıkılıyo o da guzel vakit gecirecek senin ogluşuna da iyi olur hem eglenir hemde anane minise rahat bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…