- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.301
Zayifim dicen zayif olacanÇok guldum şişmanım ben şişman şişman
güncel kilon kac ona göreTebrik itsene nasil zayıflamışımövsene acik
Kuzum keske cornflakes yerine yulaf alsaydin baya tok tutardi seni bu hazir gevrekler sekerli oluyokızlar yedim yemeğimi geldim menümü yazayım size sonra işlerime döneyim arada bakarım ama çok kaynatmayın ne olur okumak zor oluyor
sabah
1 çorba kasesi cornflakes kuru üzüm ve badem attım içine
öğlen
1 kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1 karnıyarık (kızartma değil közlenmiş)
salata ve turşu (okadar çok turşu dedinizki:)
akşam
1 tabak kadar tavuk (haşlanıp sotelenmiş)
zamanla hedefimde akşam yemeğini kesmek var akşamı kesersem güzel veriyorum ben kilo
Dün cok yedim bi tartildim 58güncel kilon kac ona göre
Ya hep ya hiç bilmez msnUcundan kıyısından birazcıkta bizi öveydin iyiydi
Öleek bizzzzz
Öğlenci oldu ama tam okul saatlerini bilmiyorum daha esim telefon edip ogretmen geldi mi diye soruyo saatini de sor diyom hep unutuyoCnm ana okulu saatlerı nasıl
ne güzel bir hedefmiş. ben 36 beden olamam kemikliyim çünkü neyaprsam yapim olmuyor.65 kilo ile 36 beden cnm
Cok teşekkür ederım
Senın oğluş Anaokulına mı gıdıyor
evet 60 kimse yakıştırmasada bana ben seviyorum:)Memnun oldum canimmohh masallah boy varmis sende 60 da baya zayif olursun Allah bağışlasın ogluşunu da benim kızım da anaokuluna basladi ama ogretmeni iki hafta gelmedigi icin bu pazartesi götürücez inşallah sorun cikarmadan durur bende gecen hafta düşük yaptim inşallah Rabbim bi daha nasip ederse ikinci bebis bizde istiyoruz
Dur yeni evlenecekleri de bekliyek beraber dogurak hamile topigine ceviririk burayiHepimiz ikinci doğuracazzz ama önce kilo verek sonra benden önce dogurmayın beni bekleyin bende sizin gibi zayıflim beraber dogurak
Bana da 53 ü kimse yakıştırmiyo cok zayif diyo ama ben seviyorum bide cılız bi vucudum yok yakisiyo bence hangi kiloda mutluysak oraya geliriz inşallahne güzel bir hedefmiş. ben 36 beden olamam kemikliyim çünkü neyaprsam yapim olmuyor.
oğlum anaokuluna gidiyor 2 hafta çok zorladı bizi bugun ilk defa istekli gitti gnüm güzel geçiyor o yüzden
evet 60 kimse yakıştırmasada bana ben seviyorum:)
amin hepimizin evladını Allah bağışlasın inş.
ilk defamı gidecek okula ilk haftalar biraz zor oluyor ama alışıyorlarr anne baba olarak biraz bağırınıza taş basacaksınız çünkü çok zorluyorlar şanslarını sonra yavaştan alışıyorlar onlarda.
kaybın için üzüldümama beni böyle durumlar daha umutlandırıyor demekki olma ihtimali çok yüksek önümüzdeki ay olur inş. Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar sağlıklı sıhatlı evlatlar versin.
Hayırlı olsun cnmÖğlenci oldu ama tam okul saatlerini bilmiyorum daha esim telefon edip ogretmen geldi mi diye soruyo saatini de sor diyom hep unutuyocuma ara demis müdür yarin aradığında soracak saatleri pazartesi baslicaz heycanliyiz
İlk gitmeden cok hevesliydi ama bu aralar seni ozlersem napicam demeye basladi bende olsun kizim bende islerimi halletcem sen gelene kadar sonra ikimiz vakit geciricez falan diyorum bakalim neler yasicazne güzel bir hedefmiş. ben 36 beden olamam kemikliyim çünkü neyaprsam yapim olmuyor.
oğlum anaokuluna gidiyor 2 hafta çok zorladı bizi bugun ilk defa istekli gitti gnüm güzel geçiyor o yüzden
ilk defamı gidecek okula ilk haftalar biraz zor oluyor ama alışıyorlarr anne baba olarak biraz bağırınıza taş basacaksınız çünkü çok zorluyorlar şanslarını sonra yavaştan alışıyorlar onlarda.
kaybın için üzüldümama beni böyle durumlar daha umutlandırıyor demekki olma ihtimali çok yüksek önümüzdeki ay olur inş. Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar sağlıklı sıhatlı evlatlar versin.
Daha önce krese falan gıtmesı galıbane güzel bir hedefmiş. ben 36 beden olamam kemikliyim çünkü neyaprsam yapim olmuyor.
Saol canim bende kreşe vermeyi istemistim ama maddi olarak ayarlayamamiştik bence yerini guzel araştirdiktan guvendikten sonra iyi olur cocuk icin sosyalleşir guzel vakit gecirirHayırlı olsun cnm
Bende krese verıcem galiba
Hıc bılgı sahıbı degılım
Korkuyrm
Ocak subat gıbı verırız
Aslında maddi olarak bızıde zorlayacakSaol canim bende kreşe vermeyi istemistim ama maddi olarak ayarlayamamiştik bence yerini guzel araştirdiktan guvendikten sonra iyi olur cocuk icin sosyalleşir guzel vakit gecirir
kaçDün cok yedim bi tartildim 58ayy ben sok ay bennn öl sabah 56 çıktım gaz var gaz ahahahhahahahhahahajah uff şiştim ben yaa 56 ne demek övmeyin dövün beni
Ayyy ananeyi kiskaniyoo demek benim kizda beni acayip kıskanıyoAslında maddi olarak bızıde zorlayacak
Annem ıkı cocuga zor bakacak gıbı
Oglum benı kıskanmıyor ama ananesını kıskanıyorkadın zor bakıyor bebıse
Krese mecbur kaldık gıbı
Sen hamıleyken anaokulda olması ıyı olur ya senın ıcınde
Dınlenırsın
Oda kalıtelı zaman gecırır
Ayy gecmis olsun canim yaa tam hastalik havalari bende kormuyom kiz hastalanacak diyeBüyük oglum ateslendı hastalıktan kurtaramacagız bız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?