Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çocuklar bazen difrizin üçlü prizine tabletlerini takıyorlar gidip gelip kontrol ediyorum difrize çalışıyo mu diye ben babanın yerinde olaydım topuklarım popoma vurarak kaçardım allahım düşünemiyom bile o kadar emek çöpe

Cnm en ıyı et tok tutar
Corba
Salata
Yoğurt
Et olsun
Kofte ya da
öyle yapayım şekerimm fotomu eklesemmkiD

Ben bulamadım kendını anlattıgın mesajı
Banada anlatır mısın kendını :)
Boyun uzun bılıyrm
Boyuna gore cok fazla degıl aslında
anatırım tebeeee toplu cevap yazıcam

ay çok pissin yaaa ayy çok fenaaa sinirsin yaaa çok gaza getirdin ama yaaa aman öğlen yemeğide neymiş yemeyim ben yaaa hem bebik ypamış hemde 34 bedene düşmüş pis olduğunu söylemişmiydim gıcıkda diyeiblirmiyim.
kuzucuğunuu öp benim için .

bendeee acıktım
pide şakacı seni
ızgara salata ayran ama tavuk yeme kesinlikle oğluna da yedirme hormonlu çünkümmm balık et tüket

tavukla arama mesafe koydum çok severim kendileriinii kasaba 3 adet köy tavugu sipariş ettim onu yiyebilirim dim
Ben gidiyom kizlar biraz evi toparlayim gelirim yine
spor yap sen spor evi toplarkende tempolu topluyorsunudr eminim ben yaa bir iki bir ikii

Bizede ısmarlarsan yiye bilirsin neden olmasınki demi gızlaaaa görmedik duymadık bilmikkkkkk

yerizz yaa ayıp ettin yaaaa adres ver hemen gönderem
Ben burda atın arpa yemesi gibi almış önüme yulaf ezmesi yiyorum sen gelmiş pide diyosun
hemen sukoyuveridn beeeeyaaa

ismim ilknur kızlar 35 yaşındayım evliyim bir oğlum var 5 yaşında onu okul krizleriyle 2 haftadır cebelleşiyorduk. size resmii atarım bir ara kuzucuğumun.
Mali müşavirim çalışıyorum.
174 boyum var
70 kg dayım. hedefim 60 kg ama ilk hedefim 65 kg.
bugun sabah itibariyle dikkate başladım. çayımın şekerinden vazgeçemiyorum.

ömrümde ilk defa 70 kg oldum (hamileliği saymıyorumki doğumdan sonra bile 66 idim)
2. bir bebiş istiyordum ama nasip olmuyor biraz vageçtim gibi. kendimi bu sürede yemeye verdim sanırım yemek yemek beni mutlu ediyordu. yıllar önce yine bu gruptaydım 59,5 kg kadar düşmüştüm yine öyle olmak istiyorum ben yaaa
başka atladığım ne varr

Aa SchonerDuft de malı musavırlkk sınavına gırecektı
Sana 60 baya cıtır olur
Bende 33 yasında bankada yonetıcıyım
Kasımda 3 yasında olacak ve 3,5 aylık ıkı oglum var
Yırmı gun oldu doğum ıznım bıtelı. Yarım gun calısıyrm.
73 ıle hamıle kaldım 93,5 kılo ıle doguma gırdım
76.4 kıloyum hedefım ılk etapta 73
Boyum 180 cm
Temmuzdan berı yanı bebegım kırkı cıktıgından berı burdayım
8,5 kılo verdım grupta

Ay ne guzel yakin mesleklerdegiz. Masallah kuzularina Allah gunlerini gostersin acilarini gostermesin. SchonerDuft in sinava hazirlandigini biliyorum ins gonlune gore olur ve kazanir. Senun boy ve kilonda cok iyi masallah zayiflamana bile geerwk yok aslinda hedefin nedir canim

Evet mısır unu teryağ ve peynır mıhlama:)) kız okdr bamya dedınızkı bende pek duşkum değilim canım çektıı

delii çılgın sezerciğe bağladı :)

Onu da mi yapmadi insan genckene yapar koyar koseye gelinime veririm diye ayy coh merahlandimm
pek düşünelidir

büyükleri bizim burda 4 tl ymiş öle dediydiler alırım hemencik
yemekte ızgara tavuk vardı ama pişmemiş tabisi yiyemedim

aman tanrım didim

Çok guldum şişmanım ben şişman şişman

Kendimi övmeyi pek sevmem ama kacti agzimdan biraz canimmss

kızlar yedim yemeğimi geldim menümü yazayım size sonra işlerime döneyim arada bakarım ama çok kaynatmayın ne olur okumak zor oluyor

sabah
1 çorba kasesi cornflakes kuru üzüm ve badem attım içine

öğlen
1 kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1 karnıyarık (kızartma değil közlenmiş)
salata ve turşu (okadar çok turşu dedinizki:)

akşam
1 tabak kadar tavuk (haşlanıp sotelenmiş)

zamanla hedefimde akşam yemeğini kesmek var akşamı kesersem güzel veriyorum ben kilo

65 kilo ile 36 beden cnm
Cok teşekkür ederım
Senın oğluş Anaokulına mı gıdıyor

Memnun oldum canimm ohh masallah boy varmis sende 60 da baya zayif olursun Allah bağışlasın ogluşunu da benim kızım da anaokuluna basladi ama ogretmeni iki hafta gelmedigi icin bu pazartesi götürücez inşallah sorun cikarmadan durur bende gecen hafta düşük yaptim inşallah Rabbim bi daha nasip ederse ikinci bebis bizde istiyoruz

Ucundan kıyısından birazcıkta bizi öveydin iyiydi
Öleek bizzzzz

Cnm ana okulu saatlerı nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…