- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.281
10 12 tlye aldık bu sene ona bile çok demiştim20 tl cnm
Oha yanı:)
Bizede ısmarlarsan yiye bilirsin neden olmasınki demi gızlaaaa görmedik duymadık bilmikkkkkkpide yenirmikiöğlen diyetteyim ben ya ne pidesi kök yee::)
ızgara yiyeyim ben bari
Ben burda atın arpa yemesi gibi almış önüme yulaf ezmesi yiyorum sen gelmiş pide diyosunpide yenirmikiöğlen diyetteyim ben ya ne pidesi kök yee::)
ızgara yiyeyim ben bari
Çocuklar bazen difrizin üçlü prizine tabletlerini takıyorlar gidip gelip kontrol ediyorum difrize çalışıyo mu diye ben babanın yerinde olaydım topuklarım popoma vurarak kaçardımbamya bamya diyoruzda annem 4 5 yemek difrize atmıştı beraber yeriz diye bir yer evimiz var orya geçtiler 2 3 hafta kalmak için salça konserve falan yapacaz diye babam eve çıkıyor difrizden donmuş su alıyor balığa gidecek diye o sırada difrizi açık bırakıyor felaketi siz düşünün 2 gün eve kimse gitmedi herşey bozulmuş kışlıklardanen zorumuza gidende bamya oldu
öyle yapayım şekerimmCnm en ıyı et tok tutar
Corba
Salata
Yoğurt
Et olsun
Kofte ya da
anatırım tebeeeeBen bulamadım kendını anlattıgın mesajı
Banada anlatır mısın kendını :)
Boyun uzun bılıyrm
Boyuna gore cok fazla degıl aslında
ay çok pissin yaaa ayy çok fenaaa sinirsin yaaa çok gaza getirdin ama yaaa aman öğlen yemeğide neymiş yemeyim ben yaaa hem bebik ypamış hemde 34 bedene düşmüş pis olduğunu söylemişmiydim gıcıkda diyeiblirmiyim.Kuzum senin yaş kac evli msn cocuk var mi çalışıyon mu de hele bilmiyoh hic
Ben 23 yaşındayim 5 yasinda kizim var çalışmıyorum ev hanımıyımKizimi sütten kesince 75 kiloyla diyete basladim 3 sene oldu kilolarimi vereli buralarda takilip kilomu koruyorum normalde 53 kiloyum ama 2 3 kilo aldim bu aralar hemen vercem boyum 165 36 bedenim zayifim bazen 34 de oluyo çünkü ben cok spor yapan bi insanim ağırlık çalışırım ben zayifim ben hee zayifim eyice bi zayıfladim eyuce bi guzel oldum iyi bi insanim ben zayif ve sportif ve iyi
bendeee acıktım
pideşakacı seni
ızgara salata ayran ama tavuk yeme kesinlikle oğluna da yedirme hormonlu çünkümmm balık et tüket
spor yap sen sporBen gidiyom kizlar biraz evi toparlayim gelirim yine
Bizede ısmarlarsan yiye bilirsin neden olmasınki demi gızlaaaa görmedik duymadık bilmikkkkkk
hemen sukoyuveridn beeeeyaaaBen burda atın arpa yemesi gibi almış önüme yulaf ezmesi yiyorum sen gelmiş pide diyosun
Aaismim ilknur kızlar 35 yaşındayım evliyim bir oğlum var 5 yaşında onu okul krizleriyle 2 haftadır cebelleşiyorduk. size resmii atarım bir ara kuzucuğumun.
Mali müşavirim çalışıyorum.
174 boyum var
70 kg dayım. hedefim 60 kg ama ilk hedefim 65 kg.
bugun sabah itibariyle dikkate başladım. çayımın şekerinden vazgeçemiyorum.
ömrümde ilk defa 70 kg oldum (hamileliği saymıyorumki doğumdan sonra bile 66 idim)
2. bir bebiş istiyordum ama nasip olmuyor biraz vageçtim gibi. kendimi bu sürede yemeye verdim sanırım yemek yemek beni mutlu ediyordu. yıllar önce yine bu gruptaydım 59,5 kg kadar düşmüştümyine öyle olmak istiyorum ben yaaa
başka atladığım ne varr
Ay ne guzel yakin mesleklerdegiz. Masallah kuzularina Allah gunlerini gostersin acilarini gostermesin.AaSchonerDuft de malı musavırlkk sınavına gırecektı
Sana 60 baya cıtır olur
Bende 33 yasında bankada yonetıcıyım
Kasımda 3 yasında olacak ve 3,5 aylık ıkı oglum var
Yırmı gun oldu doğum ıznım bıtelı. Yarım gun calısıyrm.
73 ıle hamıle kaldım 93,5 kılo ıle doguma gırdım
76.4 kıloyum hedefım ılk etapta 73
Boyum 180 cm
Temmuzdan berı yanı bebegım kırkı cıktıgından berı burdayım
8,5 kılo verdım grupta
Onlar çok kıloludur ama emınım yeme saatlerı duzenlıdırKilo vermen durursa kalori düşürmek sporu artırmak lazımmış kuzucum instegramda araştırdım ben çok takip ettiğim diyet yapanlar var 4ayda 54kilo veren var ya biz napıyozki burda
Evet mısır unu teryağ ve peynır mıhlama:)) kız okdr bamya dedınızkı bende pek duşkum değilim canım çektııhiç yemedim şalgamcım var oraya sorayım varsa alıp tadına bakarım
bayılırım bu sene 2 yemeklik kuruttum difrize atmaktan kolay oldu .... içine nohut atcan bol ekşili piştikten üstüne sarımsak ezecen kuru nane offf off
BAMYA CANDIR YEMEYEN PATLICANDIR
az kalmış düğüne
hiç yemedim tadı nasıldır acaba
kara lahana çok güzel oluyor birde muhlama nı
delii çılgınsezerciğe bağladı :)
pek düşünelidirOnu da mi yapmadiinsan genckene yapar koyar koseye gelinime veririm diye ayy coh merahlandimm
Kuzum senin yaş kac evli msn cocuk var mi çalışıyon mu de hele bilmiyoh hic
Ben 23 yaşındayim 5 yasinda kizim var çalışmıyorum ev hanımıyımKizimi sütten kesince 75 kiloyla diyete basladim 3 sene oldu kilolarimi vereli buralarda takilip kilomu koruyorum normalde 53 kiloyum ama 2 3 kilo aldim bu aralar hemen vercem boyum 165 36 bedenim zayifim bazen 34 de oluyo çünkü ben cok spor yapan bi insanim ağırlık çalışırım ben zayifim ben hee zayifim eyice bi zayıfladim eyuce bi guzel oldum iyi bi insanim ben zayif ve sportif ve iyi
büyükleri bizim burda 4 tl ymiş öle dediydiler alırım hemencikbendeee acıktım
ne kadar bamya
onu da denerim çok övdün
özellikle büyükleri alıp dene dicimde çok para ya bamya seneye pahçeme ekecem
pideşakacı seni
ızgara salata ayran ama tavuk yeme kesinlikle oğluna da yedirme hormonlu çünkümmm balık et tüket
ne var acaba yemekte
aman tanrım didimbamya bamya diyoruzda annem 4 5 yemek difrize atmıştı beraber yeriz diye bir yer evimiz var orya geçtiler 2 3 hafta kalmak için salça konserve falan yapacaz diye babam eve çıkıyor difrizden donmuş su alıyor balığa gidecek diye o sırada difrizi açık bırakıyor felaketi siz düşünün 2 gün eve kimse gitmedi herşey bozulmuş kışlıklardanen zorumuza gidende bamya oldu
Çok guldum şişmanım ben şişman şişmanKuzum senin yaş kac evli msn cocuk var mi çalışıyon mu de hele bilmiyoh hic
Kendimi övmeyi pek sevmem ama kacti agzimdan birazöyle yapayım şekerimmfotomu eklesemmki D
anatırım tebeeeetoplu cevap yazıcam
ay çok pissin yaaa ayy çok fenaaa sinirsin yaaa çok gaza getirdin ama yaaa aman öğlen yemeğide neymiş yemeyim ben yaaa hem bebik ypamış hemde 34 bedene düşmüş pis olduğunu söylemişmiydim gıcıkda diyeiblirmiyim.
kuzucuğunuu öp benim için .
tavukla arama mesafe koydum çok severim kendileriinii kasaba 3 adet köy tavugu sipariş ettim onu yiyebilirim dim
spor yap sen sporevi toplarkende tempolu topluyorsunudr eminim ben yaa bir iki bir ikii
yerizz yaa ayıp ettin yaaaa adres ver hemen gönderem
hemen sukoyuveridn beeeeyaaa
65 kilo ile 36 beden cnmAy ne guzel yakin mesleklerdegiz. Masallah kuzularina Allah gunlerini gostersin acilarini gostermesin.SchonerDuft in sinava hazirlandigini biliyorum ins gonlune gore olur ve kazanir. Senun boy ve kilonda cok iyi masallah zayiflamana bile geerwk yok aslinda hedefin nedir canim
Memnun oldum canimmismim ilknur kızlar 35 yaşındayım evliyim bir oğlum var 5 yaşında onu okul krizleriyle 2 haftadır cebelleşiyorduk. size resmii atarım bir ara kuzucuğumun.
Mali müşavirim çalışıyorum.
174 boyum var
70 kg dayım. hedefim 60 kg ama ilk hedefim 65 kg.
bugun sabah itibariyle dikkate başladım. çayımın şekerinden vazgeçemiyorum.
ömrümde ilk defa 70 kg oldum (hamileliği saymıyorumki doğumdan sonra bile 66 idim)
2. bir bebiş istiyordum ama nasip olmuyor biraz vageçtim gibi. kendimi bu sürede yemeye verdim sanırım yemek yemek beni mutlu ediyordu. yıllar önce yine bu gruptaydım 59,5 kg kadar düşmüştümyine öyle olmak istiyorum ben yaaa
başka atladığım ne varr
Ucundan kıyısından birazcıkta bizi öveydin iyiydiKuzum senin yaş kac evli msn cocuk var mi çalışıyon mu de hele bilmiyoh hic
Cnm ana okulu saatlerı nasılMemnun oldum canimmohh masallah boy varmis sende 60 da baya zayif olursun Allah bağışlasın ogluşunu da benim kızım da anaokuluna basladi ama ogretmeni iki hafta gelmedigi icin bu pazartesi götürücez inşallah sorun cikarmadan durur bende gecen hafta düşük yaptim inşallah Rabbim bi daha nasip ederse ikinci bebis bizde istiyoruz
Tebrik itsene nasil zayıflamışım
pek düşünelidir
büyükleri bizim burda 4 tl ymiş öle dediydiler alırım hemencik
yemekte ızgara tavuk vardı ama pişmemiş tabisi yiyemedim
aman tanrım didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?