- 16 Ekim 2010
- 1.591
- 193
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #23.401
selam kızlar .....
ya bi ilaç alıyorum yıpranan kaslarımı tamir için ameliyattan sonra ayağımı hissedemeyebilirdim çok şükür hissediyorum ama ayağım buz gibi.....
bugün oğlumun doğum günü,annemler çok şükür umreden geldi ama kayınpederim vefat etmiş eşim apar topar ankaraya gitti....
kızlar ben diyete devam ediyorum ama canım hiçç birşey istemiyor anacığım sabah kahvaltı hazırladı yarım simit peynirli yumurta yedim bir yemek kaşığı başka bişey yemedim pardon bir elma yedim mekkeden gelmiş anacığım başımda pervane allahım analarımıza uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin...
nice yıllara fıstık...Kızlarrrrr kötü haber:Bugün 30 yaşıma girdim.Ve güzel haber:30 yaşıma 10 kg vermiş olarak,hedefime 10 adım yaklaşarak girdim.30 mu,inanasım gelmiyor.Daha kendimi 30 hissemiyorum ben amaaaa
Elimizde bize bahşedilmiş bir hayat var Aslı'cım,daha ne olsundiyetin hayırlı olsun canım
nice mutlu yıllara canım allah sağlık, mutlu, huzur dolu bir ömür versin. bende 29 yaşındayım bak elimde bişey var mıhayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım benim.Gerçekten ben burdan uzak kalırsam,herşey bitecek gibi geliyor.Aklım hep burda ve sizlerde.Bu yolculukta yanımda olduğunuz ve yanınızda olmama imkan tanıdığınız için teşekkürler canlarımnice yıllara fıstık...
ve şunu anladım ki sizden ne kadar uzak kalırsam diyetim o kadar bozuluyor.. ama bu hafta sonu diğer hafta sonlarına göre çok iyi geçti yine deee
Bu aralar bi durgunluk var sanki,bahardandır bahardaaaaaanyav tencere tabak ile ilgili forumlarda kullanıcı üyeler var burda kimse yok giriyorum çıkıyorum kimse yok nerde bu millet .....
Harikasın canım,beraberce aşıcaz bu gidişatı,en büyük hayalim de birgün 14. takım mezunları olarak toplanmak bir yerlerdeselamlar
dünden beri pek kimse uğramamış.
bugün çok yorgunum çok işim vardı.dişçiye de gittim vs.
diyetimi bozmadan devam ediyorum arkadaşlar.diyet konusunda kararlı olduğum zamanlar çok az açlık hissediyorum ve canım bişey çekmiyor.ama niyeti bozduysam canım herşeyi istiyor aynı anda.
yani herşey beyinde başlıyor ve bitiyor.
çok istiyorum hiç 75 kilo olmadım ben şu son 3 senelik diyet maceramda.
hayatımda diyetle 3 sene önce tanıştım.
o zamana kadar kilolarımla yaşayıp gidiyodum bi gün 97 kiloyu görünce kendimi çok fena hissettim.çünkü asla tartılmazdım ben.
neyse hepinize booooooooooool diyetler:79:
Kar mıselam kızlarr yarım yamalakda olsa isveç diyetine başladım
sabah:kahve
öğle:haşlama ıspanak 1,5 haşlanmış yumurta 1 domates
akşam:menüye göre biftek yemem gerekiodu ama onun yerine 2 çorba kaşığı haşlanmış nohut ve 2 kaşık bugur pilavı bol yeşil salata
malatyada kar yağıyo kızlarrr
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım...kızlarrrr biberiye yağını göbüşlere sürüyomuşuz strecleyip yatıyomuşuz incelme sağlıyomuş bideeee gene biberiyeyi kaynatp içincede metabolizma hızlandırıyomuşş...ben bugün başladım sonuçları bildiricimmm...
selamlar
dünden beri pek kimse uğramamış.
bugün çok yorgunum çok işim vardı.dişçiye de gittim vs.
diyetimi bozmadan devam ediyorum arkadaşlar.diyet konusunda kararlı olduğum zamanlar çok az açlık hissediyorum ve canım bişey çekmiyor.ama niyeti bozduysam canım herşeyi istiyor aynı anda.
yani herşey beyinde başlıyor ve bitiyor.
çok istiyorum hiç 75 kilo olmadım ben şu son 3 senelik diyet maceramda.
hayatımda diyetle 3 sene önce tanıştım.
o zamana kadar kilolarımla yaşayıp gidiyodum bi gün 97 kiloyu görünce kendimi çok fena hissettim.çünkü asla tartılmazdım ben.
neyse hepinize booooooooooool diyetler:79:
selam kızlarr yarım yamalakda olsa isveç diyetine başladım
sabah:kahve
öğle:haşlama ıspanak 1,5 haşlanmış yumurta 1 domates
akşam:menüye göre biftek yemem gerekiodu ama onun yerine 2 çorba kaşığı haşlanmış nohut ve 2 kaşık bugur pilavı bol yeşil salata
malatyada kar yağıyo kızlarrr
kızlarrrr biberiye yağını göbüşlere sürüyomuşuz strecleyip yatıyomuşuz incelme sağlıyomuş bideeee gene biberiyeyi kaynatp içincede metabolizma hızlandırıyomuşş...ben bugün başladım sonuçları bildiricimmm...
Esencim yaşantılar farklı olunca listelerde farklı oluyor. ben senin geçen haftaki listeni almıştım ya. hiiiç uygulayamadım.ve maalesef ugün velime davetliydim kadın yemedim diye kırıldı bende börek filan yedim. yarışı şimdiden kaybettiğimi düşünüyorum rakibemm.
Rakibem daha koca bir 4 gün var.Benim tanıdığım Gülçin azim eder ama pes etmez.Benim geçenlerde tarif ettiğim yeşil elmalı çayı salı,çarşamba,perşembe tüketsen bile kafadan 700 kaloriyi gitti say.Eeee bide önümüzdeki 4 gün sebze ağırlıklı ve hatta sebzeleri haşlayarak yersen mümkün değil 1 kilonun gitmemesi.Kaçamak ben de yapıyorum,yoksa hiçbir diyet uzun ömürlü olmazdı,ama birgün 3 dilim börek yiyorsam,ertesi gün ne yesem haşlıyorum,inan ki fazlasıyla telafi ediyor.Pes etmek yok anlaştık mıEsencim yaşantılar farklı olunca listelerde farklı oluyor. ben senin geçen haftaki listeni almıştım ya. hiiiç uygulayamadım.ve maalesef ugün velime davetliydim kadın yemedim diye kırıldı bende börek filan yedim. yarışı şimdiden kaybettiğimi düşünüyorum rakibemm.
selam kızlar sabahtan beri 5-10 kere girdim ama kimse olmayınca bişey yazmakta istemedi canım ....
sabah kahvaltıda klasik diyet kahvaltı
öğlen mercimek çorbası
ara elma
şimdide canım sütlü nescafe istedi onu içicem ama sağlığımda ki gibi azmim yok çünkü yattığım yerden nası lkilo vercem doktoruma göre sadece tuvalet için ayağa kalkmam gerekiyormuş ama ben en az 150 adım atmışımdır ....allahım bir an önce kalkmak istiyorum yatırma rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?