- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.581
Yahu sen duzenli beslenmiyosun ki sasirtasinYa kuzum vücudu şaşırtmak gerek hep 3ana ögün 3ara ögün olmaz bugün hiç acıkmıyorum niye bilmiyorum canım sıkkın ondan olsa gerek
Bencede ya çok az yıyor ıkı keremı ne guzel menu gördüm: )) vucudu hep şaşkınYahu sen duzenli beslenmiyosun ki sasirtasinayrica duzenli beslenenler bile haftada bir sasirtmiyo
Senin zaten duzenli degilki araya biseyler giriyo hep. Oyuzden bu yontem bu sekilde olmaz.
Hahahahaahah hepimiz ayni fikirdeyiz demek ben diyetteyken bile ayda bir falan biri gelince biyere gidersem baya sasiriyodu hatta o zamanlar diyet disi yemek eksi bile yapiyodu gercekten. Ama hergun sasirtmaca olmazBencede ya çok az yıyor ıkı keremı ne guzel menu gördüm: )) vucudu hep şaşkın
Bu arada menun guzel afiyet olsunBencede ya çok az yıyor ıkı keremı ne guzel menu gördüm: )) vucudu hep şaşkın
Sagliksiz menuler listeye girisleri geciktiriyor habern olsunKizarsiniz diye menumu gec saate yaziyorum kiki :))
Sabah yok
Oglen yarim.porsiyon pide ve salgam
Aksam 1 kepce corba 1 Brdak ayran
Ara 1 elma 1 avuc uuzumm
Cok aciktimmm
Boyle menu icin telafimi yapmam lazim onerilerjniz nedir
Seninde az sanki cnmSabah
Bır yumurta
ıkı dılım peynır
Domates salatalk bıber
Az reçel
Bır dılım ekmek
Ara
Uzum
Oğle
Mercimek corba
Salata
Bır dılım ekmek
Akşam
5 kofte
Bır tabak pırasa yemegı
Bır dılım ekmek
Kizz naptin ettin yedin mi pideyiKizarsiniz diye menumu gec saate yaziyorum kiki :))
Sabah yok
Oglen yarim.porsiyon pide ve salgam
Aksam 1 kepce corba 1 Brdak ayran
Ara 1 elma 1 avuc uuzumm
Cok aciktimmm
Boyle menu icin telafimi yapmam lazim onerilerjniz nedir
Kizma kuzummm
Senide yazdım bi kenaraBencede ya çok az yıyor ıkı keremı ne guzel menu gördüm: )) vucudu hep şaşkın
Bu kilolar öyle böyle gidecekYahu sen duzenli beslenmiyosun ki sasirtasinayrica duzenli beslenenler bile haftada bir sasirtmiyo
Senin zaten duzenli degilki araya biseyler giriyo hep. Oyuzden bu yontem bu sekilde olmaz.
3 hafta sonra derseniz demorilize oluyor insan yuh yanii yeni ise baslamada bile deneme.suresi genelde 2 hafta yaaa
ooovvv listelerde hazırlanıyo artık valla cok sanslı kaptanımız***14. TAKİM 537. ETAP***
lilipit (76.4/76.2/0.2 /%0.26)
Blacksee55 (68.9 / / /%)
Gulumse25(92/ / /%)
Nilar(64.6 / / / %)
14. Takim ortalamasi:%
bebeğim evde hasta varken diyet falan düşünemiyo insan bu hafta dikkatin dagılmştr haftaya toparlarsınGunaydin kizlar
Ben 200 gr vermisim. Artik azalmaya basladi iyice
Birazda cocuklarin hastaligiydi oydu buydu ben koyverdim galiba
Isyerinde eski butun kiyafetlerim gayet iyi oluyor
Goreelligimde yaniltiyor beni
Isleri cok siki tutmuyrm sanki
Haftaya daha iyi olmaliyim
demek -1kg***14. TAKİM 537. ETAP***
lilipit (76.4/76.2/0.2 /%0.26)
Blacksee55 (68.9 / / /%)
Gulumse25(92/ 91/ 1.0/%1.08)
Nilar(64.6 / / / %)
Yok kız kofteler buyuktu baya doydum ben ac duramam bılın :)))Seninde az sanki cnm
Olsun cnm baya verdın azalır tabı bak bana bende oyleyım boyuna gore iyisinGunaydin kizlar
Ben 200 gr vermisim. Artik azalmaya basladi iyice
Birazda cocuklarin hastaligiydi oydu buydu ben koyverdim galiba
Isyerinde eski butun kiyafetlerim gayet iyi oluyor
Goreelligimde yaniltiyor beni
Isleri cok siki tutmuyrm sanki
Haftaya daha iyi olmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?