- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.781
öyle planlar bende var doğurup gelme giibiBana emeklilik yok zatin bu gruptan şekerim bu gidişle millet ikinciyi doguracak evlenecekler doguracak onlarda geri gelecek sonra yine hep beraber toplanacaz burda 14.takıma emeklilik yok ben yalnız galmam
hafif olur gızzz dokanmaz niye dokansınYOK BACIM MİDEME DOKUMUR SONRA
YaşasınBÜYÜK BİR YILMAZ MORGÜL HYRANI OLARAKTAN GÜZEL PEK GÜZEL
Bahane bahane bahanehafta sonu kahvaltı m klasiktir. çikolatayla aram yok eve bir kamyon nutella girmiştir 2 kaşık toplamda yememişimdir. şerbetli tatlı severim 1 dilim yesem yeter.
kahvaltda domates salatalık peynir zeyrtin sucuk meyve olur.
akşama kayınvalidedeyiz. gözleme yapacakmış
yaa kızlarr benim cumartesi kayınvalide günüm, pazartesi anne günüm o günlerdee yemekte çok engel olamıyorum çok laf ediyorlar sizin hazırladık yemiyorsunuzz kilon iyi vs... laf etmesinler diye yiyorum ertesi günler telafi yapsam olarmıSekerPancarii
midem ağrıyor dicemO gunlerde miktarlari az tut canim midem agriyo falan de az az ye
Dün oglen pide yeyince bi on yargi olustu tabiamanınn çok varmışş sen grubun demirbaşı olarak kalırsın canım 10 kg da bende varr sana eşlik edecek merak etme.
okadar vahimmi görünüyorum oradan yaaaaa abooooo
nekaa ayıp nekaaa ayıpptartı arşivim çok dermişim ahaha
size misafir olmak istiyorummmmmmmmmmmmmel açması börek cipss patates kızartması çekirdekkk kısır birde baklav aistiyorum
ahanda kalbim kırıldı aşkolsunn zorluklarlaa mücadele etmeye çalışıyorum yardım istiyorum bahane diyor yaaaBahane bahane bahane
Ya bahanelerin olur ya hedeflerin sen erken su koy verdin gıııııı
gündüz hafif tuttun mu pazarda detoks türü cok hafif beslendin mi tamamdır ama sürekli her hafta böyle olcaksa işimiz var demektirmidem ağrıyor dicempuhaha kayınvalidem yatırır beni yatağa gidene kadarrr ne varsa kaynatır yedirir içirir gönderir de getttt zararlı çıkarım. gözlemeee diyom yaaaaa yarınnnn boll haşhaşlı ben bittim ben öldüm de ağlayanım yok
Dün oglen pide yeyince bi on yargi olustu tabi
Yaparimyapmasini da yemesini de coh severim gel
Diyet yapiyom ben manken gibi olacam ana oglun boyle istiyo dicen o zamanmidem ağrıyor dicempuhaha kayınvalidem yatırır beni yatağa gidene kadarrr ne varsa kaynatır yedirir içirir gönderir de getttt zararlı çıkarım. gözlemeee diyom yaaaaa yarınnnn boll haşhaşlı ben bittim ben öldüm de ağlayanım yok
herhafta öyleee vallaaagündüz hafif tuttun mu pazarda detoks türü cok hafif beslendin mi tamamdır ama sürekli her hafta böyle olcaksa işimiz var demektir
Kabil itmembak şimdi şöyle yapakkkk böyle yediğimde değildee cuma günü - olamazsa yediklerimi burnumdan getir olurmu
Biz temizlik bilmiyomusukinternetime kıydım ve telefondan baktm
cok praaatik bi baağyaann bence takdir ettim
Diyet yapiyom ben manken gibi olacam ana oglun boyle istiyo dicen o zamanyani oturup 3 gozleme yicek halin yoh yarim gozleme yiyebilirsin bol salatalik domateslen ona bile izin vermem de hadi alışma evresinde cok zorlamayim ben kaynanamlarda neleri reddettim herkes sinir olurdu bana ama zayiflamak kolay degil
tam kaptansınız haaa bu mide tamam sana ait artık belli oldu.Kabil itmemkaynananda azcik ye ama ona da soyle zayiflicam ben de diyette oldugumu bilsin
Amaaa annende asla kabul etmem annene soyle diyettetim bana gore biseyler yap de
Hihh tamam oldu simditam kaptansınız haaa bu mide tamam sana ait artık belli oldu.
yarım gözlemeee çok ayran ve yeşillik anlaşıldı
ay her hafta mıherhafta öyleee vallaaaanama müdehale edebiliyorumda kayınvalideye olmuyor yedirmeyi içirmeyi pek severler..
her yemek sonrası diyaloğumuz şudur. kayınbabam hanım tatlıyıda getir yiyelim aklımızda kalana kadar midmeizde kalsın der. hadi ilkoşşş yee derrr tamam derim herkes yer ben oyalanırım çocuk peşinde koşarım. birazdan kahveyle yerim derim hııı her seferinde birazdan diyorsun yemiyorsun tamam yazdım tamam tamam der. oyyy bende bir iki çatal yada kaşık neyse alır kocaya satarım. oradan kayınvalidem kızarr sen yemiyorsun oğluma kilo aldırıyorsun deryemeidklerini verme der uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kadın bi kere profesyonel çalışıyo kesin çözüm dök suyu aksın pislikBiz temizlik bilmiyomusuk
tam kaptansınız haaa bu mide tamam sana ait artık belli oldu.
yarım gözlemeee çok ayran ve yeşillik anlaşıldı
Tehlikeli bölge ana evlerihafta sonu kahvaltı m klasiktir. çikolatayla aram yok eve bir kamyon nutella girmiştir 2 kaşık toplamda yememişimdir. şerbetli tatlı severim 1 dilim yesem yeter.
kahvaltda domates salatalık peynir zeyrtin sucuk meyve olur.
akşama kayınvalidedeyiz. gözleme yapacakmış
yaa kızlarr benim cumartesi kayınvalide günüm, pazartesi anne günüm o günlerdee yemekte çok engel olamıyorum çok laf ediyorlar sizin hazırladık yemiyorsunuzz kilon iyi vs... laf etmesinler diye yiyorum ertesi günler telafi yapsam olarmıSekerPancarii
ay her hafta mı
ama böyle diyet olmazmümkün değil ben ayda br kacamak yapardm ona bşile cemkiriyodu kızlar valla cok çekersin diyeyim
güzelce anlatıcaksn ben diyet yapıyorm eger hamur işi tatlı vs varsa bni cagırmayın diceksn et yapsnlar madem o akdar seviyolar yedirmeyi tatlı yerine meyve alsnlar koysnlar önünüze artık bi sekilde hallolsn cünkü her hafta öyle kalorili şeylerle kilo veremezsn bütün haftalık emegin çöp olur kuzu anca sabit kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?