Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bahane bahane bahane
Ya bahanelerin olur ya hedeflerin sen erken su koy verdin gıııııı

O gunlerde miktarlari az tut canim midem agriyo falan de az az ye
midem ağrıyor dicem puhaha kayınvalidem yatırır beni yatağa gidene kadarrr ne varsa kaynatır yedirir içirir gönderir de getttt zararlı çıkarım. gözlemeee diyom yaaaaa yarınnnn boll haşhaşlı ben bittim ben öldüm de ağlayanım yok

Dün oglen pide yeyince bi on yargi olustu tabi
Yaparimyapmasini da yemesini de coh severimgel

gündüz hafif tuttun mu pazarda detoks türü cok hafif beslendin mi tamamdır ama sürekli her hafta böyle olcaksa işimiz var demektir

Diyet yapiyom ben manken gibi olacam ana oglun boyle istiyo dicen o zaman yani oturup 3 gozleme yicek halin yoh yarim gozleme yiyebilirsin bol salatalik domateslenona bile izin vermem de hadi alışma evresinde cok zorlamayim ben kaynanamlarda neleri reddettim herkes sinir olurdu bana ama zayiflamak kolay degil

gündüz hafif tuttun mu pazarda detoks türü cok hafif beslendin mi tamamdır ama sürekli her hafta böyle olcaksa işimiz var demektir
herhafta öyleee vallaaa anama müdehale edebiliyorumda kayınvalideye olmuyor yedirmeyi içirmeyi pek severler..
her yemek sonrası diyaloğumuz şudur. kayınbabam hanım tatlıyıda getir yiyelim aklımızda kalana kadar midmeizde kalsın der. hadi ilkoşşş yee derrr tamam derim herkes yer ben oyalanırım çocuk peşinde koşarım. birazdan kahveyle yerim derim hııı her seferinde birazdan diyorsun yemiyorsun tamam yazdım tamam tamam der. oyyy bende bir iki çatal yada kaşık neyse alır kocaya satarım. oradan kayınvalidem kızarr sen yemiyorsun oğluma kilo aldırıyorsun der yemeidklerini verme der uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr giderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaptinn hazırlıklı ol şekerimm gelecekten karelerrr

bak şimdi şöyle yapakkkk böyle yediğimde değildee cuma günü - olamazsa yediklerimi burnumdan getir olurmu
Kabil itmem kaynananda azcik ye ama ona da soyle zayiflicam ben de diyette oldugumu bilsin
Amaaa annende asla kabul etmem annene soyle diyettetim bana gore biseyler yap de

Kabil itmem kaynananda azcik ye ama ona da soyle zayiflicam ben de diyette oldugumu bilsin
Amaaa annende asla kabul etmem annene soyle diyettetim bana gore biseyler yap de
tam kaptansınız haaa bu mide tamam sana ait artık belli oldu.
yarım gözlemeee çok ayran ve yeşillik anlaşıldı

ay her hafta mı
ama böyle diyet olmaz mümkün değil ben ayda br kacamak yapardm ona bşile cemkiriyodu kızlar valla cok çekersin diyeyim
güzelce anlatıcaksn ben diyet yapıyorm eger hamur işi tatlı vs varsa bni cagırmayın diceksn et yapsnlar madem o akdar seviyolar yedirmeyi tatlı yerine meyve alsnlar koysnlar önünüze artık bi sekilde hallolsn cünkü her hafta öyle kalorili şeylerle kilo veremezsn bütün haftalık emegin çöp olur kuzu anca sabit kalırsın

tam kaptansınız haaa bu mide tamam sana ait artık belli oldu.
yarım gözlemeee çok ayran ve yeşillik anlaşıldı
mihracee sadece okudu bi kulaktan girdi birinden çıktı yarın lop lop götürecek o gözlemeleri yerken aklına biz gelelim emiii gız yime yime ben onların tadını biliyom de yime yarımda yesen aynı tat 3tane yesen de aynı tat valla bak

Tehlikeli bölge ana evleri gündüz ona göre ayarla kendini akşamda pilav ekmek yeme oldu bitti

geçen hafta kuru fasuulye pilav puding, ondan önceki hafta karnıyarık pilav ıslak kekti, ondna önceki hafta gönen mantısı çorba turşuydu, helvayddıı, ondan önceki hafta tandır pilav irmik tatlısıydı dahadaaa gidebilirim. haftaya balık istedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…