- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.741
Maşallahhhhhhhh benide sakın unutma tammııııunutulmazzzz gelen giden herkesler aklımdadır buraya girdiğimden beri
mesela bir @Moonlii miz var bi zamanlar listeye gelcem diyen ama artık takıma bile ugramayan
2 dilim tambugday ekmegine dometes peynirden bahsediyoz ama unutmaben size bundna sonr amenülerimi resimleyeyeyim
pazartesi sandviç yiyeceğimyasaşın aradamı peki hergüny esem olarmı
2 dilim tambugday ekmegine dometes peynirden bahsediyoz ama unutmayarim ekmaa yarıp domates peynir koyma
korktm su an yaa nasıl bieşyle gelcen cok merak ediyormben size bundna sonr amenülerimi resimleyeyeyim
tabikide unutmam bebegiiimmm ayıpsınMaşallahhhhhhhh benide sakın unutma tammıııı
ahahahah ekmak arası böreeekk2 dilim tambugday ekmegine dometes peynirden bahsediyoz ama unutmayarim ekmaa yarıp domates peynir koyma
2 ayda 9 kilo cok iyiGızlaaaa diyete başlayalı 63gün oldu ve toplamda 9kilo gitti
ıyykk bayat espiriler hava da uçuşuyorpideden cok cokdaha iyiarda sandviç yapabilirsn kendine evden bakkk sabah kahvaltıları için iş yerinde yersn uykn acılmadan canın istemiyodr belki
Laf atmayın Turabi'ye, verir size kurabiye
hee sana veren mi bi lokmacıkıyykk bayat espiriler hava da uçuşuyor
Bu esprinin ustune espiri yapmam yakışık almazpideden cok cokdaha iyiarda sandviç yapabilirsn kendine evden bakkk sabah kahvaltıları için iş yerinde yersn uykn acılmadan canın istemiyodr belki
Laf atmayın Turabi'ye, verir size kurabiye
Hee kışın belki corba bide
yaşasın tek çeşit yemek. tavuk hastasıyım ben yaaa hergün yerim olsaaabenim yerimede yeee
Bence cornflakesden cok daha iyi olur kuzum miss gibi ekmek peynir yesilliklerde koyarsin cayla nefis olur arada iki dilim tambugdaya peyaz peynirli tost da yapabilirsinben size bundna sonr amenülerimi resimleyeyeyim
2 dilim tambugday ekmegine dometes peynirden bahsediyoz ama unutmayarim ekmaa yarıp domates peynir koyma
tebrik tebrik harikasınnnnnnnn:Gızlaaaa diyete başlayalı 63gün oldu ve toplamda 9kilo gitti
ay korkmaaa acı olmayacakk kokrma korkmaaakorktm su an yaa nasıl bieşyle gelcen cok merak ediyorm
tam tencere kapak ilişkisi süper ama birbirinizinde aklını çeliyorsunuz sanki.ama diyet tek iyi olmuyor gerçektenHee kışın belki corba bideesim de dikkat ediyo kilosuna biz kilo korucaz ömür boyu o yuzden beraber dikkat ediyoz hep saglikli beslenip arada kötü seyler yiyoh yoksa hayat gecmez bak bir haftadir hep cok ve sagliksiz yiyoh 2 ser kilo aldik ikimizde Allah tan ikimizde boyleyik ya ben alsam esim almasaydi o zaman napardim
insan bunu baştan söyler dimi yaaaa Allahım pazartesi olsunn biran önceBence cornflakesden cok daha iyi olur kuzum miss gibi ekmek peynir yesilliklerde koyarsin cayla nefis olur arada iki dilim tambugdaya peyaz peynirli tost da yapabilirsin
Sen Karadenizli msn kiz ahahahahUyyy baba çıksın hiç sevmiyorum kanat ve incik seviyorum oda fırında kızarmış olcak yoksa tavuğun hiç bi şeklini hiç bi yerini sevmiyorum hele but ıyyy
Hedefe 21kilo kaldı daha çok var gııııpuhahaha sen uno diliminden bahsederken ben tama buğday ama köy ekmeğinin içine sandiviç yapıyormuşum bestami vardı bir zamanlar onun gibi heheh.
hehe gülmek kalori yaktırır bak karnın kasılıyorsaaa gülmekten tamamdır
tebrik tebrik harikasınnnnnnnn:
ay korkmaaa acı olmayacakk kokrma korkmaaa
Hee koca dilimlere koyup iki dilim ekmek yedim dermisinpuhahaha sen uno diliminden bahsederken ben tama buğday ama köy ekmeğinin içine sandiviç yapıyormuşum bestami vardı bir zamanlar onun gibi heheh.
hehe gülmek kalori yaktırır bak karnın kasılıyorsaaa gülmekten tamamdır
tebrik tebrik harikasınnnnnnnn:
ay korkmaaa acı olmayacakk kokrma korkmaaa
Super canimmmGızlaaaa diyete başlayalı 63gün oldu ve toplamda 9kilo gitti
Yohhhh doğuluyummm dadaşım bennSen Karadenizli msn kiz ahahahahayy ben tavugu cok severim kanat yagli geliyo hic almam kanat
BenHee koca dilimlere koyup iki dilim ekmek yedim dermisinsonra da ben niye kilo veremiyom dermişin ahahahabbaba
Ve ikimizde yemek yemeyi ölümüne seviyoztam tencere kapak ilişkisi süper ama birbirinizinde aklını çeliyorsunuz sanki.ama diyet tek iyi olmuyor gerçekten
insan bunu baştan söyler dimi yaaaa Allahım pazartesi olsunn biran önce
Benimkiler guzel dimiıyykk bayat espiriler hava da uçuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?