Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu esprinin ustune espiri yapmam yakışık almaz
heee öleeee ahıllı olll

:

Hedefe 21kilo kaldı daha çok var gıııı
amanınn çok varmışş sen grubun demirbaşı olarak kalırsın canım 10 kg da bende varr sana eşlik edecek merak etme.

Hee koca dilimlere koyup iki dilim ekmek yedim dermisin sonra da ben niye kilo veremiyom dermişin ahahahabbaba
okadar vahimmi görünüyorum oradan yaaaaa abooooo

Ben mihracee ye güvenmiyom o yüzden her cuma tartı resmini istiyom görecemmmmm
Kız sandalyeye oturup ayaklarını tartıya koyma sakın
nekaa ayıp nekaaa ayıpp tartı arşivim çok dermişim ahaha

Ve ikimizde yemek yemeyi ölümüne seviyoz bazen o benimkini bazen ben onunkini çelip kötü seyler yiyoksonra hemen dikkat ediyoz
Haftasonu ne yicen kahvaltida
size misafir olmak istiyorummmmmmmmmmmmm el açması börek cipss patates kızartması çekirdekkk kısır birde baklav aistiyorum

hafta sonu kahvaltı m klasiktir. çikolatayla aram yok eve bir kamyon nutella girmiştir 2 kaşık toplamda yememişimdir. şerbetli tatlı severim 1 dilim yesem yeter.
kahvaltda domates salatalık peynir zeyrtin sucuk meyve olur.
akşama kayınvalidedeyiz. gözleme yapacakmış

yaa kızlarr benim cumartesi kayınvalide günüm, pazartesi anne günüm o günlerdee yemekte çok engel olamıyorum çok laf ediyorlar sizin hazırladık yemiyorsunuzz kilon iyi vs... laf etmesinler diye yiyorum ertesi günler telafi yapsam olarmı SekerPancarii

Bana emeklilik yok zatin bu gruptan şekerim bu gidişle millet ikinciyi doguracak evlenecekler doguracak onlarda geri gelecek sonra yine hep beraber toplanacaz burda 14.takıma emeklilik yok ben yalnız galmam

O gunlerde miktarlari az tut canim midem agriyo falan de az az ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…