- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.761
TebrikkleerrrrGızlaaaa diyete başlayalı 63gün oldu ve toplamda 9kilo gitti
DadasimYohhhh doğuluyummm dadaşım benn
Ama balığı daha çok seviyorum o tarafım Karadenize çekmişSen Karadenizli msn kiz ahahahahayy ben tavugu cok severim kanat yagli geliyo hic almam kanat
Ekimin 30da 85görsem havaya uçarım vallaTebrikkleerrrr
Bidahaki ay 80 lerrr
Gorursunn tabiisiiEkimin 30da 85görsem havaya uçarım valla
Bu esprinin ustune espiri yapmam yakışık almaz
puhahaha sen uno diliminden bahsederken ben tama buğday ama köy ekmeğinin içine sandiviç yapıyormuşum bestami vardı bir zamanlar onun gibi heheh.
hehe gülmek kalori yaktırır bak karnın kasılıyorsaaa gülmekten tamamdır
tebrik tebrik harikasınnnnnnnn:
ay korkmaaa acı olmayacakk kokrma korkmaaa
Ama 6kilo yapıyo veremem o kadar kasımın 20olsun hadiEkimin 30da 85görsem havaya uçarım valla
izleyemiyom yeeeaaaaa
O neydi gıııııı
Ayy suan daha cok gulesim geldi ahahahhahahahizleyemiyom yeeeaaaaaama kesin kötü bişey döverim seni
Temizlik boyle olur bacimO neydi gıııııı
Ben şok Ben iptal
amanınn çok varmışş sen grubun demirbaşı olarak kalırsın canım 10 kg da bende varr sana eşlik edecek merak etme.Hedefe 21kilo kaldı daha çok var gıııı
Hee koca dilimlere koyup iki dilim ekmek yedim dermisinsonra da ben niye kilo veremiyom dermişin ahahahabbaba
nekaa ayıp nekaaa ayıppBenmihracee ye güvenmiyom o yüzden her cuma tartı resmini istiyom görecemmmmm
Kız sandalyeye oturup ayaklarını tartıya koyma sakın
size misafir olmak istiyorummmmmmmmmmmmmVe ikimizde yemek yemeyi ölümüne seviyozbazen o benimkini bazen ben onunkini çelip kötü seyler yiyok sonra hemen dikkat ediyoz
Haftasonu ne yicen kahvaltida
Bugün herkesler formunda maşallah Allah bozmasınAyy suan daha cok gulesim geldi ahahahhahahah
internetime kıydım ve telefondan baktmAyy suan daha cok gulesim geldi ahahahhahahah
YOK BACIM MİDEME DOKUMUR SONRAhee sana veren mi bi lokmacık
BÜYÜK BİR YILMAZ MORGÜL HYRANI OLARAKTAN GÜZEL PEK GÜZELBenimkiler guzel dimi
Bana emeklilik yok zatin bu gruptan şekerim bu gidişle millet ikinciyi doguracak evlenecekler doguracak onlarda geri gelecek sonra yine hep beraber toplanacaz burda 14.takıma emeklilik yok ben yalnız galmamamanınn çok varmışş sen grubun demirbaşı olarak kalırsın canım 10 kg da bende varr sana eşlik edecek merak etme.
okadar vahimmi görünüyorum oradan yaaaaa abooooo
nekaa ayıp nekaaa ayıpptartı arşivim çok dermişim ahaha
size misafir olmak istiyorummmmmmmmmmmmmel açması börek cipss patates kızartması çekirdekkk kısır birde baklav aistiyorum
O gunlerde miktarlari az tut canim midem agriyo falan de az az yehafta sonu kahvaltı m klasiktir. çikolatayla aram yok eve bir kamyon nutella girmiştir 2 kaşık toplamda yememişimdir. şerbetli tatlı severim 1 dilim yesem yeter.
kahvaltda domates salatalık peynir zeyrtin sucuk meyve olur.
akşama kayınvalidedeyiz. gözleme yapacakmış
yaa kızlarr benim cumartesi kayınvalide günüm, pazartesi anne günüm o günlerdee yemekte çok engel olamıyorum çok laf ediyorlar sizin hazırladık yemiyorsunuzz kilon iyi vs... laf etmesinler diye yiyorum ertesi günler telafi yapsam olarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?