- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.801
Dur sözlü espiri kesmedi benihazir msnz
tammamdirrr allah gonlune gore versin.1hafta sonra gelir inş ilaç kullandı gebelik olmazsa guruba katılacak canım
Kuzu ilk temizlikte böyle yaptığını düşünsene evi sular seller götürürmüş eşin akşam eve geliyo hayırdır evi heyelan mı vurdu gııııııkadın bi kere profesyonel çalışıyo kesin çözüm dök suyu aksın pislik
mihracee sadece okudu bi kulaktan girdi birinden çıktı yarın lop lop götürecek o gözlemeleri yerken aklına biz gelelim emiii gız yime yime ben onların tadını biliyom de yime yarımda yesen aynı tat 3tane yesen de aynı tat valla bak
kaçış yok emii ..hafif olur gızzz dokanmaz niye dokansın
yedikten sonra kussamTehlikeli bölge ana evlerigündüz ona göre ayarla kendini akşamda pilav ekmek yeme oldu bitti
Arkadaşım şubatta 3.takımda yarışmış kuralları biliyo kuzum gebelik için takımdan ayrılmış ama ilaçlar igneler yüzünden 91kiloya çıkmış tekrar başlamak istiyo acemi Dell yani
tammamdirrr allah gonlune gore versin.
Arkadasin gelirse onceden kurallari soyleeeee sonra begenilmezse almazsak küsmesinprofsynel yarismaci olarak hazirla onu
Yiyim de nasıl olursa olsun ama yeterki yiyim tutmayın beniyedikten sonra kussamanoreksiya olurmuyum
Ooo iyi ozamanArkadaşım şubatta 3.takımda yarışmış kuralları biliyo kuzum gebelik için takımdan ayrılmış ama ilaçlar igneler yüzünden 91kiloya çıkmış tekrar başlamak istiyo acemi Dell yani
kaçış yok emii ..hafif olur gızzz dokanmaz niye dokansın
yiyor numarası çek masanın altına atyedikten sonra kussamanoreksiya olurmuyum
geçen hafta kuru fasuulye pilav puding, ondan önceki hafta karnıyarık pilav ıslak kekti, ondna önceki hafta gönen mantısı çorba turşuydu, helvayddıı, ondan önceki hafta tandır pilav irmik tatlısıydı dahadaaa gidebilirim. haftaya balık istedim ama
kızzz yiyeceğim diye yazmıyomm durum izahıı hehe az yicem 3 tane gözleme nereme yicemm çatlar ölürüm el açması börek dersen bak 1 tepisiyi gömebilecek potansiyelim varrr
geçen hafta kuru fasuulye pilav puding, ondan önceki hafta karnıyarık pilav ıslak kekti, ondna önceki hafta gönen mantısı çorba turşuydu, helvayddıı, ondan önceki hafta tandır pilav irmik tatlısıydı dahadaaa gidebilirim. haftaya balık istedim ama
ayyy ne söylenir beee :Kuzu ilk temizlikte böyle yaptığını düşünsene evi sular seller götürürmüş eşin akşam eve geliyo hayırdır evi heyelan mı vurdu gıııııı
kıyamadımkaçış yok emii ..
çekeyim çile mi o zaman
Gelir yakndaaaBuki_89 tatil ne zaman bitiyor özledim seni kız
Kıyama yazık bana
hepte pilav
ayyy ne söylenir beee ::
kıyamadım
haftaya ancakGelir yakndaaa
hafta sonu ne işin vaaarrrrrrben çıkıyorum kızlar kib hftasonu gelemeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?