Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah
Peynirli omlet
Bıraz labne ve reçel
Bır dılım ekmk
Domates salatalk bıber
Ara
Bır dılım t.gogsu tatlısı
Bır mandalına
Uzum
Oğle
Ikı kepçe mercımek
Uç kaşık makrna
Ara
Sutlu kahve
Akşam
Bır tabak patateslı pazı kavurması
Ikı kaşıktaze fasulye

Black gecen cuma da gec bildirim yaptin. Normalde boyle durumlar da ki tavrimi biliyosun. Gecen hafta oldu bu haftada hadi hastasin ama uzgunum birdaha oldugunda disklafiye etmek zorunda kalicam ki normalde iki hafta gormezden gelinmiyor ama senin durumun icin idare ediyoruz.
Lutfen bundan sonrasi icin dikkat et cnm

Naptin sen
Hasta oldugun icin mi boyle
Dr ne dedi
Gecmis olsun

Yaa pardon kuzum @Blacksee55 yi bekleyim derken esim geldi giremedim bi daha da
@Blacksee55 kuzum hastaydin evet ama sabah girmelisin ve en gec oglene kadar bildirimini yapmalisin ben esim gelince giremiyorum ve listemiz kaliyo ve de yüzde kaybediyoruz zaten az kisiyiz senin yuzden de olmayinca iyce düştü yuzde artik 1 den sonra yapilan bildirimleri kabul etmicem

Zayiflik kadar guzel bisey yok yaa ideal kilolarimiza gelip orda kalırız hepimiz insallah pazartesi spora başlıyorum bende bayramdan beri biraktim baslayamadim geri

Menummmm
Sabah yarim dilim tam bugday ekmegi hamburgrr ekmeginin ceyregi kadar oglumdan kalan tost.
1 yumurta 2 catal receldomates salatalik 4 zeytin
Oglen yok
Aksam kayinvalid3m gozleme yapacak ama yemek istemiyorum onun yerine kahvaltilik yerim guncelleyecegimmm aksi birsey olursa.

Günaydınnnnnn hayırlı sabahlar bugün aşure günü ben oruca niyetlendim bugün benim menüm yok
Bugün avm açılışı var murat boz geliyyyyy
Gelin gidahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…