- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.861
Çok az sankı akşama gore karar verırızMenummmm
Sabah yarim dilim tam bugday ekmegi hamburgrr ekmeginin ceyregi kadar oglumdan kalan tost.
1 yumurta 2 catal receldomates salatalik 4 zeytin
Oglen yok
Aksam kayinvalid3m gozleme yapacak ama yemek istemiyorum onun yerine kahvaltilik yerim guncelleyecegimmm aksi birsey olursa.
Benide götürrrrr ben size ayak bagı olmam kafama göre dagılırımmmmmm bahhhh Valla aaaaHe sonraki hafta da balayindayim yine yokumben aslında yoğuuumm
Kolay gelsınnKızlar ben bu hafta sonu yokum haberiniz olaaaa bugün evde temizlik yarın kendi evimde Çeyiz Serme var pazartesi de nikahim var yine yokum cuma da kuaför e gitcem yine yokumhaftaya da zaten düğün
Evet ama sayilmiomus yaa uzuldumMaşallah kuzucum 2kilo 300gr süper tebrik ederim geçmiş olsun bu arada
Tamda cok kilo verdigim haftaBebeğim malesefff bu hafta kacirdin bildirim i
Burasi iyi almanya daha sogukmusNe dedı cnm geçse yaaa.havalarda sogudu artık hastalık bitmez
Kusum antibiyotik vermek istio doktor ama ben yarin donucem pazartesu kendi doktorumdan almak istiyorumNasıl oldun kuzu iyilestin mi geçti mi öksürüğun
Biliyorum kusum tesekkurler kusura bakmayin biliyorsunuz normalde cok giriyorum hic kacirmiyorumBlack gecen cuma da gec bildirim yaptin. Normalde boyle durumlar da ki tavrimi biliyosun. Gecen hafta oldu bu haftada hadi hastasin ama uzgunum birdaha oldugunda disklafiye etmek zorunda kalicam ki normalde iki hafta gormezden gelinmiyor ama senin durumun icin idare ediyoruz.
Lutfen bundan sonrasi icin dikkat et cnm
Sagol canim oksurugum daha kotu oldu antibiyotik almaliymisim. Yemek yiyemedim tum hafta ondan verdim zatenNaptin sen
Hasta oldugun icin mi boyle
Dr ne dedi
Gecmis olsun
Tesekkurler canimSuper vermissin tevbrik ederim
Canim cok ozur dilerim biliyorsun normaldr bendrn yana sorun cikmiyor ve grupta aktif biriyim ama hastaliktan dolayi böyle olduYaa pardon kuzum @Blacksee55 yi bekleyim derken esim geldi giremedim bi daha da
@Blacksee55 kuzum hastaydin evet ama sabah girmelisin ve en gec oglene kadar bildirimini yapmalisin ben esim gelince giremiyorum ve listemiz kaliyo ve de yüzde kaybediyoruz zaten az kisiyiz senin yuzden de olmayinca iyce düştü yuzdeartik 1 den sonra yapilan bildirimleri kabul etmicem
Evet canim zaten hem bunu bildigim icin hemde rahatsiz oldugun icin birsey demedim yoksa biliyosunBiliyorum kusum tesekkurler kusura bakmayin biliyorsunuz normalde cok giriyorum hic kacirmiyorum
Gayet iyi canim oglen biseyler atistir bence aksama cok acıkıp gözün döner yoksaMenummmm
Sabah yarim dilim tam bugday ekmegi hamburgrr ekmeginin ceyregi kadar oglumdan kalan tost.
1 yumurta 2 catal receldomates salatalik 4 zeytin
Oglen yok
Aksam kayinvalid3m gozleme yapacak ama yemek istemiyorum onun yerine kahvaltilik yerim guncelleyecegimmm aksi birsey olursa.
Gidecen mi gizGünaydınnnnnn hayırlı sabahlar bugün aşure günü ben oruca niyetlendim bugün benim menüm yok
Bugün avm açılışı var murat boz geliyyyyy
Gelin gidahhh
Ayyy heycanli bi haftaKızlar ben bu hafta sonu yokum haberiniz olaaaa bugün evde temizlik yarın kendi evimde Çeyiz Serme var pazartesi de nikahim var yine yokum cuma da kuaför e gitcem yine yokumhaftaya da zaten düğün
Sen hic yoğsunnHe sonraki hafta da balayindayim yine yokumben aslında yoğuuumm
Tamam kuzum gecmis olsun tekrardan nasil oldunCanim cok ozur dilerim biliyorsun normaldr bendrn yana sorun cikmiyor ve grupta aktif biriyim ama hastaliktan dolayi böyle oldu
Gelsen ya sende oynarız koparzBenide götürrrrr ben size ayak bagı olmam kafama göre dagılırımmmmmm bahhhh Valla aaaa
3senedir dügün yüzü gördüğüm yohhh
Sağol bebegiiimmKolay gelsınn
Eger yolda dayanbilcek gibiyse alma kuzum kendi doktorunun bakması daha iyi olur ama fenalasma sonra yollardaEvet ama sayilmiomus yaa uzuldum
Tamda cok kilo verdigim hafta((
Burasi iyi almanya daha sogukmusyarin donuyorum nolucak bilmiyorum antibiyotik almaliymisim
Kusum antibiyotik vermek istio doktor ama ben yarin donucem pazartesu kendi doktorumdan almak istiyorum
HEC birakmam merak etme ben poncik e poncik sizeAyyy heycanli bi haftabeni habersiz birakma catlarim men
Dönüşüm muhteşem olacak
Düğün den döner e süper geçisBizim burda hemen dibimizde düğün varbeynim agridi muzik sesinden döner kokiiiyiii guzel kokiyii
Dugunde döner yapiyolar koktu napimGelsen ya sende oynarız koparzpek oynayasim var bnm de bu ara
Sağol bebegiiimm
Eger yolda dayanbilcek gibiyse alma kuzum kendi doktorunun bakması daha iyi olur ama fenalasma sonra yollarda
HEC birakmam merak etme ben poncik e poncik size
Dönüşüm muhteşem olacaktulaaayyy geri geleceeemm
Düğün den döner e süper geçis
Sabah 53.7 çıktım demiş miydim
Bende 55.2Sabah 53.7 çıktım demiş miydim
Keptin 2 hafta yok kısacaHe sonraki hafta da balayindayim yine yokumben aslında yoğuuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?