Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok az sankı akşama gore karar verırız

Maşallah kuzucum 2kilo 300gr süper tebrik ederim geçmiş olsun bu arada
Evet ama sayilmiomus yaa uzuldum
Bebeğim malesefff bu hafta kacirdin bildirim i
Tamda cok kilo verdigim hafta ((
Ne dedı cnm geçse yaaa.havalarda sogudu artık hastalık bitmez
Burasi iyi almanya daha sogukmus yarin donuyorum nolucak bilmiyorum antibiyotik almaliymisim
Nasıl oldun kuzu iyilestin mi geçti mi öksürüğun
Kusum antibiyotik vermek istio doktor ama ben yarin donucem pazartesu kendi doktorumdan almak istiyorum

Biliyorum kusum tesekkurler kusura bakmayin biliyorsunuz normalde cok giriyorum hic kacirmiyorum

Naptin sen
Hasta oldugun icin mi boyle
Dr ne dedi
Gecmis olsun
Sagol canim oksurugum daha kotu oldu antibiyotik almaliymisim. Yemek yiyemedim tum hafta ondan verdim zaten
Super vermissin tevbrik ederim
Tesekkurler canim
Menum uzum ve yogurt corbasi ve ihlamur zencrfil cayi guluyorum ama komik degildi bu hafta valla

Canim cok ozur dilerim biliyorsun normaldr bendrn yana sorun cikmiyor ve grupta aktif biriyim ama hastaliktan dolayi böyle oldu

Gayet iyi canim oglen biseyler atistir bence aksama cok acıkıp gözün döner yoksa yarim veya ceyrek gozleme bol yesillik salatalik domates kahvaltilik yiyebilirsin aksam canim yarin aksam karbonhidrat tuketmez dengelersin

Günaydınnnnnn hayırlı sabahlar bugün aşure günü ben oruca niyetlendim bugün benim menüm yok
Bugün avm açılışı var murat boz geliyyyyy
Gelin gidahhh
Gidecen mi giz resim cekin hic bi ünlünün konserine gitme hayalim olmadi gereksiz geldi hep niyeyse
Allah kabul etsin canim bizlere de dua et oruclu ağzınla

Kızlar ben bu hafta sonu yokum haberiniz olaaaa bugün evde temizlik yarın kendi evimde Çeyiz Serme var pazartesi de nikahim var yine yokum cuma da kuaför e gitcem yine yokum haftaya da zaten düğün
Ayyy heycanli bi hafta beni habersiz birakma catlarim men

Benide götürrrrr ben size ayak bagı olmam kafama göre dagılırımmmmmm bahhhh Valla aaaa
3senedir dügün yüzü gördüğüm yohhh
Gelsen ya sende oynarız koparz pek oynayasim var bnm de bu ara

Sağol bebegiiimm

Eger yolda dayanbilcek gibiyse alma kuzum kendi doktorunun bakması daha iyi olur ama fenalasma sonra yollarda

Ayyy heycanli bi hafta beni habersiz birakma catlarim men
HEC birakmam merak etme ben poncik e poncik size

Sen hic yoğsunn tulaaayyy geriii dön pardon tülay bendim @ParteMoralll
Dönüşüm muhteşem olacak tulaaayyy geri geleceeemm

Bizim burda hemen dibimizde düğün var beynim agridi muzik sesinden döner kokiiiyiii guzel kokiyii
Düğün den döner e süper geçis
Sabah 53.7 çıktım demiş miydim

Dugunde döner yapiyolar koktu napim siz ne veriyonuz dugunde ona gore gelecem ikram onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…