- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.881
Bizde pasta var KP de kurabiye de olsun diyoms ayıp olurmuş ben yiyemicem zaten banAne olmasın dedimDugunde döner yapiyolar koktu napimsiz ne veriyonuz dugunde ona gore gelecem ikram onemli
Ay hadi pazartesiye sende 54 lerdesin inşallah çabuk çabuk iniyor yerlesmedennnBende 55.2500 gr daha gitti şükür Yarabb
Yok kuzu daha çok yorgunluk varKeptin 2 hafta yok kısacaheyecan var mı kız
Gidince çok ararsın deBizde pasta var KP de kurabiye de olsun diyoms ayıp olurmuş ben yiyemicem zaten banAne olmasın dedim
Ay hadi pazartesiye sende 54 lerdesin inşallah çabuk çabuk iniyor yerlesmedennn
Yok kuzu daha çok yorgunluk varuyku yok dinlenmek yok ve bol bol anne kaprisi var her lafıma trip atiyo gelin kaprisi yapamıyorum
Eger izin alabilirsem 2 hafta evde durcm uyurum artık gündüzleriGidince çok ararsın deyumuşar
tatlı yorgunluklar kız düğünden sonra da uyku yogg
Kesin gider butun yorgunlugunu atarsin bide hava sogudu insan hep uyumak istiyorEger izin alabilirsem 2 hafta evde durcm uyurum artık gündüzlerihoşuma gidermis işi birakirmişim bide
Ayy evde oturmak şahaneee cidden ama kendi parani kazanmakta cok güzel keşke evde otururkn para versinlerKesin gider butun yorgunlugunu atarsin bide hava sogudu insan hep uyumak istiyor
O olur bak :))) evde oluncada insanin hep yemek yapip yiyesi geliyorAyy evde oturmak şahaneee cidden ama kendi parani kazanmakta cok güzel keşke evde otururkn para versinler
Yohhhh gitmeycem benGidecen mi gizresim cekin hic bi ünlünün konserine gitme hayalim olmadi gereksiz geldi hep niyeyse
Allah kabul etsin canim bizlere de dua et oruclu ağzınla
Yohhhh gitmeycem benGidecen mi gizresim cekin hic bi ünlünün konserine gitme hayalim olmadi gereksiz geldi hep niyeyse
Lennnnnn bi zamanlar benden iki tane siz çıkıyormuşya vay be cebimden biBizde pasta var KP de kurabiye de olsun diyoms ayıp olurmuş ben yiyemicem zaten banAne olmasın dedim
Ay hadi pazartesiye sende 54 lerdesin inşallah çabuk çabuk iniyor yerlesmedennn
Yok kuzu daha çok yorgunluk varuyku yok dinlenmek yok ve bol bol anne kaprisi var her lafıma trip atiyo gelin kaprisi yapamıyorum
Ay evet ben bugun bütün gün yedim yaa habire bişeyler yiyoz caylaO olur bak :))) evde oluncada insanin hep yemek yapip yiyesi geliyor
Ahahah gel Giz havuza girek mayo neyin leYohhhh gitmeycem benkaptinn le balayına gidecem oraya daha bi heveslendim
Tmm kuzum ederim Rabbim kimin gönlünde ne muradı varsa kabul etsin inşallah amin
Lennnnnn bi zamanlar benden iki tane siz çıkıyormuşya vay be cebimden bikaptinn bide SekerPancarii çıkarırım heytttttt
Ne kilo varmış len bende
Hehe oyle deme ya:) ben ılk evlendığımde tartım yoktu kılo aldgmı farkedıyodum azucuk sıkıyordu herşey. Bı tartı aldım şok 10 kılo almışım yuh dedım bukadar kolaymı :))Lennnnnn bi zamanlar benden iki tane siz çıkıyormuşya vay be cebimden bikaptinn bide SekerPancarii çıkarırım heytttttt
Ne kilo varmış len bende
Canim iyilesiyimde istedigin kadar tokat atabilirsin bana ♡ pazartesi hemen doktora gidicem bana herzamanki haplarimdan versin. Burda sordum vermedilerEvet canim zaten hem bunu bildigim icin hemde rahatsiz oldugun icin birsey demedim yoksa biliyosun
Neyse artik normale donucek sende donuyosn canm saglk olsun bu hafta boyle oldu
Sagol kusum yarin donucem Allahin izniyle pazartesi gemen doktora. Ben yillardir cekiyorum bu öksürüğü vallahi bazen iki yilda bir geliyor ama tam geliyor. 2 saatten fazla uyudugumu hatirlamiyorum. Nisanlimda mahvoldu. O baska hayal ediyorduTamam kuzum gecmis olsun tekrardan nasil oldunturkiyede msn hala
Canim codein diye bi ilac var vermediler yalvardim resmen. O aninda kesiyor. Bildiğin nefesim kesiliyor oksururken anlatamadim derdimi kimseye. Iznimi boyle hayal etmemistim. Bitti diye seviniyorum ilkkezEger yolda dayanbilcek gibiyse alma kuzum kendi doktorunun bakması daha iyi olur ama fenalasma sonra yollarda
Afiyet olsun kuzucum]İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvaltı
1 cay, 5 adet siyah zeytin, salatalik, bir kup keci peyniri , 1 dilim kizarmis ekmek, 3 yesil zeytin, domates yesıl biber kırmızı biber
Ara ogun 10:30
Tarçın serpilmiş nektarın ve ıkı cevız içi
Oglen 12:15
1 porsıyon bezelye yemegı ve ıspanak yemeği
1 dılım ekmek
Dereotlu coban salata
Ara öğün 15:00
Bır adet kuru incir
Aksam 16.15
1 Tabak et sote
4 yk pirinç pilavı
coban salata
Ara ogun 19:00
Bir kase uzum
Notlar: Bebegimi rahatsiz ettigi icin yumurta, et ve sut urunleri tuketmemem gerekiyor
Cuma kilo:76.2
Güncel kilo: 76.2
Haftalık hedef: -700
Hedefe kalan: -700
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Altıncı hafta kilo kaybı: 1000
Yedinci hafta kilo kaybi:700
Sekizinci hafta kilo kaybi:500
Dokuzuncu hafta kilo kaybi:600
Onuncu hafta kilo kaybı:200
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 8700
Ana hedefe kalan:3200"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?