Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün niyetliymişsin allah kabul etsin canım
Allah razı olsun kuzum hatta Ögle namazını kılarken sana yasin okumuştum ve dua etmiştim ama demekki nasip degilmiş üzülmek yok bak ben 3senedir sebep yokken her ay yaşıyorum bu anı napalım demekki var bi vakti zamanı Rabbim büyük verirse şükür vermiyorsa imtihandır yapacak bişey yok canımı içi

Yok kuzum böyle düşünüp te kendini sakın üzme ben yürüyüşe gidiyodum tempolu yürüyordum sabah namazından sonra ve eve gelip mekik çekiyordum diyet yapıyodum hoplayıp zıplıyodum içtiğim ilacın haddi hesabı yoktu ama ögrendim 5haftalık hamileydim kızıma ve dogum yaptım Rabbim ol diyince oluyo inan bana bunların hepsi bahane

Hoşbuldum teşekkür ederim. :)
Gülümseye maşallah, ben onun kg farkını görüpte yazdım zaten,vesile oldu bana. :)
Keşke herkeze vesile ola bilsem ve insanlara bi faydam dokuna bilse bunu canı gönülden çok isterim eskiden yemek için yaşayanlardan biriydim şimdiyse yaşamak için yemek yiyenlerdenim zayıflamak çok güzel ben kendimi sevmeye başladım yaa ben kendime neler etmişim

Böyle akıl vermek kolay oluyor canım belkide ama keşke çok kıpırdanmasaydın. Tutunmaz etmez der annemler hep ama rabbim verdiyse ne yapsanda gitmez sen içini ferah tut.
Olacağı varsa her şekilde olur dedim ama dememek gerekiyormuş

Allah razı olsun canım teşekkür ederim çok yoruldum ilaçlardan iğnelerden tedavilerden gücüm kalmadı bir süre unutayım kilo vereyim dedim olmadı sınavım buymuş demek ki benim de

bende hep öyle düşündüm olacaksa her şekilde olur dedim

hadi bakalim insallahh

Sakin kendini boyle suclama canim lutfenn..
Yok kuzum Manolya Bahcesi bana özel msj attı nasıl kilo verdigimi sordu bende 14grupta yarışmada oldugumu söyledim bende kilo vermek istiyorum diyince davet ettim
he yani baska bir arkdsn gelcek oylemi :)

Ay cnm sen kendini suçlama sakın
Allah nssıp etsıyse her turlu olur
Daha zamsnı varsada pamuklara sarınsan olmazsa olmaz

Isyerınde hızmetlı var bnmle yasıt
Aynı zamanda da evlenmısız
Onunda olmuyordu cocugu
Hamıle oldugunu ogrenımce ne kadar sevındı
Sonra yaktı tabı sıgarasını ve hep ıctı
Hala daha ıcıyor ve dun ogrendıgım aslında hep tahmın ettıgım seyı duydum
4 aylık bebısıne sıddet uyguluyormuş, dr a gıdebılme erdemınde bulunabılmıs cokk sukur
Tedavı gorecek
Bunları duyunca insan kotu oluyor
Konuyla alakasız ama anlatmak istedim
Hanı oda bekledı bekledı sonra hamıle kaldı ya ordan o kız aklıma geldı, gelınce de yazdım

4 aylık bebeğimi şiddet uyguluyor
Birde o kadar beklemiş etmiş
Hep derim belki günaha da giriyorum ama anne olmayı hak etmeyen o kadar insan varken neden iyi niyetli insanlar anne olmuyor...m
Elleri kırılsın

Dun uyuyakalmışım menumu yazayım
Sabah
Ikı kaşık kuymak
Domates salatalk bıber
Yarım dılım ekmek
Ara
Mandalına
Oğle
Yayla çorbası bır kepçe
Bır tabak kıymalı ıspanak
Ara
Uzum
Bır dılım elmalı turta
Akşam
Bır tabak lahana yemeği

Herzamankı gıbı guzel ama aksam az olmus sankı

Elmalı turta bozmaz mı canım? Gerçi çok bişey yememişsin.
Lahana yemeği çok güzel,hem de fena yağ yakıyor. :)

Herkese günaydın arkadaşlar.
Bugün pazar ya pek giremem ama fırsat buldukça hep burdayım inşallah. :)
Bugün biraz alışveriş yapacağız perhizlik. Maydanoz,yeşillik yoğurt falan. :)

Hepinizi öpüyorum.

Evt cnm regl olacgm yaptım tadına baktık bugun daha dikkatli olacgm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…