- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.941
Allah razı olsun kuzum hatta Ögle namazını kılarken sana yasin okumuştum ve dua etmiştim ama demekki nasip degilmiş üzülmek yok bak ben 3senedir sebep yokken her ay yaşıyorum bu anı napalım demekki var bi vakti zamanı Rabbim büyük verirse şükür vermiyorsa imtihandır yapacak bişey yok canımı içiBugün niyetliymişsin allah kabul etsin canım
Yok kuzum böyle düşünüp te kendini sakın üzme ben yürüyüşe gidiyodum tempolu yürüyordum sabah namazından sonra ve eve gelip mekik çekiyordum diyet yapıyodum hoplayıp zıplıyodum içtiğim ilacın haddi hesabı yoktu ama ögrendim 5haftalık hamileydim kızıma ve dogum yaptım Rabbim ol diyince oluyo inan bana bunların hepsi bahaneCanım doktorların telefonlarını alamıyoruz merkezler vermiyor maalesefbeklemekten başka çarem yok kontrole gittiğimde gebelik testini illaki yapar kendimi suçluyorum çok stresliydim çok yürüdüm iş yaptım annemler yer evine geçti sürekli ordaydım biraz dikkat etmedim etseydim vicdanen rahat olurdum belki
Yok kuzumSenin gelecek olan arkdasin mi?
Keşke herkeze vesile ola bilsem ve insanlara bi faydam dokuna bilse bunu canı gönülden çok isterim eskiden yemek için yaşayanlardan biriydim şimdiyse yaşamak için yemek yiyenlerdenim zayıflamak çok güzel ben kendimi sevmeye başladım yaa ben kendime neler etmişim
Hoşbuldum teşekkür ederim. :)
Gülümseye maşallah, ben onun kg farkını görüpte yazdım zaten,vesile oldu bana. :)
Olacağı varsa her şekilde olur dedim ama dememek gerekiyormuş
Böyle akıl vermek kolay oluyor canım belkide ama keşke çok kıpırdanmasaydın. Tutunmaz etmez der annemler hep ama rabbim verdiyse ne yapsanda gitmez sen içini ferah tut.
Allah razı olsun canım teşekkür ederim çok yoruldum ilaçlardan iğnelerden tedavilerden gücüm kalmadı bir süre unutayım kilo vereyim dedim olmadı sınavım buymuş demek ki benim deAllah razı olsun kuzum hatta Ögle namazını kılarken sana yasin okumuştum ve dua etmiştim ama demekki nasip degilmiş üzülmek yok bak ben 3senedir sebep yokken her ay yaşıyorum bu anı napalım demekki var bi vakti zamanı Rabbim büyük verirse şükür vermiyorsa imtihandır yapacak bişey yok canımı içi
bende hep öyle düşündüm olacaksa her şekilde olur dedimYok kuzum böyle düşünüp te kendini sakın üzme ben yürüyüşe gidiyodum tempolu yürüyordum sabah namazından sonra ve eve gelip mekik çekiyordum diyet yapıyodum hoplayıp zıplıyodum içtiğim ilacın haddi hesabı yoktu ama ögrendim 5haftalık hamileydim kızıma ve dogum yaptım Rabbim ol diyince oluyo inan bana bunların hepsi bahane
hadi bakalim insallahh
Aay inşallah canım ya inanki her manada istiyorum. Hem sağlık için hem bebek için hem giyim kuşam için. :) Ben kaldırırım bana müdahale edin menülerde. Zaten müdahaleye ihtiyacım varki bu durumdayım dimi canım.
Sakin kendini boyle suclama canim lutfenn..Canım doktorların telefonlarını alamıyoruz merkezler vermiyor maalesefbeklemekten başka çarem yok kontrole gittiğimde gebelik testini illaki yapar kendimi suçluyorum çok stresliydim çok yürüdüm iş yaptım annemler yer evine geçti sürekli ordaydım biraz dikkat etmedim etseydim vicdanen rahat olurdum belki
he yani baska bir arkdsn gelcek oylemi :)Yok kuzumManolya Bahcesi bana özel msj attı nasıl kilo verdigimi sordu bende 14grupta yarışmada oldugumu söyledim bende kilo vermek istiyorum diyince davet ettim
Evet gelecek olan arkadaşım N Nurumcan94 kuzumhadi bakalim insallahh
Sakin kendini boyle suclama canim lutfenn..
he yani baska bir arkdsn gelcek oylemi :)
TamamdirEvet gelecek olan arkadaşım N Nurumcan94 kuzum
Ay cnm sen kendini suçlama sakınCanım doktorların telefonlarını alamıyoruz merkezler vermiyor maalesefbeklemekten başka çarem yok kontrole gittiğimde gebelik testini illaki yapar kendimi suçluyorum çok stresliydim çok yürüdüm iş yaptım annemler yer evine geçti sürekli ordaydım biraz dikkat etmedim etseydim vicdanen rahat olurdum belki
4 aylık bebeğimi şiddet uyguluyorAy cnm sen kendini suçlama sakın
Allah nssıp etsıyse her turlu olur
Daha zamsnı varsada pamuklara sarınsan olmazsa olmaz
Isyerınde hızmetlı var bnmle yasıt
Aynı zamanda da evlenmısız
Onunda olmuyordu cocugu
Hamıle oldugunu ogrenımce ne kadar sevındı
Sonra yaktı tabı sıgarasını ve hep ıctı
Hala daha ıcıyor ve dun ogrendıgım aslında hep tahmın ettıgım seyı duydum
4 aylık bebısıne sıddet uyguluyormuş, dr a gıdebılme erdemınde bulunabılmıs cokk sukur
Tedavı gorecek
Bunları duyunca insan kotu oluyor
Konuyla alakasız ama anlatmak istedim
Hanı oda bekledı bekledı sonra hamıle kaldı ya ordan o kız aklıma geldı, gelınce de yazdım
Canim insallah yerlesme kanamasidirAdet oluyorum Sanırım pembemsi geldi
Gunaydın cnm4 aylık bebeğimi şiddet uyguluyor
Birde o kadar beklemiş etmiş
Hep derim belki günaha da giriyorum ama anne olmayı hak etmeyen o kadar insan varken neden iyi niyetli insanlar anne olmuyor...m
Elleri kırılsın
Herzamankı gıbı guzel ama aksam az olmus sankıDun uyuyakalmışım menumu yazayım
Sabah
Ikı kaşık kuymak
Domates salatalk bıber
Yarım dılım ekmek
Ara
Mandalına
Oğle
Yayla çorbası bır kepçe
Bır tabak kıymalı ıspanak
Ara
Uzum
Bır dılım elmalı turta
Akşam
Bır tabak lahana yemeği
Dun uyuyakalmışım menumu yazayım
Sabah
Ikı kaşık kuymak
Domates salatalk bıber
Yarım dılım ekmek
Ara
Mandalına
Oğle
Yayla çorbası bır kepçe
Bır tabak kıymalı ıspanak
Ara
Uzum
Bır dılım elmalı turta
Akşam
Bır tabak lahana yemeği
Turta yedımya cnm o yuzden az yedımHerzamankı gıbı guzel ama aksam az olmus sankı
Evt cnm regl olacgm yaptım tadına baktık bugun daha dikkatli olacgm:))
Elmalı turta bozmaz mı canım? Gerçi çok bişey yememişsin.
Lahana yemeği çok güzel,hem de fena yağ yakıyor. :)
Herkese günaydın arkadaşlar.
Bugün pazar ya pek giremem ama fırsat buldukça hep burdayım inşallah. :)
Bugün biraz alışveriş yapacağız perhizlik. Maydanoz,yeşillik yoğurt falan. :)
Hepinizi öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?