Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ooo kiloluuu en sevdigimden cok guzel kilo verebilirsin azimli oolur pes etmezsen.
Bizim yerimiz varburda onemli olan seyleri soyliyeyim sana.
Oncelikle aktif olman,
gunde en az 5 mesaj , menu paylasimi,menulere kendine gore yorum yapman gerekiyor. Deneme surecini gecersen listeye aliniyosun.

Benim icin en onemlisi de uyumlu olman. Mesela ben grubu ciddiye almayan,kurallari sallamayan ve uyardigimmm zaman tiiiii ye almayan kisileri listede dahi olsa cikariyorum. Bugune kadar boyle oldu.
Ben buraya geldigimde cok kiloluydum herzaman disiplinli bir uyeydim.benim icim burasi herzaman cok onemliydi oyuzden samimi olmayan azimsiz kisilere burda yer yok.
Ilkkez bukadar uzun bir karsilama yaptim :) insallah bize uyumsaglarsin guzelce erirsin

Öncelikle bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. :) Uzun uzun açıkladın teşekkür ederim gerçektende. :) Kilo çok olunca vermek de kolay oluyor başlangıçta. :) Dediğin gibi azimli olmak gerek inşallah bende olacağım. :) İnsan kendi kendineyken bazı şeylere göz kapatıyor,misal ben gülümse ile yazışırken kabak çekirdeği yiyordum :))) sonra 2 3 mesajdan sonra kaldırdım,o kadarı bile insanı azcık bile olsa çeki düzen verdiriyor. :)

Yaza kadar ciddi kilo verebilirsin. Tek onemlisi saglikli beslenmen insallah bende bildigim kadar yardimci olurum.eskiden menulere daha cok mudahele ediyordum ama herkes kaldiramiyor oyuzden tek net yorumlar yapiyorm simdilik.
Kilo verme isi zayiflara cok kolay basit geliyor olsada buyuk sabir azimm gerektiriyor.
Kac kere pazartesi baslicam diyip onume geleni yemisligim var ama bi an o azimle baslamistim. Eminimki sende bunu yapabilirsin insallah yaza fit bir kadin olacaksin. Kisin basindayiz ve daha yaza coook var

Pazartesi ancak yarın pazar adet olsan da olmasanda gel demişti zaten salı günü giderim muhtemelen
Bakalim devami gelecekmi eger gelmezse doktoruna en azindan yazsan yardimci olmazmi zor bir surec allah yardimcin olsun canim bu konuda hic bir fikrim yok ne diyecegimi bilemiyorum.

Aay inşallah canım ya inanki her manada istiyorum. Hem sağlık için hem bebek için hem giyim kuşam için. :) Ben kaldırırım bana müdahale edin menülerde. Zaten müdahaleye ihtiyacım varki bu durumdayım dimi canım.

Bakalim devami gelecekmi eger gelmezse doktoruna en azindan yazsan yardimci olmazmi zor bir surec allah yardimcin olsun canim bu konuda hic bir fikrim yok ne diyecegimi bilemiyorum.
Canım doktorların telefonlarını alamıyoruz merkezler vermiyor maalesef beklemekten başka çarem yok kontrole gittiğimde gebelik testini illaki yapar kendimi suçluyorum çok stresliydim çok yürüdüm iş yaptım annemler yer evine geçti sürekli ordaydım biraz dikkat etmedim etseydim vicdanen rahat olurdum belki

Böyle akıl vermek kolay oluyor canım belkide ama keşke çok kıpırdanmasaydın. Tutunmaz etmez der annemler hep ama rabbim verdiyse ne yapsanda gitmez sen içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…