- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #234.921
Hayir canim ben yasamadim sadece cok asiri agrim vardi.. sabirli ol stres yapma bekle bakalim hayirlisi canim..Dündü bugun pembemsi geldi .... hiç yerleşme kanaması yaşadın mı
Allah kabul etsin cnmBugün oruçtum
Dün akşamki menüm
1yagda yumurta
1dilim tambugday ekmegi
1bardak şekersiz çay
Akşam iftar
1kase bulgurlu mercimek çorbası
1tabak kıymalı taze fasulye
Yarım saat bacak hareketleri ve mekik
Çok açık pembe geldi içinde 2 nokta.gibi pıhtı vardı bilemiyorum tecrübeli biri fikir verebilir ama umut yokHadi yaaa normaldede pembemsimi başlar edetin yerleşme kanaması ola bilirmi acaba kuzum adetle aynı zamanda oldugu için ayırt edemezlermiş
Ayyyy tşk ederim mmMerhaba hoşgeldın cnm
Kaptanımız ve yardımcıları uygun bulurlarsa sende katılırsın aramıza ıyı olur
Gulumse cok ıyı zayıflıyor :)
Inan 2 gündür sabırlıyım dua ettim allahım dedim negatif göreceksem erken adet olayım arkadaş ile konuşuyordum regli geçti falan diye ümitlendim bi anHayir canim ben yasamadim sadece cok asiri agrim vardi.. sabirli ol stres yapma bekle bakalim hayirlisi canim..
EvetAa hadı yaaa
Bugün niyetliymişsin allah kabul etsin canımAyyyy tşk ederim mm
Canımmmm
Ooo kiloluuu en sevdigimden cok guzel kilo verebilirsin azimli oolur pes etmezsen.
Hoşbuldum teşekkür ederim arkadaşlar. :)
26 yaşındayım, 100 kiloyum, küsüratıda vardır şuan çıksam tabi :) Çok çabuk kilo verebilen ve acayip hızlı geri alabilen bir yapım var. :) Evliyim, bebeğim yok. :) İstanbulda yaşıyorum. :)
Merhaba hoşgeldın cnm
Kaptanımız ve yardımcıları uygun bulurlarsa sende katılırsın aramıza ıyı olur
Gulumse cok ıyı zayıflıyor :)
Senin gelecek olan arkdasin mi?Tam yerine gelmişsin bende kilo verip bebek sahibi olmak isteyenlerdenim ben ve benim gibi burda bi çok arkadaş ilk ve ikinci bebiş için çalışma başlatmış durumdayız bi nevi diyet ve kadın dogum polikinlige diye biliriz
Doktorunla konussan sorsan olmazmiInan 2 gündür sabırlıyım dua ettim allahım dedim negatif göreceksem erken adet olayım arkadaş ile konuşuyordum regli geçti falan diye ümitlendim bi an
Ooo kiloluuu en sevdigimden cok guzel kilo verebilirsin azimli oolur pes etmezsen.
Bizim yerimiz varburda onemli olan seyleri soyliyeyim sana.
Oncelikle aktif olman,
gunde en az 5 mesaj , menu paylasimi,menulere kendine gore yorum yapman gerekiyor. Deneme surecini gecersen listeye aliniyosun.
Benim icin en onemlisi de uyumlu olman. Mesela ben grubu ciddiye almayan,kurallari sallamayan ve uyardigimmm zaman tiiiii ye almayan kisileri listede dahi olsa cikariyorum. Bugune kadar boyle oldu.
Ben buraya geldigimde cok kiloluydum herzaman disiplinli bir uyeydim.benim icim burasi herzaman cok onemliydi oyuzden samimi olmayan azimsiz kisilere burda yer yok.
Ilkkez bukadar uzun bir karsilama yaptim :) insallah bize uyumsaglarsin guzelce erirsin
Pazartesi ancak yarın pazar adet olsan da olmasanda gel demişti zaten salı günü giderim muhtemelenDoktorunla konussan sorsan olmazmi
Inan 2 gündür sabırlıyım dua ettim allahım dedim negatif göreceksem erken adet olayım arkadaş ile konuşuyordum regli geçti falan diye ümitlendim bi an
Aminnn allah razı olsun
Canım ya rabbim hayırlısını versin, inşallah hayırlı zamanda.
Yaza kadar ciddi kilo verebilirsin. Tek onemlisi saglikli beslenmen insallah bende bildigim kadar yardimci olurum.eskiden menulere daha cok mudahele ediyordum ama herkes kaldiramiyor oyuzden tek net yorumlar yapiyorm simdilik.
Öncelikle bilgilendirmen için çok teşekkür ederim. :) Uzun uzun açıkladın teşekkür ederim gerçektende. :) Kilo çok olunca vermek de kolay oluyor başlangıçta. :) Dediğin gibi azimli olmak gerek inşallah bende olacağım. :) İnsan kendi kendineyken bazı şeylere göz kapatıyor,misal ben gülümse ile yazışırken kabak çekirdeği yiyordum :))) sonra 2 3 mesajdan sonra kaldırdım,o kadarı bile insanı azcık bile olsa çeki düzen verdiriyor. :)
Bakalim devami gelecekmi eger gelmezse doktoruna en azindan yazsan yardimci olmazmi zor bir surec allah yardimcin olsun canim bu konuda hic bir fikrim yok ne diyecegimi bilemiyorum.Pazartesi ancak yarın pazar adet olsan da olmasanda gel demişti zaten salı günü giderim muhtemelen
Yaza kadar ciddi kilo verebilirsin. Tek onemlisi saglikli beslenmen insallah bende bildigim kadar yardimci olurum.eskiden menulere daha cok mudahele ediyordum ama herkes kaldiramiyor oyuzden tek net yorumlar yapiyorm simdilik.
Kilo verme isi zayiflara cok kolay basit geliyor olsada buyuk sabir azimm gerektiriyor.
Kac kere pazartesi baslicam diyip onume geleni yemisligim var ama bi an o azimle baslamistim. Eminimki sende bunu yapabilirsin insallah yaza fit bir kadin olacaksin. Kisin basindayiz ve daha yaza coook var
Canım doktorların telefonlarını alamıyoruz merkezler vermiyor maalesefBakalim devami gelecekmi eger gelmezse doktoruna en azindan yazsan yardimci olmazmi zor bir surec allah yardimcin olsun canim bu konuda hic bir fikrim yok ne diyecegimi bilemiyorum.
Canım doktorların telefonlarını alamıyoruz merkezler vermiyor maalesefbeklemekten başka çarem yok kontrole gittiğimde gebelik testini illaki yapar kendimi suçluyorum çok stresliydim çok yürüdüm iş yaptım annemler yer evine geçti sürekli ordaydım biraz dikkat etmedim etseydim vicdanen rahat olurdum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?